amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.023
- Πόντοι
- 22.785
................Ψαρράς είμαι εσύ.
................ Εδώ πραγματικά ύποκλινομαι.... έχω άπέριττο δίκιο πού λέω ότι είσθε ό υιός τού Νηλέα.....
Ό Μύθος !!
................Ψαρράς είμαι εσύ.
exaristo moro m pu eskepteses exthi gia emena!¡¡Μετα την κριτική μ για την μουνάρα μαριλού κ την κίνηση που έχει το νήμα της απο διάφορους φίλους του ωραίου άρχισαν η επιθέσεις στην κοπέλα με αναφορές κ σε άλλες κοπέλες που δεν είναι εδω μήπως η μοντ να έρθουν απο εδω γιατί η κοπέλα είναι μουνάρα αστερι κ μάλλον κάποιους η κάποιες χαλάει
..........exaristo moro m pu eskepteses exthi gia emena!¡¡
δεν ειπα ψέματα την αλήθεια λεω είσαι οτι καλύτερο παίζει τωρα εδω μεσα πορνοστάρ όνομα κ πράγμα να έχεις μία καλη μερα.exaristo moro m pu eskepteses exthi gia emena!¡¡
Kalinera gia oli omorfi parea!!na perasume kala apoxe me poli hiumor!!
μπραβο ρε 128 σελιδες τι μου θυμιζηδεν ειπα ψέματα την αλήθεια λεω είσαι οτι καλύτερο παίζει τωρα εδω μεσα πορνοστάρ όνομα κ πράγμα να έχεις μία καλη μερα.
............μπραβο ρε 128 σελιδες τι μου θυμιζη
είσε θεός υποκλίνομαι.............
.......... ....... Αν μου έπιτρέπετε να παρέμβω, θά έλεγα ότι ή μεταξύ σας έπικοινωνία είναι έλαφρώς δυσχερής, καθ΄ότιν έσχάτως ό κύριος εύρίσκεται σέ περίοδο έξέλιξης τρόπου σκέψης καί γραφής ........ διοτι
den gamise kolo........
esi pos to kseris afto??isunas mesa kapio domatio masi tou?............
.......... ....... Αν μου έπιτρέπετε να παρέμβω, θά έλεγα ότι ή μεταξύ σας έπικοινωνία είναι έλαφρώς δυσχερής, καθ΄ότιν έσχάτως ό κύριος εύρίσκεται σέ περίοδο έξέλιξης τρόπου σκέψης καί γραφής ........ διοτι
den gamise kolo........
Κουκλίτσα το λέει ο ίδιος ....esi pos to kseris afto??isunas mesa kapio domatio masi tou?
την κριτική μ την είδες τι κατάλαβες το λεω Κόλο δεν πηρα όπως κ άλλη δεν πήραν ναι είναι 200φούλ εγω δεν πηρα λιγο δάχτυλο εβαλα παρε κ δεν θα χάσεις.
haa..ego pisteva k milaganen gia kati allo k leo ti lenen gia kolo xa xaΚουκλίτσα το λέει ο ίδιος ....
Κοιτα εδω...ποστ 1801..
εσυ μωρό μου ολα τα δείνεις με 200 Ε αλλο που καποιοι δεν θελουν να δωκιμασουν το θεσπαισιο κωλαρακι σουhaa..ego pisteva k milaganen gia kati allo k leo ti lenen gia kolo xa xa
μαλλον λαθος συννενοηση εγινε ;)esi pos to kseris afto??isunas mesa kapio domatio masi tou?
εσυ αφου δεν βλεπης καλαΚουκλίτσα το λέει ο ίδιος ....
Κοιτα εδω...ποστ 1801..
Μωρο μ αυτο το ξερω εγω κ μου αρκεί αλλά να ξέρεις κατι πισω έχει η αχλάδα την ουρα που λέμε κ στην Ελλάδα αλλά εγω δεν ξεχνάω ποτε την επόμενη φορα θα παρω κ φωτό κ μόλις βάλω κριτική για σενα κ πούνε μα μου θα πέσουν κ η μάσκες φυσικά θα βάλω κ κριτική για την αγαπημένη τούς κυρία που γλύφουν όλοι μερα αλλά όταν θα βγούν να πούνε κάτι θα τούς βγάλω την φωτο που θα εχω βγάλει στην μούρη κ τότε να δω τι θα πούνε έχει ο καιρός γυρίσματα υγ οσο για της κριτικές μ της γράφω εγω δεν είμαι εγω στην Κρήτη κ να γράφει άλλος απο την Αθήνα κριτική για μενα οκ λεω εγω τωρα.. Σε θυμάμαι ετσι όπως σε είχα στο κρεβάτι κ γίνομαι τούρμπο μωρο μ εσυ είσαι θεαααααααααααα.esi pos to kseris afto??isunas mesa kapio domatio masi tou?
Γούστα είναι αυτα καρδιναλιε... Ο καθένας μας πηδαει μ το δικο του εργαλείο ....και η καυλα του είναι προσωπική υπόθεση . Αλωστε οπως θα δεις πόλοι πανε με πολλες κοπέλες και οχι μονο με μια .Μωρο μ αυτο το ξερω εγω κ μου αρκεί αλλά να ξέρεις κατι πισω έχει η αχλάδα την ουρα που λέμε κ στην Ελλάδα αλλά εγω δεν ξεχνάω ποτε την επόμενη φορα θα παρω κ φωτό κ μόλις βάλω κριτική για σενα κ πούνε μα μου θα πέσουν κ η μάσκες φυσικά θα βάλω κ κριτική για την αγαπημένη τούς κυρία που γλύφουν όλοι μερα αλλά όταν θα βγούν να πούνε κάτι θα τούς βγάλω την φωτο που θα εχω βγάλει στην μούρη κ τότε να δω τι θα πούνε έχει ο καιρός γυρίσματα υγ οσο για της κριτικές μ της γράφω εγω δεν είμαι εγω στην Κρήτη κ να γράφει άλλος απο την Αθήνα κριτική για μενα οκ λεω εγω τωρα.. Σε θυμάμαι ετσι όπως σε είχα στο κρεβάτι κ γίνομαι τούρμπο μωρο μ εσυ είσαι θεαααααααααααα.
για πια μιλας και ποιους εννοης........ περιμενω απαντησηΜωρο μ αυτο το ξερω εγω κ μου αρκεί αλλά να ξέρεις κατι πισω έχει η αχλάδα την ουρα που λέμε κ στην Ελλάδα αλλά εγω δεν ξεχνάω ποτε την επόμενη φορα θα παρω κ φωτό κ μόλις βάλω κριτική για σενα κ πούνε μα μου θα πέσουν κ η μάσκες φυσικά θα βάλω κ κριτική για την αγαπημένη τούς κυρία που γλύφουν όλοι μερα αλλά όταν θα βγούν να πούνε κάτι θα τούς βγάλω την φωτο που θα εχω βγάλει στην μούρη κ τότε να δω τι θα πούνε έχει ο καιρός γυρίσματα υγ οσο για της κριτικές μ της γράφω εγω δεν είμαι εγω στην Κρήτη κ να γράφει άλλος απο την Αθήνα κριτική για μενα οκ λεω εγω τωρα.. Σε θυμάμαι ετσι όπως σε είχα στο κρεβάτι κ γίνομαι τούρμπο μωρο μ εσυ είσαι θεαααααααααααα.