jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ορίστε φίλε:
Αυτος τη μαρινα ρωτησε λιακο
Ορίστε φίλε:
Αν περιμένει απάντηση από τη Μαρίνα, σώθηκεΑυτος τη μαρινα ρωτησε λιακο
Αν περιμένει απάντηση από τη Μαρίνα, σώθηκε
Όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω: Αυτή είναι η μαγεία του σάιτΡε τι διαβαζουμε
που το αστειο ρε Δημητράκη?Αυτος τη μαρινα ρωτησε λιακο
Φίλε μου δε θα απαντήσει γιατι το Μαρινάκι μας απλά δεν απαντάει. Διαβάζει καθημερινα ομως. Αν δε τη βρεις στειλε μου μνμ να σε φτιαξω.Μαρίνα, το τηλέφωνο σου?
Μαρίνα μπορώ να έχω το τηλέφωνο σου?
Φίλε στην προηγούμενη σελίδα σου έδωσα το link, το πατάς και κάτω από τη φωτογραφία έχει το τηλέφωνο της Μαρίνας. Η ίδια δεν έχει λογαριασμό εδώ...Μαρίνα μπορώ να έχω το τηλέφωνο σου?
που το αστειο ρε Δημητράκη?
Νέος είναι. Δεν ξέρει. Δεν εχει 30000 μηνύματα με χειραψίες οπως εχεις εσυ!
Δώσε μια ευκαιρία στο παιδί. Θα μάθει και αυτός! Και εσύ ετσι και χειρότερος ήσουν Θυμάσαι, Δημητράκη? ;)
Φίλε μου δε θα απαντήσει γιατι το Μαρινάκι μας απλά δεν απαντάει. Διαβάζει καθημερινα ομως. Αν δε τη βρεις στειλε μου μνμ να σε φτιαξω.
ΥΓ Ούτε με το τηλέφωνο θα είναι εύκολο πια να τη βρεις.
καλά σου λέει Τζίμη,ούτε νταβάς είναι για να προωθεί και να γνωρίζει απο πρώτο χέρι,δώσε χρόνο!
καλά σου λέει Τζίμη,ούτε νταβάς είναι για να προωθεί και να γνωρίζει απο πρώτο χέρι,δώσε χρόνο!
για πάρε τωρα.Έχω βρεθεί με την Μαρίνα πάνω από 5 φορές και χωρίς να δυσκολεύομαι να την βρω τα παλαιότερα χρόνια. Εδώ και 1,5 χρόνο πλέον δεν απαντά καθόλου. Κρίμα γιατί είναι σούπερ μουνετο και θα ήθελα να την ξαναδώ!
δεν σε καταλαβαίνω...ειλικρινά όμως..για πάρε τωρα.
Ο αλπούλα κανόνισε με Λ. να το σηκώσει. Ο αλπούλα ξέρει. Τοσα άστρα εχει. Δεν ειναι τυχαίο.
Έχω βρεθεί με την Μαρίνα πάνω από 5 φορές και χωρίς να δυσκολεύομαι να την βρω τα παλαιότερα χρόνια. Εδώ και 1,5 χρόνο πλέον δεν απαντά καθόλου. Κρίμα γιατί είναι σούπερ μουνετο και θα ήθελα να την ξαναδώ!