petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.730
- Πόντοι
- 41.813
στα 60€ παιζει την ωραΜπορεί κάποιος να μου πει τιμή φενεται πολύ ενδιαφέρον η κυρία
στα 60€ παιζει την ωραΜπορεί κάποιος να μου πει τιμή φενεται πολύ ενδιαφέρον η κυρία
Το θέμα είναι να την πετύχεις μετά θα τα βρείτεΞέρουμε τελικά, αν κάνει δίωρα ραντεβού;
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση τηλέφωνο που βρίσκουμε για ραντεβού ?στα 60€ παιζει την ωρα
Δεν έχει από όσο ξέρω, ενα παλιο τηλ έχει οπότε μόνο τηλεφωνικά αν την πετύχεις...Viber έχει η καυλιάρα η πρέπει να πάρουμε τηλ για ραντεβού???Αν έχει viber δεν μου το βγαζει
στην προηγουμενη σελιδα εχει λινκ με το τηλεφωνοΣε ευχαριστώ για την ενημέρωση τηλέφωνο που βρίσκουμε για ραντεβού ?
Δεν θέλω μόνο πίπα! Θέλω να την καρφωσω στα τέσσερα και να με καβαλήσει κανονικά κι ανάποδα, με Ρωσικά μπινελικια!2 ώρες μόνο πιπα αντεχει;
Όντως τα μπινελικια στα ρώσικα και τα bliar bliar της Μαρίνας, αυξάνουν την καύλα!Δεν θέλω μόνο πίπα! Θέλω να την καρφωσω στα τέσσερα και να με καβαλήσει κανονικά κι ανάποδα, με Ρωσικά μπινελικια!
Κάνει και τέτοια πετάει ρώσικα ενώ την γαμας?? καυλωτικο μόνο στην σκεψηΔεν θέλω μόνο πίπα! Θέλω να την καρφωσω στα τέσσερα και να με καβαλήσει κανονικά κι ανάποδα, με Ρωσικά μπινελικια!
ои!.. блять!!!Κάνει και τέτοια πετάει ρώσικα ενώ την γαμας?? καυλωτικο μόνο στην σκεψη
Μόνο που εδώ κ καιρό δε την βρίσκουμε..εγώ γύρω στις 10 φορές την έχω πάρει ότι καλύτερο είναι200 κριτικές σήμερα για το ρωσικο υπερόπλο.
Να ναι καλά η μιλφαρα να γλενταμε..
200 κριτικές σήμερα για το ρωσικο υπερόπλο.
Να ναι καλά η μιλφαρα να γλενταμε..
Ξέρεις αν έρχεται σε χώρο σου ?στα 60€ παιζει την ωρα
Ναι έρχεται. Το δύσκολο έως αδύνατο είναι να την βρεις στο τηλέφωνο.Ξέρεις αν έρχεται σε χώρο σου ?