jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τζιμυ τρως ολο το φαγητο και σκοραρες λογικα
τζιμυ τρως ολο το φαγητο και σκοραρες λογικα
Sorry βρε Jimακο μολις τωρα το ειδα :- :- :'(Μερες το λεμε
Sorry βρε Jimακο μολις τωρα το ειδα :- :- :'(
πάντως στα 4 είναι δύναμη..κ τα 2 μιλφειγ
Τι να πω εγώ που άνοιξα τη πόρτα του δωματίου και μου εμφανίστηκε τσίτσιδη μόνο με τις γόβες?κι εγω νομιζω μονο σε ξενοδοχειο παει,αλλα και σπιτι να ερχοταν στο δικο μου δε θα την εβαζα.
καρφωνεσαι απο μιλια μακρια ετσι οπως ερχεται ντυμενη
...και πεφτει παντοφλα μετα
Τι να πω εγώ που άνοιξα τη πόρτα του δωματίου και μου εμφανίστηκε τσίτσιδη μόνο με τις γόβες?
πάντως στα 4 είναι δύναμη..
Τι να πω εγώ που άνοιξα τη πόρτα του δωματίου και μου εμφανίστηκε τσίτσιδη μόνο με τις γόβες?
μα για αυτο εριξα προειδοποιηση πριν. να ξερει τι τον περιμενει καποιον αν τη φωναξει σπιτι του.
παραρτημα θα βγει στη γειτονια
έπρεπε να του απαντήσεις οχι δεν το έχω , αν το βρεις στείλτο και σε μενα"φιλε έχεις τηλ της ?".
εμενα παντως ηρθε σπιτι ντυμενη κυρια!!
δεν εδωσε κανενα δικαιωμα σε κανεναν..μην φοβαστε,η κοπελα κανει αυτο που πρεπει :coolcondom:
Ή μπορεί να χεζει
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]
νομίζω ότι είναι υπερβολική η αυστηρότητα στον pilo
σωωωωωωπα! μας ενημερωνεις οτι ΜΑΛΛΟΝ ειναι εκτος,μαλιστα! τουλαχιστον ο pilo ηξερε οτι μπορει να χεζει ,εσενα οι ινφος σου ειναι αιωρουμενες.Μας ζαλίσατε τον έρωτα με αυτόν τον pilo
Εδώ είναι τοπικ για ενημέρωση Μαρίνας .
Να ενημερώσω λοιπόν ότι μάλλον είναι εκτός...άντε να δούμε πότε θα επιστρέψει.
Πως μπορω να βρω το τηλ .της ?