jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Πρέπει να έχει γυρίσει. Το κινητό της χτυπάει πλέον και κουδουνίζει με ηχο ελληνικό.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν το σηκώνει.
Κλασικα μαρινα style
Πρέπει να έχει γυρίσει. Το κινητό της χτυπάει πλέον και κουδουνίζει με ηχο ελληνικό.
Μπορει και να μην ακουει καλα. Τα χρονια βλεπετε ...........Κλασικα μαρινα style
Και γαμω την ατυχία μου.
Το σήκωσε η Μαρίνα αλλά μου είπε ότι πάει Olympic στο Νέο Φάληρο. Εκεί δεν έχει που να παρκάρει κανείς εύκολα και έτσι δεν έκλεισα συνάντηση.
Της είπα για το γνωστό στέκι πίσω από το Ωνάσειο και δεν ήθελε. Τι γίνεται τα χάλασε με αυτό το χοτελι?
απο την πολυ καθαριοτητα μαλλον πιο βρωμικο ξενοδοχειο δεν υπαρχειΚαι γαμω την ατυχία μου.
Το σήκωσε η Μαρίνα αλλά μου είπε ότι πάει Olympic στο Νέο Φάληρο. Εκεί δεν έχει που να παρκάρει κανείς εύκολα και έτσι δεν έκλεισα συνάντηση.
Της είπα για το γνωστό στέκι πίσω από το Ωνάσειο και δεν ήθελε. Τι γίνεται τα χάλασε με αυτό το χοτελι?
απο την πολυ καθαριοτητα μαλλον πιο βρωμικο ξενοδοχειο δεν υπαρχει
πιο παρκιν εχει τετοιο πραγμα κατι υπογεια ιδανικα για την δουλεια που το θελειςΛες να ναι αυτο??
Παντως ολυμπικ δραμα το παρκιν
πιο παρκιν εχει τετοιο πραγμα κατι υπογεια ιδανικα για την δουλεια που το θελεις
Λες να ναι αυτο??
Παντως ολυμπικ δραμα το παρκιν
Θέλει υπομονή με τη Μαρίνα για να την πετύχεις.Πρέπει να έχει γυρίσει. Το κινητό της χτυπάει πλέον και κουδουνίζει με ηχο ελληνικό.
Μην το σκέφτεσαι καθόλου, να τις πάρεις και τις δύο μαζί. Η Αντιγόνη είναι κανονικού αναστήματος, περίπου στα 38 νομίζω, κοκκινομάλλα, λευκό δέρμα, δυάρι στήθος, ωραίο κωλο, πολύ καλή συμμετοχή στο κρεβάτι, βαθύ και υγρό τσιμπούκι και παίζουν εξαιρετικά μεταξύ τους.
ειναι απορρητο δυστυχως.
Είσαι κακόςειναι απορρητο δυστυχως.
το τηλ της μαρινας ?