λές;;;Και μετά το ξέφρενο πάρτυ (με τη παλάμη σου) ξύπνησες, μπήκες στο και κόπιαρες τη φωτό live your myth in Greece φάση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρίνα Χανδρή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sezar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 193
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Majoreti99
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Antebellum κι εσυ απ οτι βλεπω εισαι κλασσικος Ελληνάρας... όσα δεν φτάνει η αλεπου , τα κάνει κρεμαστάρια.. (ή σε ελεύθερη μετάφραση , αφού δεν το κάνω εγώ , δεν το κάνει κανείς άλλος)
έχω πολλές φωτογραφικές αποδείξεις της σχέσης μου με την Μαρίνα τις οποίες θα λάβουν όσοι άλλοι είναι ενδιαφερόμενοι , εσύ δυστυχώς όχι. Θα σε πάρω τηλέφωνο την Κυριακή του Θωμά να σου ευχηθώ
έχω πολλές φωτογραφικές αποδείξεις της σχέσης μου με την Μαρίνα τις οποίες θα λάβουν όσοι άλλοι είναι ενδιαφερόμενοι , εσύ δυστυχώς όχι. Θα σε πάρω τηλέφωνο την Κυριακή του Θωμά να σου ευχηθώ
Antebellum κι εσυ απ οτι βλεπω εισαι κλασσικος Ελληνάρας... όσα δεν φτάνει η αλεπου , τα κάνει κρεμαστάρια.. (ή σε ελεύθερη μετάφραση , αφού δεν το κάνω εγώ , δεν το κάνει κανείς άλλος)
έχω πολλές φωτογραφικές αποδείξεις της σχέσης μου με την Μαρίνα τις οποίες θα λάβουν όσοι άλλοι είναι ενδιαφερόμενοι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι τυπε μπορουμε να περιμενουμεOn stage , κοιτάζοντας προκλητικά εμένα και την παρέα μου . Έχω πάααρα πολλές προσωπικές της φωτογραφίες ( ) , θα τις ανεβάζω σιγά σιγά , όποιος δεν μπορεί να περιμένει μπορεί να μου στείλει prive...
να εχει και αγωνια
αλλα να βαζεις να κανουμε ματι να μην το ξεχνας
Γιὰ νὰ δοῦμε,τί θὰ ἰδοῦμε...Όχι πριβέ...συμφωνώ,βάλε εδώ να ξεροχύσουμε....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο τυπος ματζορετ φαινεται να το κατεχει το θεμα τυπε ;)Γιὰ νὰ δοῦμε,τί θὰ ἰδοῦμε...
Majoreti99
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καὶ πῶς εἶσαι τόσο σίγουρος;ἐγὼ μάλλον τὸ ἀντίθετο θὰ ἔλεγα...ο τυπος ματζορετ φαινεται να το κατεχει το θεμα τυπε ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν βλεπεις τις φωτο τυπε?Καὶ πῶς εἶσαι τόσο σίγουρος;ἐγὼ μάλλον τὸ ἀντίθετο θὰ ἔλεγα...
Αὐτὴ εἶναι ἡ ἐρημικὴ παραλία μὲ τὰ σκάφη γεμάτη;;;Οκ , επειδη βλεπω μεγάλη διψα σήμερα , πάρτε άλλη μια (μιας βδομαδας περιπου φωτο) , που πηγαμε σε ερημικη παραλια για μπανακι
Majoreti99
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γιωργο σε παρακαλω προτου γράψεις κάτι , σκέψου πρώτα.. Η φωτό είναι όταν ξεκινήσαμε..
(να λοιπόν γιατί προτιμώ να στέλνω πριβε τις φωτος)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μην μασας παντα θα υπαρχουν απιστοιΓιωργο σε παρακαλω προτου γράψεις κάτι , σκέψου πρώτα.. Η φωτό είναι όταν ξεκινήσαμε..
εμεις σε πιστευουμε παντως
δωσε πραμα στο λαο
καλῶς...Γιωργο σε παρακαλω προτου γράψεις κάτι , σκέψου πρώτα.. Η φωτό είναι όταν ξεκινήσαμε..
χώσε μαν.............Γιωργο σε παρακαλω προτου γράψεις κάτι , σκέψου πρώτα.. Η φωτό είναι όταν ξεκινήσαμε..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Όποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες για το συγκεκριμένο μωρό που μας ανοίγει προκλητικά το στόμα , ας μου στείλει pm...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειπε απτην αρχη οτι θα βαζει τις φωτος σιγα σιγα τυπεΦαίνεται μέχρι ἐδῶ ἦταν τὸ σόου...
Ναί,καλὰ περίμενεΠου είναι οι φωτό,τύπε....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις