Επισκέπτης
Για μένα....Καμία!
Εγώ τις έχω κλείσει ραντεβού με την επιστροφή της θα πηδηχτουμε.
Καλησπερα και καλη χρονια συναγωνιστες, θα μπορουσε καποιος φιλος να μου δωσει το τηλεφωνο της Μαρινας, απο εδω ή σε pm? ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Μια περιγραφή-παρομοίωση με κάποια η κάπως. Μιας και φωτογραφία δε πεζει αν έχει τη θέληση κάποιος.. θα βοηθήσει πολυ..
Θα έχει και γλαροσουπαΕγώ τις έχω κλείσει ραντεβού με την επιστροφή της θα πηδηχτουμε.
Δεν παίζει αυτό το σενάριοκαι πότε σου είπε ότι επιστρέφει ; θέλω και εγώ ένα τέτοιο ραντεβού!!
Η εμφάνιση είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο.Μια περιγραφή-παρομοίωση με κάποια η κάπως. Μιας και φωτογραφία δε πεζει αν έχει τη θέληση κάποιος.. θα βοηθήσει πολυ..
ε οχι κ πολυ πανω απο το μεσο ορο μη τρελαθουμε!δεν ειναι χαλια αλλα οχι κ μουναρα,ειναι ακρως γαμευσιμη...αυτο!Η εμφάνιση είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο.
Με την μαρίνα δεν πας όμως μόνο για την εμφάνιση.
καλα μια φωτο της δεν παιζει πουθενα???
Η εμφάνιση είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο.
Με την μαρίνα δεν πας όμως μόνο για την εμφάνιση.
τα χέρια έχουν μείνει ψηλά! Όλα τα αλλα έχουν πέσει....καπως ετσι την αφησα αλλα δεν ξερω πως εχει γινει...
ε οχι κ πολυ πανω απο το μεσο ορο μη τρελαθουμε!δεν ειναι χαλια αλλα οχι κ μουναρα,ειναι ακρως γαμευσιμη...αυτο!
[/quote
Τα ελληνικά μου είναι αρκετά καλά.
Ειπα:άνω του μέσου όρου. Μάλλον πολύ πάνω του μέσου όρου.
Μέτρια δεν τη λες!
Το κορμί της και οι ποδαρες της, είναι πολύ σούπερ. Το πρόσωπο είναι καλο.
Αλλά περί ορέξεως... Το γνωστό ζαρζαβατικο.
Μουναρα και την πιο όμορφη..... Δεν είπαε οχι κ πολυ πανω απο το μεσο ορο μη τρελαθουμε!δεν ειναι χαλια αλλα οχι κ μουναρα,ειναι ακρως γαμευσιμη...αυτο!
[/quote
Τα ελληνικά μου είναι αρκετά καλά.
Ειπα:άνω του μέσου όρου. Μάλλον πολύ πάνω του μέσου όρου.
Μέτρια δεν τη λες!
Το κορμί της και οι ποδαρες της, είναι πολύ σούπερ. Το πρόσωπο είναι καλο.
Αλλά περί ορέξεως... Το γνωστό ζαρζαβατικο.
Όχικαλα μια φωτο της δεν παιζει πουθενα???
ε οχι κ πολυ πανω απο το μεσο ορο μη τρελαθουμε!δεν ειναι χαλια αλλα οχι κ μουναρα,ειναι ακρως γαμευσιμη...αυτο!