Επισκέπτης
ολα καλα αγορια ειρηνη υμιν.
ειναι κανεις για παρτουζα αυριο με gilf?
η έλλη29 είναι δυνατό gilf. αυτήν μια χαρά την έσκισα χωρίς παράπονα χωρίς κλάματα χωρίς τίποτα.
και για αυτό άλλωστε δεν γράφω και κριτική...δεν έχει νοήμα...
ολα καλα αγορια ειρηνη υμιν.
ειναι κανεις για παρτουζα αυριο με gilf?
μπορει να συμφωνησω εν μερει για το βυζι αλλα για την πιπα θα ειμα καθετα αντιθετοςmike άμα φας μια μπουνιά απο το πέτρινο βυζί της μαρίνας θα σου φύγουνε τα μισα δόντια ,για να μην πω όλα.
η πίπα της σου ξαναλέω πως ειναι υπερεκτιμημένη. μια απλά νορμαλ πίπα δίνει. τίποτα το ιδιαίτερο.
όσον για το ποδι και τον ταφο και τα 50 το έβαλα και στην κρητικη μου αυτο...
η ελλη δεν ειναι γκιλφ κοτσο. μαγκια ειναι να παρεις την λιλλη και να σε δω τι θα γραψεις μετα να σε δω ποσο τολμηρος εισαιη έλλη29 είναι δυνατό gilf. αυτήν μια χαρά την έσκισα χωρίς παράπονα χωρίς κλάματα χωρίς τίποτα.
και για αυτό άλλωστε δεν γράφω και κριτική...δεν έχει νοήμα...
Μπορεις να εχεις οσες γνωμες θελεις και να γραφεις οσες κριτικες θες.Αλλα να εχεις και την απαιτηση να συμπλεουν ολοι με τις αποψεις σου και να απορεις κιολας.....άραξε seminole...τα έγραψα όλα στην κρητική...ελπίζω να διελευκάνει λίγο το τοπίο για όλους.
Και μετα για δωρο θα εχει την θεια Ρανια απο το Μαρουσιη ελλη δεν ειναι γκιλφ κοτσο. μαγκια ειναι να παρεις την λιλλη και να σε δω τι θα γραψεις μετα να σε δω ποσο τολμηρος εισαι
Μπορεις να εχεις οσες γνωμες θελεις και να γραφεις οσες κριτικες θες.Αλλα να εχεις και την απαιτηση να συμπλεουν ολοι με τις αποψεις σου και να απορεις κιολας.....
μεσαΚαι μετα για δωρο θα εχει την θεια Ρανια απο το Μαρουσι
η ελλη δεν ειναι γκιλφ κοτσο. μαγκια ειναι να παρεις την λιλλη και να σε δω τι θα γραψεις μετα να σε δω ποσο τολμηρος εισαι
οποτε θελεις και να το δω αυτο.έλα mike μετά απο την μαρίνα ότι και να αντιμετωπίσω θα μου φανεί παιχνιδάκι.τέτοιο σοκ να ξαναφάω δύσκολα.
οπότε παμε για λιλλη ? και ρανια ? να τις παρω threesome ? άνετα ετσι !
Προσωπικα με το προσωπο της Μαρινας δεν ειχα προβλημα,αν και εχω να την δω 1 χρονο και δεν ξερω πως ειναι τωρα.Αλλα την Ρανια οταν την ειδα εφυγα με τις παντες στα στενα του Αμαρουσιου τιποτα δεν εχεις δει ακομαέλα mike μετά απο την μαρίνα ότι και να αντιμετωπίσω θα μου φανεί παιχνιδάκι.τέτοιο σοκ να ξαναφάω δύσκολα.
οπότε παμε για λιλλη ? και ρανια ? να τις παρω threesome ? άνετα ετσι !
οπως ητανε ειναι και εγω δεν εχω επισης κανενα προβλημα με το προσωπο της.Προσωπικα με το προσωπο της Μαρινας δεν ειχα προβλημα,αν και εχω να την δω 1 χρονο και δεν ξερω πως ειναι τωρα.Αλλα την Ρανια οταν την ειδα εφυγα με τις παντες στα στενα του Αμαρουσιου τιποτα δεν εχεις δει ακομα
Προσωπικα με το προσωπο της Μαρινας δεν ειχα προβλημα,αν και εχω να την δω 1 χρονο και δεν ξερω πως ειναι τωρα.Αλλα την Ρανια οταν την ειδα εφυγα με τις παντες στα στενα του Αμαρουσιου τιποτα δεν εχεις δει ακομα
χαχαχααχαχ...έλα ρε τρελέ !!
Προσωπικα με το προσωπο της Μαρινας δεν ειχα προβλημα,αν και εχω να την δω 1 χρονο και δεν ξερω πως ειναι τωρα.Αλλα την Ρανια οταν την ειδα εφυγα με τις παντες στα στενα του Αμαρουσιου τιποτα δεν εχεις δει ακομα
χεσε μας ρε κωτσο που θα μας λυθουνε οι αποριες . εγω ξερω οτι οταν μια γκομενα την βλεπω και θεωρω οτι ειναι ασχημη και δεν θα λειτουργησω καθολου προφασιζομαι κατι και την κανω με ελαφρα ετσι απλα.εαν δεις με το που μπει και νοιωσεις ασχημα η αβολα μην το κανεις καθολουορίστε και η κρητική αλάνια να σας λυθούνε οι όποιες απορίες...
γιατι του τοπες? αστονε να παει και θα σου πω εγω που θα παιρνει καθε μερα το μαρινακι να της λεει ποσο κουκλα ειναι...Τη Ράνια έχουν δεί αρκετοί,αν έμεινε κανείς θα ήταν γιατί έπαθε σοκ και δεν πρόλαβε να την κάνει.
χεσε μας ρε κωτσο που θα μας λυθουνε οι αποριες . εγω ξερω οτι οταν μια γκομενα την βλεπω και θεωρω οτι ειναι ασχημη και δεν θα λειτουργησω καθολου προφασιζομαι κατι και την κανω με ελαφρα ετσι απλα.εαν δεις με το που μπει και νοιωσεις ασχημα η αβολα μην το κανεις καθολου
ουπς!!! εδω μποι εχω μονο εγω.Κωτσο,απ οτι καταλαβα.....σε "πηρε" η γκομενα.....κριμα το μποι σου