Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
:2funny:
ρισπεκτ στο niced για αυτα που ειπε πιο πανω περι καλοθελητων κ το τονιζω για να μη νομιζουν μερικοι οτι επειδη δε μιλαμε συχνα οτι ειμαστε κ  :jerking:

ρισπεκτ στη ρια για την απαντηση που εδωσε

ξανα ρισπεκτ στο niced για την απαντηση του

ξανα ρισπεκτ στη ρια που ξανααπαντησε

κ ενα ακομα ρισπεκτ στη ρια απο μενα γιατι ειναι μοθν....α

τελικο σκορ  niced - ρια 2 - 3

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

παλι καλα που κερδισε η Ρια γιατι αλλιως θ ανυσηχουσα αν ημουν εγω ο μουναρος
εννοω το 3ο γκολ  :2funny:

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
αυτο προστεθηκε εκ των υστερων και το ειδα τωρα
αυτη ειναι μια μονιμως επαναλαμβανομενη πιπιλα, ειναι τα ρισκα του επαγγελματος. Δλδ τι θ αξιολογησεις;
τα εχουμε πει χιλιαδες φορες οποτε παμε παρακατω
αλλα ετσι κι αλλιως την αρρωστια του Ελληνα δεν υπηρχε περιπτωση να μην την ειχαν και οι Ελληνιδες Τρανς
"Παντα φταινε οι αλλοι"
οι κρος, οι γκευ, οι πουστηδες οι πελατες, οι αλλες τρανς
Γι αυτο και οι βραζιλιανες πατησαν ποδι στην Ελλαδα και στεριωσαν για τα καλα
δε ξερω αν σου φενετε πιπιλα εσενα...εξω απτο χορο χορευοθν πολλοι,....κ πιστεψεμε δε φοβηθικα ποτε τη συγκριση με τις βραζιλιανες γλυκιε μου

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
αυτο προστεθηκε εκ των υστερων και το ειδα τωρα
αυτη ειναι μια μονιμως επαναλαμβανομενη πιπιλα, ειναι τα ρισκα του επαγγελματος. Δλδ τι θ αξιολογησεις;
τα εχουμε πει χιλιαδες φορες οποτε παμε παρακατω
αλλα ετσι κι αλλιως την αρρωστια του Ελληνα δεν υπηρχε περιπτωση να μην την ειχαν και οι Ελληνιδες Τρανς
"Παντα φταινε οι αλλοι"
οι κρος, οι γκευ, οι πουστηδες οι πελατες, οι αλλες τρανς
Γι αυτο και οι βραζιλιανες πατησαν ποδι στην Ελλαδα και στεριωσαν για τα καλα

Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ
ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ Κ ΤΟ ΝΟΗΜΑ 150Ε ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΚΡΟΣΣ ΚΤΛ ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΑΤΟ

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ
ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ Κ ΤΟ ΝΟΗΜΑ 150Ε ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΚΡΟΣΣ ΚΤΛ ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΑΤΟ
σθμφωνω καλο μας κανουν εμας

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
τελικα ολες οι τρανς εχετε προβλημα με τους γκευ και με τις κρος η μονο εσυ;

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
σωστος αγκεν ο niced σωστη κ η ρια αλλα νομιζω οτι κ ο niced k εγω αλλα κ αλλοι πολλοι ρια ειμαστε μεσα στο χορο αφου επιλεγουμε να απολαμβανουμε την παρεα σας φυσικα ομως παντα ισχυει αυτο που ειπες πιο πανω οτι πρεπει κ εμεις να συμπεριφερομαστε αναλογος προς εσας ωστε να υπαρχει ισοροπια αλλα δυστηχως δεν γινεται ολοι να ειμαστε ιδιοι κατι αντιστοιχο φυσικα συμβαινει κ με σας δε μπορει να ειστε ολες σωστες οποτε καπου εκει μπαινουν κ τα λεγομενα του niced δλδ οτι  βρισκουν πατηματα ξενες αλλα κ τα δικα σου λεγομενα οτι βρισκουν αφορμες αλλες τρανς κ κροςς κ γκει να μπαινουν να θαβουν κ να αποπροσανατολιζουν κοσμο......

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
τελικα ολες οι τρανς εχετε προβλημα με τους γκευ και με τις κρος η μονο εσυ;
τι προβλημα εχουμε δλδ μαζι τους?απλα εξηγουμε πως ειναι τελιος διαφορετηκα το ενα με το αλλο και ειναι βαρετο να τα μπερδευουμε ολα αυτο με εκνευριζει καμια φορα εμενα μονο

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
απολυτο δικιο εχει η  :boobies:ρια τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
στην Μαρκελα πηγαινε το ερωτημα
γιατι η ποιηση, ποιηση αλλα η κακια, κακια

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
το καταλαβα φιλε niced απλα ειδα οτι σου απαντησε αμεσα η ρια γι αυτο επενεβιν...σορρυ  :think:

