Δυο λογια κι απο μενα.
Η εμπειρια μου με την ΜariTina.
Στατιστικα να το παρεις ειχα πολυ καιρο να φαω φολα. εκανα συναντησεις ομως πιο safe ή με στανταρακια. με ετρωγε όμως να δοκιμασω και κατι νεο.
μου ετυχε λοιπον η στραβη με τη Μαριτινα.
θελω να ξεκαθαρισω εδω οτι δε θελω να αμφισβητησω καμμια κριτικη απο οσους εχουν γραψει,δεν εχω κανενα λογο αλλωστε,απλα θα καταγραψω την εμπειρια μου.
ας τα παρουμε λοιπον απο την αρχη .
στελνω πμ κι επειτα απο δυο μερες ηρθε η απαντηση με το τηλεφωνο και τον τιμοκαταλογο της κοπελλας. το πμ που ελαβα και που μαλλον ειναι το ιδιο τυποποιημενο που στελνει σε ολους,το εβαλα και στο φορουμ οταν γινοταν μια συζητηση για τις τιμες της κοπελλας.
απο κει και περα η συνεννοηση εγινε στο τηλεφωνο.
η κοπελλα απαντουσε σχετικα γρηγορα στα μηνυματα και χωρις πολλα πολλα κλεισαμε το ραντεβου μας ευκολα.
εμφανισιακα για μενα η κοπελλα δεν ειναι κατι αξιοπροσεκτο και superwow οπως λενε μερικοι. εχει ενα απλο συνηθισμενο προσωπο,με σκουρα μαλλια μεχρι τους ωμους,πεταχτα δοντακια,ηταν περιποιημενη,ντυμενη και βαμμενη ωραια,με περιποιημενα ακρα,ειχε piercing στη μυτη και στη γλωσσα.
εκει που τα χαλαγε για μενα και διαφωνω καθετα με αυτα που γραφονται ειναι στο σωμα. δεν ειναι τουμπανο σε καμμια περιπτωση.
οκ ειχε μικρο στηθος με piercing και στις δυο ρωγες που εμενα δε με χαλαει,λεπτη μεση και αρκετα μεγαλη λεκανη ομως. η περιφερεια της και ο κωλος της ειναι αντιπροσωπευτικοτατο δειγμα του σωματοτυπου των περισσοτερων Ελληνιδων.
πολυ μεγαλος και πολυ πλαδαρος κωλος λοιπον που μαζι με τα καπως καλυτερα αλλα χοντρα μπουτια,χαλανε ολη την εικονα του σωματος της,για μενα επαναλαμβανω παντα και για τα γουστα μου.
να συμπληρωσω στο σετ piercing του κοριτσιου αυτα στον αφαλο και στην κλειτοριδα.
κατι μικρα τατουαζ που ειχε ειναι νομιζω αυτο που συμπληρωνε περαιτερω την εμφανιση.
αυτα περι εμφανισεως.
στη συμπεριφορα της η κοπελλα ειναι ευγενικη,συμπαθεστατη,με χαμογελο και μπορεις ανετα στο διαλειμμα να πεις δυο κουβεντες.
παμε στο σερβις τωρα που κι εδω αρχιζουν τα ασχημα.
ενω δειχνει καβλιαρα και με διαθεση αυτο για μενα ηταν πολυ κλισε. πολυ τυποποιημενο ρε παιδι μου.
απεφευγε με τροπο τα βαθια φιλια,στο γλυψιμο απο μερους μου ηταν μεν δεκτικη αλλα οχι με τις αντιδρασεις που εχουν περιγραψει αλλοι συναγωνιστες. αυτα δηλ που γραφτηκαν οτι το γουσταρει κι οτι χυνει ευκολα και αμεσως ποταμια μουνοζουμα, εγω δεν το ειδα. αντιθετως ουτε δακτυλο δεν ηθελε.
το στοματικο απο πλευρας της θα το χαρακτηριζα μονοτονο και κατω του μετριου. τον πηρε κανα δυο φορες ολον μεσα,αλλα περισσοτερο με το χερι δουλευε και επαιζε μαλακια,παρα τσιμπουκι. σε συστασεις μου να μη χρησιμοποιει το χερι της τοσο πολυ σταματουσε για λιγο,αλλα επειτα ξανασυνεχιζε. σαλιωνει πολυ το πεος και αν την αφησεις παιζει πιο πολλη μαλακια παρα γλυφει.
στο τελειωμα στο στομα απλα τα δεχτηκε αλλα τα εφτυσε αμεσως και σαλιωνοντας ακομα περισσοτερο το πεος συνεχισε να το παιζει.
ειχα αποδεχτει την ηττα μου και τη φολα που εφαγα λοιπον κι απλα περιμενα να περασει η ωρα.
στο δευτερο γυρο ξεκινησε με στοματικο παλι,περνωντας κι απο τα αρχιδια αυτη τη φορα,αλλα δεν ειχε καποια βελτιωση ως προς αυτο που περιεγραψα παραπανω.
αρχισαμε σεξ με αυτην απο πανω κι επειτα τη γυρισα σε ιεραποστολικο. δεν ειχα καποια καλη συμμετοχη απο μερους της και τη γυριζω στα τεσσερα.
εκει στα τεσσερα ηταν καπως πιο καλα. κουνουσε κι αυτη με δυναμη τον κωλο της και μαλλον μπορει να ηταν η σταση που της αρεσε περισσοτερο.
στο πρωκτικο ειχε καλη αισθηση,ηταν στενη,αλλα τι να το κανεις οταν γαμας και συνειδητοποιεις ποσο τεραστιος ειναι ο κωλος της. πραγματικα τεραστιος!!!!!!!!!!!
τελειωσα παλι στο στομα της.
συμπερασματικα ηταν μια εντελως αποτυχημενη συναντηση. δεν ξερω τι μπορει να εφταιξε αλλα με μενα η κοπελλα ηταν εντελως διαφορετικη απο αυτα που περιγραφονται απο αλλους.
το προγραμμα της,αλλα και η ιδια ηταν πολυ τυποποιημενη,δεν εβγαζε καβλα γενικοτερα,ενω κατι δηθεν φωνες στη διαρκεια του σεξ ηταν οτι πιο fake μου εχει τυχει. απο τις λιγες φορες που κλαιω τα λεφτα που εδωσα.
βαζω μια υποκειμενικη βαθμολογια για οσους αρεσκονται στα νουμερα.
Εμφάνιση (πρόσωπο): 6
Εμφάνιση (σώμα): 5
Γενική συμπεριφορά: 7
Επικοινωνία: 9
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 6
Σχέση απόδοσης/τιμής: 5
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Οχι
αυτα