Panos19822
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Ίσως έχω κάνει το κορυφαίο χυσιμο παίζοντας το για πάρτη της....
Aγαπαει και το δείχνει...παλιό του Bill Karras.Ίσως έχω κάνει το κορυφαίο χυσιμο παίζοντας το για πάρτη της....
Θα χαιρόταν κάπου στο βάθος...θα έδειχνε αποτροπιασμό και έκπληξη αν της το έλεγε.Θα χαιρόταν με αυτό η Μάριον....Μετρά ακόμη σα γυναίκα.
Γιατί ιδιωτικά θα το αποδεχθεί;Παραείναι σοβαρή για να το αποδεχτεί δημόσια.
Ας είναι μινιατούρα! Λέει μία παροιμία: "Τα μεγάλα αρώματα σε μικρά μπουκάλια"!Μιλφ μινιατούρα
Ναι ρε τύπε...Και εγώ λάτρης του καλσόν! Έχεις καμία φωτό να δείξεις στο φιλοθεάμον και αδηφάγο κοινό;Θέλω να την χυσω στα γυαλιστερά καλσόν που φοραγε στην ΕΡΤ2
Αυτές είναι φωτό! Η Μάριον, δίνει πόνο...Πλάγια....
Κρίμα για όλους εμα΄ς τους οπαδούς...Δεν πολυβάζει καλσόν η Μάριον...
τραβηγμα στρινγκαρας στο πλαι και καρφωμα σε οποια τρυπα τυχειΑυτές είναι φωτό! Η Μάριον, δίνει πόνο...
ρομαντικο κωλοξεσκισμα δηλαδη και ποτισμα της μητραςΘέλει ευγενική μεταχείρηση.
λεω τι θα ηθελα να κανω! η γυναικα ειναι μουναρα!Πώς το έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα?
Γνωρίζουμε τη ηλικία της; Θα ρισκάρω μία πρόβλεψη. Γύρω στα 50, το πολύ στο ξεκίνημα των 50...(51 με 52 max)Και αγέραστη.Αυτό έχει σημασία.
Ας ασχολούνται αυτοι με τίποτα μαλακισμενες πιτσιρίκες και ας αφήσουν τις γυναίκες σήμα κατατεθέν σε πραγματικούς άνδρες .Tυπική ελλεηνίδα χαζή, και ξυνή που όμως αρέσει πολύ στα μέλη του bourdela.com. Όλοι την βρίζουν και όλοι θέλουν να δουν τι βρακί φοράει και πως σταυρώνει τα πόδια της. Συνηθισμένο περιεχόμενο του bourdela.com για χυσίματα.
Αυτά έγραψε το chatgpt
Μαλακες,γίναμε διάσημοι!!!!Tυπική ελλεηνίδα χαζή, και ξυνή που όμως αρέσει πολύ στα μέλη του bourdela.com. Όλοι την βρίζουν και όλοι θέλουν να δουν τι βρακί φοράει και πως σταυρώνει τα πόδια της. Συνηθισμένο περιεχόμενο του bourdela.com για χυσίματα.
Αυτά έγραψε το chatgpt
InstaΚαι την ακολουθεί κατά πόδας και άξια η κόρη.