iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Χάλασες όλο το μυστήριο τώρα κι εσύΨαξε λιγο πισω φιλε κ το χει
Χάλασες όλο το μυστήριο τώρα κι εσύΨαξε λιγο πισω φιλε κ το χει
Ψαξε λιγο πισω φιλε κ το χει
πουντο? πουντο?
κι εγω το ψαχνω χρονια
πουντο? πουντο?
κι εγω το ψαχνω χρονια
Μην το σκέφτεσαι καθόλου, να τις πάρεις και τις δύο μαζί. Η Αντιγόνη είναι κανονικού αναστήματος, περίπου στα 38 νομίζω, κοκκινομάλλα, λευκό δέρμα, δυάρι στήθος, ωραίο κωλο, πολύ καλή συμμετοχή στο κρεβάτι, βαθύ και υγρό τσιμπούκι και παίζουν εξαιρετικά μεταξύ τους.
Μπορεί να μην κάνει παιχνίδι η λεγάμενη.. :SΈρχεται φίλη της μιλφόνι σε λίγο καιρό.
Έκανε και έπαιζε μπαλάρ@,μπορεί όμως να μην ξαναμπει στα στάδια..Κάνει...
η ξενερωτη Μιλα?Έκανε και έπαιζε μπαλάρ@,μπορεί όμως να μην ξαναμπει στα στάδια..
Θείο έκλεισαν τα σύνορα..Χθεσινή συνεύρεση με την Μαρίνα. Είχα να την δω 8 χρόνια. Το κορμί της σχεδόν το ιδιο, ανέπαφο από τον χρόνο που πέρασε. Λες και έχει μπει σε θάλαμο ειδικής καταψυξεως, όπως βλέπουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Έχει ειδικό DNA φαίνεται. Ε ρε να είχανε και οι δικές μας οι ελεεινιδες τέτοιο DNA.
Για τα του προσώπου δεν θα αναφερθώ είναι γνωστά τα σχόλια των υπολοίπων συναγωνιστών.
Υ.Γ.
Μου είπε ότι την άλλη εβδομάδα έρχεται η κολλητή της από Οδησσό η οποία είναι 39 ετών ξανθούλα και με κορμί θανατηφόρο σαν της Μαρίνας. Θα κάνει duo μαζί της.
Τώρα με τον κορονοιο? Αποχη.Θείο έκλεισαν τα σύνορα..
Όταν περάσει αυτή η κατάσταση, θα κάνω παρτουζα με Μαρίνα, Αντιγόνη και ένα φίλο.
εχω διαβασει τα καλυτερα για την Μαρινα ομως διαβασα επισης πως ειναι λιγο δυσευρετη
ευχαριστω για την επιβεβαιωσω συντροφε και ευχομαι μια καλη Κυριακη να εχεις !