sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
έλα να τα σκουπίσεις τουλάχιστον εγω λεω μουναρες της πραγματικά μουναρες εσύ ξέρεις απο 100 κιλά κ πανω μπετά ρίχνειςπρόσεχε σου τρέχουν τα σάλια..
έλα να τα σκουπίσεις τουλάχιστον εγω λεω μουναρες της πραγματικά μουναρες εσύ ξέρεις απο 100 κιλά κ πανω μπετά ρίχνειςπρόσεχε σου τρέχουν τα σάλια..
εγώ Σόχο τιμάω όλα τα κορίτσια αρκεί να είναι αληθινά, και μην τσαντίζεσε πρωινιατικαγιατι δεν θα πάει καλά η μέρα.έλα να τα σκουπίσεις τουλάχιστον εγω λεω μουναρες της πραγματικά μουναρες εσύ ξέρεις απο 100 κιλά κ πανω μπετά ρίχνεις
εγω δεν είμαι εδω για να τιμήσω τα κορίτσια αλλά για αλλο λογο οπότε έχουμε άλλη άποψη κ δεν τσαντίζομαι σ απάντησα απλαεγώ Σόχο τιμάω όλα τα κορίτσια αρκεί να είναι αληθινά, και μην τσαντίζεσε πρωινιατικαγιατι δεν θα πάει καλά η μέρα.
Ετσι είναι αυτα είσαι ζωντανός ρε δεν πιστεύω να φας παντόφλα κ εσύ χα χα χασιγα μας πηρανε τα σκαγια
απο οτι ξερω εσυ τι τρως και με βουρδουλα μαλισταΕτσι είναι αυτα είσαι ζωντανός ρε δεν πιστεύω να φας παντόφλα κ εσύ χα χα χα
δηλαδή πήρες άδεια ετσι κανονικά κ με τον νόμο δέν θέλω να γίνει εγω η το μουνετο αιτία κ να της φας ετσι κανόνισεαπο οτι ξερω εσυ τι τρως και με βουρδουλα μαλιστα
έλα να τα σκουπίσεις τουλάχιστον εγω λεω μουναρες της πραγματικά μουναρες εσύ ξέρεις απο 100 κιλά κ πανω μπετά ρίχνεις
βλέπεις Σόχο τι παθαίνεις άμα δεν είσε σταθερός και ανοίγετε σε πολλά μέτωπα, εγώ τουλάχιστον έχω την Ε.. Πάνω από όλες και αυτό δεν αλλάζει..Άσε τα μεγάλα λόγια man γιατί έχεις γράψει μουνάρα και το μπαζάκι την Εύα που αν δει το κορμί της Μαριλου θα τρέχει να κρυφτεί.
σου απανταει ο συναγωνιστηςδηλαδή πήρες άδεια ετσι κανονικά κ με τον νόμο δέν θέλω να γίνει εγω η το μουνετο αιτία κ να της φας ετσι κανόνισε
ποια ειναι η Ε????βλέπεις Σόχο τι παθαίνεις άμα δεν είσε σταθερός και ανοίγετε σε πολλά μέτωπα, εγώ τουλάχιστον έχω την Ε.. Πάνω από όλες και αυτό δεν αλλάζει..
αυτή που ειψε κάψει την καρδιά του sohoviz.ποια ειναι η Ε????
Άσε τα μεγάλα λόγια man γιατί έχεις γράψει μουνάρα και το μπαζάκι την Εύα που αν δει το κορμί της Μαριλου θα τρέχει να κρυφτεί.
ΤΩΡΑ αναφορες σε αλλες δεν χρειαζονται στο νημα της κοπελας ;) μην το μαμησουμε το νημααυτή που ειψε κάψει την καρδιά του sohoviz.
εχεις δίκιο φίλε το σταματάμε εδώ.ΤΩΡΑ αναφορες σε αλλες δεν χρειαζονται στο νημα της κοπελας ;) μην το μαμησουμε το νημα
....Μετα την κριτική μ για την μουνάρα μαριλού κ την κίνηση που έχει το νήμα της απο διάφορους φίλους του ωραίου άρχισαν η επιθέσεις στην κοπέλα με αναφορές κ σε άλλες κοπέλες που δεν είναι εδω μήπως η μοντ να έρθουν απο εδω γιατί η κοπέλα είναι μουνάρα αστερι κ μάλλον κάποιους η κάποιες χαλάει
ρε κουμπαρε το DG δεν μου εξηγησες τι ειναι....Μετα την κριτική μ για την μουνάρα μαριλού κ την κίνηση που έχει το νήμα της απο διάφορους φίλους του ωραίου άρχισαν η επιθέσεις στην κοπέλα με αναφορές κ σε άλλες κοπέλες που δεν είναι εδω μήπως η μοντ να έρθουν απο εδω γιατί η κοπέλα είναι μουνάρα αστερι κ μάλλον κάποιους η κάποιες χαλάει
Ψαρράς είμαι εσύ.....
........... sorry..... μέ τί άσχολείσαι ??