iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Δώσε τηλέφωνο στα παιδιά που ζητάνε ;)Εμ τσαμπα τα γαλονια??
Δώσε τηλέφωνο στα παιδιά που ζητάνε ;)Εμ τσαμπα τα γαλονια??
Καλησπέρα παιδιά. Έχει κανείς τηλ από την φίλη της μαρίνας την Αντιγόνη??
καλη ειναι αδερφέ μην φανταστείς τρελό λεσβιακό αλλά στο σεξ ταιριάζουν μαζιΔεν είχε τύχει να πάρω το ντουέτο μαζί.. Όντως πρέπει να είναι δυνατή ξεκωλιαρα η Αντιγόνη.
Αξίζει η εμπειρία, τις είχα πάρει και πέρασα καλά...Δεν είχε τύχει να πάρω το ντουέτο μαζί.. Όντως πρέπει να είναι δυνατή ξεκωλιαρα η Αντιγόνη.
Αξίζει η εμπειρία, τις είχα πάρει και πέρασα καλά...
καλη ειναι αδερφέ μην φανταστείς τρελό λεσβιακό αλλά στο σεξ ταιριάζουν μαζι
Εγω φορες τις πηρα,μαζι κ ειχε φουλ lesbian
Κ γλυφομουνια κ πλακομουνια κ μοιραζονται σαν καλες φιλες κ το 'νεκταρ" που τις "κερασα " στο τελος
Μας τρελανες με τις περιγραφες σου
τσακονοντουσαν ποια θα πιεί πρώτη αυτή η Αντι.. με το ναζι τις με ΚΑΥΛΩΝΕΙ πολύΕγω φορες τις πηρα,μαζι κ ειχε φουλ lesbian
Κ γλυφομουνια κ πλακομουνια κ μοιραζονται σαν καλες φιλες κ το 'νεκταρ" που τις "κερασα " στο τελος
Έτσι πρέπει, ο σωστός κύριος πάντα κερνά στο τέλος...Εγω φορες τις πηρα,μαζι κ ειχε φουλ lesbian
Μια από τα ίδια...
Ε τα χω γραψει κ στις κριτικες
τσακονοντουσαν ποια θα πιεί πρώτη αυτή η Αντι.. με το ναζι τις με ΚΑΥΛΩΝΕΙ πολύ
Η Μαρίνα είναι εγωίστρια με την καλή έννοια και βγάζει ανταγωνισμό στο ντουέτο. Αυτό ανεβάζει κι άλλο την απόδοσή της...Καλα απο ναζι φουλ
Θυμαμαι να γκαμω αντι στα 4
Κ να λεει η μαρινα ελα γαμα εμενα τωρα
Κ η αντι παραπονιαρικα-ναζιαρικα της λεει
Αμαν ρε μαρινα μη με δεις να ευχαριστιεμσαι πουτσα αμεσως να την παρεις
Η Μαρίνα είναι εγωίστρια με την καλή έννοια και βγάζει ανταγωνισμό στο ντουέτο. Αυτό ανεβάζει κι άλλο την απόδοσή της...
Είναι σίγουρο ότι η Μαρίνα είναι Ουκρανιδα? Με τέτοιο πάθος και ορμή που την πιάνει δεν την κόβω για Ουκρανίδα.
Εμένα πάντως Ρωσίδα μου είχε πει...Είναι σίγουρο ότι η Μαρίνα είναι Ουκρανιδα? Με τέτοιο πάθος και ορμή που την πιάνει δεν την κόβω για Ουκρανίδα.
Εμένα πάντως Ρωσίδα μου είχε πει...