Επισκέπτης
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να δώσει πληροφορίες για το πιο περίπου είναι το ωράριο της μαρίνας? λόγο δουλειάς μου πιστεύετε θα είναι δυνατόν να κλείσω για πρωινές ώρες γύρω στις 10?
Εμενα για πρωινές ωρες μου το απεκλεισε
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να δώσει πληροφορίες για το πιο περίπου είναι το ωράριο της μαρίνας? λόγο δουλειάς μου πιστεύετε θα είναι δυνατόν να κλείσω για πρωινές ώρες γύρω στις 10?
πατε καλα ρε???????????????????? τι διαολο ΓΚΑΒΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ???????????????????????
μηπως θελει να τη γαμισουμε κιολας για λογαριασμο του?
στρογγυλο, μετριο, κουρασμενο, καθημερινο..Παιδια παιζει να ακουστω μαλακας αλλα μηπως καποιος που την εχει συναντησει μπορει να δωσει μια γενικη περιγραφη προσωπου της μαρινας. εγω προσωπικα οσο και καλο σωμα αν εχει μια κοπελα και οσο και να της αρεσει να γαμιεται και να το ευχαριστιεται θελω στο προσωπο να ειναι τουλαχιστον καθημερινη. αν μπορει καποιος συναγωνιστης να βοηθησει θα ειμαι ευγνομων!!!
Παιδια παιζει να ακουστω μαλακας αλλα μηπως καποιος που την εχει συναντησει μπορει να δωσει μια γενικη περιγραφη προσωπου της μαρινας. εγω προσωπικα οσο και καλο σωμα αν εχει μια κοπελα και οσο και να της αρεσει να γαμιεται και να το ευχαριστιεται θελω στο προσωπο να ειναι τουλαχιστον καθημερινη. αν μπορει καποιος συναγωνιστης να βοηθησει θα ειμαι ευγνομων!!!
ΤηλεφωνΟ πως βρισκου με για τη μαρινα φιλε.? Ευχαριστω.
μια χαρα τα λες!! αλλα βλεπεις εχουν πλακωσει εμπειροι εραστες που τα καταλαβαινουν ολα..Η κοπελα κατουραει παιδια δν κανει sguirt μην γελιομαστε για να κανει squirt πρεπει να φτιαχτει πολυ εγκεφαλικα αλλα κ σωματικα κ θελει κ χρονο πολυ δν γινεται να το κανει με τον καθενα ας ξυπνησουμε!!!
μια χαρα τα λες!! αλλα βλεπεις εχουν πλακωσει εμπειροι εραστες που τα καταλαβαινουν ολα..
Η κοπελα κατουραει παιδια δν κανει sguirt μην γελιομαστε για να κανει squirt πρεπει να φτιαχτει πολυ εγκεφαλικα αλλα κ σωματικα κ θελει κ χρονο πολυ δν γινεται να το κανει με τον καθενα ας ξυπνησουμε!!!
Γιατί απλά δεν είναι κάτουρα. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κατουράει κάθε 2 λεπτά αντιθέτως το squirting μπορεί να το κάνει και τρεις και τέσσεριςκαι παραπάνω φορές σε διαστήματα των 2 και 3 λεπτών (ρίξτε μια ματιά στις ιέρειες του squirting).η μαγκιά της είναι ότι δεν μυρίζουν όμως καθόλου τα κάτουρα της ....
η μαγκιά της είναι ότι δεν μυρίζουν όμως καθόλου τα κάτουρα της ....
Γιατί απλά δεν είναι κάτουρα. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κατουράει κάθε 2 λεπτά αντιθέτως το squirting μπορεί να το κάνει και τρεις και τέσσεριςκαι παραπάνω φορές σε διαστήματα των 2 και 3 λεπτών (ρίξτε μια ματιά στις ιέρειες του squirting).