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
σωστος αγκεν ο niced σωστη κ η ρια αλλα νομιζω οτι κ ο niced k εγω αλλα κ αλλοι πολλοι ρια ειμαστε μεσα στο χορο αφου επιλεγουμε να απολαμβανουμε την παρεα σας φυσικα ομως παντα ισχυει αυτο που ειπες πιο πανω οτι πρεπει κ εμεις να συμπεριφερομαστε αναλογος προς εσας ωστε να υπαρχει ισοροπια αλλα δυστηχως δεν γινεται ολοι να ειμαστε ιδιοι κατι αντιστοιχο φυσικα συμβαινει κ με σας δε μπορει να ειστε ολες σωστες οποτε καπου εκει μπαινουν κ τα λεγομενα του niced δλδ οτι  βρισκουν πατηματα ξενες αλλα κ τα δικα σου λεγομενα οτι βρισκουν αφορμες αλλες τρανς κ κροςς κ γκει να μπαινουν να θαβουν κ να αποπροσανατολιζουν κοσμο......
το σεξ ειναι κατι που λατρευω απο πολυ μικρη πιστεψεμε λιγοι δε περασαν καλα μαζι μου αλλα ας προβληματιστουν και κεινοι λιγο που μπορει ναφταιξαν δεν ειμαστε τελιοι αλλα γινομαστε σιγουρα μεσα και απο αυτοκριτικη το τοι ανταλλαζουμε αποψεις εδω μεσα μερικα κοριτσια πιστευω πως διχνει το ενδιαφερων να μαθουμε κ μεις που κανουμε λαθος αλλα θα ξαναπω λειτουργω σα καθρεπτης οτι μου διξεις θα δεις....

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Τεσπα
ατερμωνες συζητησεις που επαναλαμβανονται κατα καιρους στο φορουμ και δεν βγαζουν πουθενα
απλα δεν κατανοω τον ρατσισμο απο τις τρανς προς τους υπολοιπους, ενω εχουν περασει και αυτες τα πανδεινα στην κοινωνια
μου θυμιζει ποσο ρατσιστες ειναι μερικοι μαυροι αλλα και πολλοι εβραιοι

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
:zfuck:  :fuck1:  :pipa3:  :fuck2:  :knockinb: κ παλι σωστη σε βρισκω

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
στην Μαρκελα πηγαινε το ερωτημα
γιατι η ποιηση, ποιηση αλλα η κακια, κακια

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ  ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑ Κ ΕΓΩ.
ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ  ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΑΝΣ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΣΕ ΣΙΤΕ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΡΑΝΣ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΑΓΓΕΛΙΑ ΩΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Κ Ω ΤΡΑΝΣ ΒΑΦΤΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Κ ΩΣ ΑΓΟΡΑΚΙ
ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΑΠΛΑ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, Κ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΡΑΝΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.
ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΠΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ  ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ

ΜΑΚΙΑ

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
εχεις απολυτο δικιο μαρκελα σ'αυτο που λες κ καταλαβενω κ τον τονο σου . η διαφορα αναμεσα σε σας κ στους κρος κ γκει ειναι τεραστιες

αν βρεις παλιοτερη κρητικη μου κ λεγομενα μου προ 2ετιας θα δεις τι ελεγα για τιν κουιν αθηνα κ μονο που δε με σκοτωσαν μερικοι εδω μεσα οταν ελεγα τα ιδια κ ποσο μαλλον οταν καποιος βαζει παραπλανητικες φοτο κ αγγελιες αλλα βαριεμαι να ξαναγραφω παλι γτ θα γινω πολυ κακος κ θα ξαναμαλωσω ακομα κ με την ιδια την αθηνα την κουιν κ θα χουμε αλλα μετα

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
εχεις απολυτο δικιο μαρκελα σ'αυτο που λες κ καταλαβενω κ τον τονο σου . η διαφορα αναμεσα σε σας κ στους κρος κ γκει ειναι τεραστιες

αν βρεις παλιοτερη κρητικη μου κ λεγομενα μου προ 2ετιας θα δεις τι ελεγα για τιν κουιν αθηνα κ μονο που δε με σκοτωσαν μερικοι εδω μεσα οταν ελεγα τα ιδια κ ποσο μαλλον οταν καποιος βαζει παραπλανητικες φοτο κ αγγελιες αλλα βαριεμαι να ξαναγραφω παλι γτ θα γινω πολυ κακος κ θα ξαναμαλωσω ακομα κ με την ιδια την αθηνα την κουιν κ θα χουμε αλλα μετα

ΟΠΟΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΜΙΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ  Κ ΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΚΟΥΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ

ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑ

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
κανεις δεν ειναι κακος οι κακοι ειναι στη φυλακη λενε αν κ νομιζω το αντιθετο συμβαινει αλλα τες  πα  :dancing:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εγω απλα ειπα οτι η κακια που βγαζεις δεν συναδει με την εικονα που θες να περασεις προς τα εξω
ασχετα αν εσυ το ονομαζεις "λεω τα πραγματα με τ ονομα τους"
παραμενει κακια και ουτε δειχνει ανωτεροτητα

Φαντοζομουν τα θα υπερισχυει η σουηδικη ανωτεροτητα αλλα φευ

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
εγω απλα ειπα οτι η κακια που βγαζεις δεν συναδει με την εικονα που θες να περασεις προς τα εξω
ασχετα αν εσυ το ονομαζεις "λεω τα πραγματα με τ ονομα τους"
παραμενει κακια και ουτε δειχνει ανωτεροτητα

Φαντοζομουν τα θα υπερισχυει η σουηδικη ανωτεροτητα αλλα φευ

ΚΑΚΙΑ ΣΕ ΤΙ ΒΓΑΖΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ?
ΘΕΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ?

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ  ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑ Κ ΕΓΩ.
ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ  ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΑΝΣ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΣΕ ΣΙΤΕ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΡΑΝΣ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΑΓΓΕΛΙΑ ΩΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Κ Ω ΤΡΑΝΣ ΒΑΦΤΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Κ ΩΣ ΑΓΟΡΑΚΙ
ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΑΠΛΑ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, Κ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΡΑΝΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.
ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΠΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ  ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ

ΜΑΚΙΑ

+1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom