Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Ευχαριστω φιλε καντηλαναφτη!!
Καλημέρα φίλε μου. Να είσαι καλά
Ευχαριστω φιλε καντηλαναφτη!!
Ρε την καριόλα...και νόμιζα πως μόνο σε μένα τα λέει αυτά...Η γυναίκα αξίζει αν και από φάτσα είναι αδιάφορη προς άσχημη ή και καρτουνιστικι θα έλεγα. Ούτε έκφηλη, ούτε καυλωτικη που γράφουν κάποιοι.
Σώμα λαμπάδα (προτιμώ πιασίματα) και βυζί 2-2.5 σιλικονατο. Πόδι χιλιόμετρο.
Τώρα έχω διαβάσει ότι με το που μπαίνει πάει κατευθείαν στο ψητό, σε εμένα μου έκανε χαλαρή κουβέντα και μου έλεγε κομπλιμέντα για το χαμόγελο, το ύψος και την συμπεριφορά μου. Ρώτησε αν έχω κάποιο κουσουρι γιατί δεν βλέπει κάποιο λόγο να πληρώνωπουτανα για να γαμησω και ότι έπρεπε κανονικά να πληρώσει εκείνη εμένα... Της είπα ότι έχω κοπέλα αλλά λείπει για το τριήμερο και είπα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Επίσης με ρώτησε αν είμαι Έλληνας γιατί λέει ότι συνήθως οι Έλληνες είναι ποιο κοντοί (είμαι 183) και πιο γεροδεμένοι από εμένα....
Όταν περάσαμε στο σεξ συνέχισε τα θετικά σχόλια για τον φίλο μου και ότι η κοπέλα μου είναι πολύ τυχερή. Παιδαρο με έλεγε, Απόλλωνα, θεό και ότι πρέπει να πάω στο σειρινακη...
Τα γράφω αυτά γιατί εγώ έχω διαβάσει ότι είναι μία λυσσαρα όμως σε εμένα ήταν γλυκιά...
Στο σεξ πίπα για σεμινάριο βαθειά χωρίς δόντι (δύσκολο με την 19αρα χοντρή ψωλή μου) και σεξ σε όποια στάση θέλω. Χύσιμο πρώτη φορά στην μαπα της και την δεύτερη στο στόμα της. Στο... ημίχρονο μασάζ μετά από προτροπή της και λίγα λόγια για τις ζωές μας.
Όταν έφυγε της είπα ότι όποτε μπορέσω θα την ξαναπάρω να βρεθούμε και μου είπε πάλι ότι τέτοιος παίδαρος που είμαι δεν χρειάζεται να πληρώνει για να γαμησει...
αγαπητε συναγωνιστη, χωρις να θελω ν αμφισβητησω το Παραμικρο !! απ ολα τα κομπλιμεντα που σου ειπε...εχω να σου πω οτι μερος της δουλειας της καθε εκδιδομενης,προκειμενου να κραταει σ εγρηγορση τους πελατες της, ειναι να μας ανεβαζουν προκειμενου να γινουν εμμονη μας....Η γυναίκα αξίζει αν και από φάτσα είναι αδιάφορη προς άσχημη ή και καρτουνιστικι θα έλεγα. Ούτε έκφηλη, ούτε καυλωτικη που γράφουν κάποιοι.
Τώρα έχω διαβάσει ότι με το που μπαίνει πάει κατευθείαν στο ψητό, σε εμένα μου έκανε χαλαρή κουβέντα και μου έλεγε κομπλιμέντα για το χαμόγελο, το ύψος και την συμπεριφορά μου. Ρώτησε αν έχω κάποιο κουσουρι γιατί δεν βλέπει κάποιο λόγο να πληρώνωπουτανα για να γαμησω και ότι έπρεπε κανονικά να πληρώσει εκείνη εμένα... Της είπα ότι έχω κοπέλα αλλά λείπει για το τριήμερο και είπα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Επίσης με ρώτησε αν είμαι Έλληνας γιατί λέει ότι συνήθως οι Έλληνες είναι ποιο κοντοί (είμαι 183) και πιο γεροδεμένοι από εμένα....
Όταν περάσαμε στο σεξ συνέχισε τα θετικά σχόλια για τον φίλο μου και ότι η κοπέλα μου είναι πολύ τυχερή. Παιδαρο με έλεγε, Απόλλωνα, θεό και ότι πρέπει να πάω στο σειρινακη...
Τα γράφω αυτά γιατί εγώ έχω διαβάσει ότι είναι μία λυσσαρα όμως σε εμένα ήταν γλυκιά...
Στο σεξ πίπα για σεμινάριο βαθειά χωρίς δόντι (δύσκολο με την 19αρα χοντρή ψωλή μου) και σεξ σε όποια στάση θέλω. Χύσιμο πρώτη φορά στην μαπα της και την δεύτερη στο στόμα της. Στο... ημίχρονο μασάζ μετά από προτροπή της και λίγα λόγια για τις ζωές μας.
Όταν έφυγε της είπα ότι όποτε μπορέσω θα την ξαναπάρω να βρεθούμε και μου είπε πάλι ότι τέτοιος παίδαρος που είμαι δεν χρειάζεται να πληρώνει για να γαμησει...
Φίλε μου εγώ είπα τι είπε. Δεν περίμενα κομπλιμέντα από αυτήν, βάση το τι έγραφαν οι συναγωνιστές εγώ περίμενα μία άγρια τίγρη και βρήκα μία γλυκιά γατούλα. Εκεί θέλω να εστιασετε και όχι στα κομπλιμέντα.αγαπητε συναγωνιστη, χωρις να θελω ν αμφισβητησω το Παραμικρο !! απ ολα τα κομπλιμεντα που σου ειπε...εχω να σου πω οτι μερος της δουλειας της καθε εκδιδομενης,προκειμενου να κραταει σ εγρηγορση τους πελατες της, ειναι να μας ανεβαζουν προκειμενου να γινουν εμμονη μας....
και φυσικα δεν σου κανω τον εξυπνο γιατι πολυ απλα κι εγω ,ουκ ολιγες φορες εχω ακουσει .....τι να σου λεω τωρα...
και για του λογου το αληθες, μπες σ ενα νημα, οποιασδηποτε πουτανας εδω μεσα στο site....και θα δεις οτι ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ, τι καλα εχουν περασει με τους πελατες τους, απαντωντας στις κριτικες που τις αφορουν...
ενα ...ξερατο...ενα πραγμα
Να τα περνας πραγματικα καλα!!
τι και σενα τα ιδια ρε? σε ολουςτα λεει?Ρε την καριόλα...και νόμιζα πως μόνο σε μένα τα λέει αυτά...
Μηπως δεν εισαι Απολλωνιστης;Εμένα ούτε Απόλλωνα με έχει πει ούτε Θεό, να ανησυχήσω τύποι μου?
εσενα ισως σκεφτεται να σε ..κερασει!! φραπεδακι στο ..Απολλωνειο!! χαχαχαΕμένα ούτε Απόλλωνα με έχει πει ούτε Θεό, να ανησυχήσω τύποι μου?
Πουτάνες τύπε μου και καλά στον τύπο Κουαρέσμα με το δίκιο τους να τα λένε!!! Εδώ ακούω εγώ τέτοια που είμαι 1,50 και μικροψώλης!!!Ρε την καριόλα...και νόμιζα πως μόνο σε μένα τα λέει αυτά...
Εχουμε απαντηση σε αυτη την ερωτηση ??....... Κάνει κάτι οίκον επισκέψεις; ......
Ολόκληρη κριτική έγραψα...Εχουμε απαντηση σε αυτη την ερωτηση ??
Συγνωμη αλλα δεν ανεφερες στην κριτικη που παιχτηκε ο αγωνας , την διαβασαΟλόκληρη κριτική έγραψα...
Αλλά αφού δεν το κατάλαβες, ναι κάνει
Αυτό είπα δεν το κατάλαβες, αφού νωρίτερα ρωτάω αν κάνει επίσκεψη σε σπίτι γιατί σκέφτομαι να την καλέσω εκεί. Το θεώρησα αυτονόητο, αλλά...Συγνωμη αλλα δεν ανεφερες στην κριτικη που παιχτηκε ο αγωνας , την διαβασα
Όλο την ίδια μαλακία άκουγα όταν την έπαιρνα τακτικά, αλλά μια φορά δεν φιλοτιμήθηκε να μου δώσει τσάμπα κώλο...Η γυναίκα αξίζει αν και από φάτσα είναι αδιάφορη προς άσχημη ή και καρτουνιστικι θα έλεγα. Ούτε έκφηλη, ούτε καυλωτικη που γράφουν κάποιοι.
Πέρα από αυτή την μαλακια που την πλήρωνες όταν την επερνες τακτικά μπορείς να μου πεις αν ήταν άγρια στο κρεβάτι ή γατούλα; Γιατί εγώ για το πρώτο διάβαζα και τελικά αποδείχθηκε το αντίθετο. Μόνο κάτι μπλιετ και τίμιες προσπάθειες για deepthroat έκανε από αγριαδεςΌλο την ίδια μαλακία άκουγα όταν την έπαιρνα τακτικά, αλλά μια φορά δεν φιλοτιμήθηκε να μου δώσει τσάμπα κώλο...