θα κάνω εγώ αυτοψία και θα ενημερώσω...
πως θα κανεις αυτοψια εχεις τοπογραφικα και αδειες γιατι εμεις δεν εχουμε τιποτα μια φωτο μονο ενος ζευγους βυζιων!!!!!!!
θα κάνω εγώ αυτοψία και θα ενημερώσω...
Sbl έχεις δοκιμάσει?
μαλλον θα περιμενω και εγω για πολλη καιρο πμ!!!!!!!!!!!
στο προφίλ της, έχει ένα mail..στείλε εκεί και θα σου απαντήσει (πρόγραμμα/τιμή/φώτο).πως θα κανεις αυτοψια εχεις τοπογραφικα και αδειες γιατι εμεις δεν εχουμε τιποτα μια φωτο μονο ενος ζευγους βυζιων!!!!!!!
μια χαρα γρηγορα απανταει....δεν ξερω βεβαια για το τηλεφωνο...
Καλημερα στους φιλους εδω αλλα και σε οσους δεν με συμπαθουν...λοιπον γραφω καλα για την μαρινα την κοπελα απο εδω χθεσινη συναντηση..το κοριτσι ειναι προσχαρο γελαστο και φιλικο,,,οντος εχει μεγαλο στηθος και πολυ ωραια ρογα...προσοχη για οσους θελουν αποκλπειστικα αδυνατες δεν ειναι αδυνατη ειναι με κιλακια παραπανω...στον στιβο μαχης κανει οτι σου λεει στο μαιλ που σου απανταει δηλαδη ελευθερο στοματικο και προσεχει το αν εισαι καθαρος με ελευθερα πιασιματακια και προσφερει ερωτα και απο μπρος και απο πισω....100 ευρω για 1,5 ωρα ειναι τελειως αματουρ κατασταση..εγω περασα αρκετα καλα αλλα ειπαμε αν ψαχνεισ για μοντελε κατασταση και μονο δεν θα σου αρεσει σε εμφανιση γιατι σε υπηρεσιες ειναι αρκετα καλη...γεια σου μαρινα που κανεις τους αντρες για παρτυ σου να δαγκωνουν την λαμαρινα!!!!!!!
φυσικοτατα ειναι φιλε μου....και για βυζολαγνους πολυ καλη φαση....μαρινα με τα μασταρια
πως λεμε μαρια με τα κιτρινα
δεν τα κοβω naturale ομως
μωρη παρθενοπιπιτσα εσυ ακομα περιμενω να τα πουμε...θα κάνω εγώ αυτοψία και θα ενημερώσω...
Καλημερα στους φιλους εδω αλλα και σε οσους δεν με συμπαθουν...λοιπον γραφω καλα για την μαρινα την κοπελα απο εδω χθεσινη συναντηση..το κοριτσι ειναι προσχαρο γελαστο και φιλικο,,,οντος εχει μεγαλο στηθος και πολυ ωραια ρογα...προσοχη για οσους θελουν αποκλπειστικα αδυνατες δεν ειναι αδυνατη ειναι με κιλακια παραπανω...στον στιβο μαχης κανει οτι σου λεει στο μαιλ που σου απανταει δηλαδη ελευθερο στοματικο και προσεχει το αν εισαι καθαρος με ελευθερα πιασιματακια και προσφερει ερωτα και απο μπρος και απο πισω....100 ευρω για 1,5 ωρα ειναι τελειως αματουρ κατασταση..εγω περασα αρκετα καλα αλλα ειπαμε αν ψαχνεισ για μοντελε κατασταση και μονο δεν θα σου αρεσει σε εμφανιση γιατι σε υπηρεσιες ειναι αρκετα καλη...
τωρα ηρεμησα απαντησε !!!!!!!!!!!!!!!
οπως επισης υψος και πισω πανταΣ'ευχαριστούμε Chris...
Από πρόσωπο τι λέει?