baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.263
- Πόντοι
- 5.097
τσιμυ να βάλω 30 να πάρω μιση ωρα εγω μισή εσύ?Ε καλα ολες ετσι λεν
τσιμυ να βάλω 30 να πάρω μιση ωρα εγω μισή εσύ?Ε καλα ολες ετσι λεν
Μου είχε τραγουδήσει κι ένα ρωσικό τραγούδι την ώρα πουΕ καλα ολες ετσι λεν
Ανοιχτοχέρη μου εσύ...τσιμυ να βάλω 30 να πάρω μιση ωρα εγω μισή εσύ?
φαντασου για τα πανηγυριά ησουν που έριξε και ενα τραγούδι.Μου είχε τραγουδήσει κι ένα ρωσικό τραγούδι την ώρα που
το χω εκ γεννετης.Ανοιχτοχέρη μου εσύ...
Σεμνααα... Μέχρι πρόταση γάμου μου έκανε αν θες να ξέρεις αλλά έδειξα χαρακτήραφαντασου για τα πανηγυριά ησουν που έριξε και ενα τραγούδι.
τσιμυ να βάλω 30 να πάρω μιση ωρα εγω μισή εσύ?
Σεμνααα... Μέχρι πρόταση γάμου μου έκανε αν θες να ξέρεις αλλά έδειξα χαρακτήρα
τα πάμε αυτα εκ γεννετής.Εισαι κ χουβαρδας ε??
Εμένα μου είχε πει ότι είναι από Ουκρανία.Ε καλα ολες ετσι λεν
Τι σημασία έχει; Το πάθος δεν έχει καταγωγή...Εμένα μου είχε πει ότι είναι από Ουκρανία.
Σε άλλους λέει Ρωσίδα, σε άλλους Ουκρανίδα.
Προφανώς θέλει να κρατήσει μυστική την καταγωγή της για τους δικούς της προσωπικούς λόγους.
Εγώ πιστεύω ότι μάλλον Κροατισσα η Σερβα είναι. Αυτές οι γυναίκες έχουν τέτοιο πάθος και ζούνε το γαμησι. Οι Ρωσίδες και οι Ουκρανεζες απλώς παίζουν θέατρο.
Τι σημασία έχει; Το πάθος δεν έχει καταγωγή...
...σε γενικες γραμμες δεν εχει χαλασει πολυ... και δεν κανει πρωκτικο με τους καινουργιους..Έχω να την συναντήσω εδώ και 7 χρόνια. Θα έχει αλλάξει προς το χειρότερο μάλλον λόγω ηλικίας?
ΆγνωστοΤι γίνεται ρε παιδιά. Πότε επιτέλους θα γυρίσει η Μαρίνα?
Τυπε την Αντιγόνη την κανονίζει η Μαρινα. Δύσκολο να το έχει κάποιος παίχτης.Αν έχει κάποιος το τηλέφωνο της Αντιγόνης, να την καλέσουμε να μάθουμε τι κάνει το κορίτσι μας.
Πρέπει να έχει γυρίσει. Το κινητό της χτυπάει πλέον και κουδουνίζει με ηχο ελληνικό.Έχει γυρίσει