marina_marina
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μμμμ....ενδιαφέρον... για λέγε για λέγε μαρινάκι...
Mην δεις βυζί εσυ...μμμμ....ενδιαφέρον... για λέγε για λέγε μαρινάκι...
Mην δεις βυζί εσυ...
Καλησπερα αρχοντα μου
την καλησπέρα μου από την βρεμένη Κοπεγχαγη....
πες μας οτι θες ...ποσο εισαι ,ποσα κιλα ,τι προσφερεις κλπParakalo, ti thelete na mathete?
Parakalo, ti thelete na mathete?
για λεγε ρε μαρινακι λεπτομερειες!!βλεπεις πως υπαρχει ενα μικρο ενδιαφερονParakalo, ti thelete na mathete?
100 για οσες ωρες θελουμε?Εγώ είμαι 30 ετών, ελληνίδα, 1,70, γεματούλα.
Είναι 100 για όσες φορές θέλεις, με προφύλαξη, με όποιο τρόπο θέλεις (πίπα, κανονικό, προκτικό).
Πολλά φιλιά
εκατο το διωρο εννοειςΕγώ είμαι 30 ετών, ελληνίδα, 1,70, γεματούλα.
Είναι 100 για όσες φορές θέλεις, με προφύλαξη, με όποιο τρόπο θέλεις (πίπα, κανονικό, προκτικό).
Πολλά φιλιά
ξερεις οτι ζητας πολλα ετσι?100 ειναι το 1/6 ενος μισθου.μέχρι μιαμιση
στο 2ωρο με 100 νομιζω ειναι καλα.αρκει να κανει ξεσκουφωτοξερεις οτι ζητας πολλα ετσι?100 ειναι το 1/6 ενος μισθου.
Νομιζω οτι θα συμφωνησουν και οι αλλοι συναδελφοι
βλεποντας την ολοσωμη στο προφιλ της .. το ογδονταρι ειναι πιο δικαιο ..στο 2ωρο με 100 νομιζω ειναι καλα.αρκει να κανει ξεσκουφωτο
συναδελφε 100 εννοω μαζι με ξενοδοχειο.ειδα φωτο!!βλεποντας την ολοσωμη στο προφιλ της .. το ογδονταρι ειναι πιο δικαιο ..
Μαρινα πρεπει να σκεφτεσαι διαφορετικα.Αλλιως μπαινεις στην κατηγορια οπως οι επιχηρηματιες.Δηλαδη τρελλά λεφτα σε πολυ μικρο διαστημα.δεν ειναι λιγα οντως, αλλα και εγώ με λιγότερα δεν θα το έκανα, ουτως η άλλως δεν με ενδιαφέρουν 20 πελατες την ημέρα, οπότε για αυτούς που όντως τους αρέσουν τα κορίτσια σαν και μένα και δεν θέλουν απλά μια πίπα νομίζω ότι είναι οκ.