Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Μike και εγω ρε συ δεν το χω.
δωσε δωσε δωσε
δωσε δωσε δωσε
Kαλα ο cgfucker τρωει καψουρα με ολες.Αυτος μαλλον την πατησε σαν τον cgfucker με την Ναομι.Κρυφοκαψουρης
καλημερα
κωστακη 24αρη, οταν σου μιλανε 50ρηδες να καθαισαι και ν ακους "λεβεντη μου"
νομιζεις οτι τα ξερεις ολα και στη ουσια δεν εχεις ιδεα για τιποτα απ αυτα με τα οποια καταπιανεσαι
ελα να τα πουμε μετα απο 25 χρονια...
Αν και λιγο ακομψα το παιδι εχει δικηο
επειδη μερικοι γαμανε με εκπτωση η
προμοταρουν τους δρακουμελ για να γαμησουν τσαμπα η
θαβουν μουναρες για να τις φοβησουν να κανουν μεροκαμματο
η επειδη παντα γυρω απο αυτο το επαγγελμα υπαρχουν σαπροφυτα και
υπανθρωποι η "νταβατζηδες" εντος και εκτος παρενθεσεως η τελειωμενοι του δεκαρικου
μην ακουτε κανεναν γουσταρετε ενα μουνι βουρ αυτη θα ειναι και η προσωπικη εμπειρια
ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΚΑΝ ΦΟΞ
τοχεις και συ. παρε παρε παρε λεωωωωωω!!!! αυριο παλι
Μike και εγω ρε συ δεν το χω.
δωσε δωσε δωσε
1 μηνα μετα ακομα να το ξεπερασει
Που να ησουν και ακομψος δηλαδηΑν και λιγο ακομψα το παιδι εχει δικηο
επειδη μερικοι γαμανε με εκπτωση η
προμοταρουν τους δρακουμελ για να γαμησουν τσαμπα η
θαβουν μουναρες για να τις φοβησουν να κανουν μεροκαμματο
η επειδη παντα γυρω απο αυτο το επαγγελμα υπαρχουν σαπροφυτα και
υπανθρωποι η "νταβατζηδες" εντος και εκτος παρενθεσεως η τελειωμενοι του δεκαρικου
μην ακουτε κανεναν γουσταρετε ενα μουνι βουρ αυτη θα ειναι και η προσωπικη εμπειρια
ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΚΑΝ ΦΟΞ
για το παλικαρι λεω εγω την κορη του φρανκεσταιν που η φωτο δειχνουν μονο κωλο η φατσαΠου να ησουν και ακομψος δηλαδη
για το παλικαρι λεω εγω την κορη του φρανκεσταιν που η φωτο δειχνουν μονο κωλο η φατσα
ειναι για μεγαλο φασκελωμα,σωπα ρε τι ειμαστε σαβουρογαμηδες για να αρπαξουμε κανα δεκαρικο
για το παλικαρι λεω εγω.Την κορη του φρανκεσταιν,που η φωτο δειχνουν μονο κωλο η φατσα,
ειναιτην θεωρω για μεγαλο φασκελωμα.Σωπα ρε τι εισαστε σαβουρογαμηδες για να αρπαξετετε κανα δεκαρικο???
Η αληθεια ειναι οτι η Μαρινα ειναι επιθετικη και θελει να σε γαμαει παρα να την γαμας.Και στα 4 να την εχεις θα βρει τον τροπο να σε πηδηξει.Αν εισαι και πιτσιρικας και εχεις συνηθισει να εχεις εσυ το πανω χερι κομπλαρεις.
πρεπει να καταλαβεις τί ποδόσφαιρο παιζει το μαρινακι. γεγονός ειναι οτι παιζει πολυ επιθετικά απο το 1ο λετπό .Και ευκολα σε παιδακια βαζει γκολ απο τα αποδυτηρια.
Αν την καταλαβεις το πως παιζει σιγουρα θα περάσεις υπέροχα.
Αφου το εχεις πες το και στον Κωτσο να το καταλαβει Εμενα πλεον οι νυμφομανεις με τα ασπρα με κανουν και βαριεμαι.πρεπει να καταλαβεις τί ποδόσφαιρο παιζει το μαρινακι. γεγονός ειναι οτι παιζει πολυ επιθετικά απο το 1ο λετπό .Και ευκολα σε παιδακια βαζει γκολ απο τα αποδυτηρια.
Η αληθεια ειναι οτι αυτο το παιχνιδι φιλος το χω.
;)
πρεπει να καταλαβεις τί ποδόσφαιρο παιζει το μαρινακι. γεγονός ειναι οτι παιζει πολυ επιθετικά απο το 1ο λετπό .Και ευκολα σε παιδακια βαζει γκολ απο τα αποδυτηρια.
Η αληθεια ειναι οτι αυτο το παιχνιδι φιλος το χω.
;)
η σοφοτερη περιγραφη που εχει γραφτει για τη μαρινα
Απαραιτητα εργαλεια
κουκουλα -μασκα -ροδελες να στενεψεις τις οπες μην πεσει
καποιος φουκαρας μεσα και χασει το φως του.
Ρε παιδια η ανταμοιβη ποια ειναι πηδημα?κασαδουρα?