Νέα

Marilou Morales - Μαριλού Μοράλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casba1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε γκαντέμη :cussing: το γλωσσόφαγες η άθλια η Λας Πάλμας ενώ νίκαγε 1-0, ανατροπή έλεος 1-3.........
Τελικά πέρασαν τα 3 από τα 4, βγήκανε και 7Ε κέρδος, τέλος πάντων, να καληνυχτίσω τον κορίτσαρο και μη με ξεχνάς γιατί θέλω κι εσένα να βασανίσω στην αγκαλίτσα μου!
Αλλά δεν πρόκειται να σε πάρω μαζί με τη Χατζή. ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ κι εγώ φοβάμαι :grin: Eδώ με μια γυναίκα πάω και έχω προβλήματα πόσο μάλλον με δύο γυναικάρες!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αστερι η Marilou !!!
Εχει και χιουμορ.
Και απανταει στα σχολια και μονη της και ακομπλεξαριστα και δεν το παιζει ντοβα σαν κατι αλλες δηθεν πορνοσταρ (χοντροσταρ...) Ελληνιδες η κατι αρχαιες call girls ανεξαρτητες....
καλα, το οτι εισαι μαλακας το ξερουμε ΟΛΟΙ. Μερικοι ξερουν και τι ποδι περπατας εδω μεσα. Νομιζεις πως μας ενδιαφερει αν καποια κοπελα βαραει γερμανικο εδω μεσα μονη της η οχι? Εσυ οταν πας να γαμησεις ρωτας την καθε κοπελα αν γραφει αυτη? Δηλαδη αν δεν γραφει αυτη δεν θα τη γαμησεις? Και κατι αλλο....

Μιλας για πορνοσταρ-χοντροσταρ. Θα σε βαλω στο πουτσο μου αφεντη να μου πεις και τι θελω να γαμησω? Εγω μπορει να θελω να γαμησω και τον κωλο σου. Τι θα πει αυτο? Οτι θα με βαλεις στα ονειρα μου συρματοπλεγμα? Και ακου...Για ονομασε εσυ που τα ξερεις ολα ποια η ποιες εννοεις?  Γιατι αν εννοεις την Ευα τοτε εισαι 5 φορες ο μαλακας που νομιζα. Η κοπελα εφυγε εκανε οτι εκανε αλλα ΕΦΥΓΕ. Δεν σε ενοχλησε (εκτος και αν ξερεις κατι περισσοτερο απο μενα). Αρκετα μας επρηξες τα αρχιδια με την Ευα. Ακομα και εδω μεσα μπηκες να μας κανεις κουμαντο που θα γαμησουμε. Αντε συρσου τωρα και καλη συνεχεια...

ΥΓ Με τις αρχαιες (οπως ξερνας)  CGs ανεξαρτητες εχω ριξει τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου. Εσυ τελικα εδω μεσα τι εισαι? Τσολιας της πουτσας μας?

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
Ρε γκαντέμη :cussing: το γλωσσόφαγες η άθλια η Λας Πάλμας ενώ νίκαγε 1-0, ανατροπή έλεος 1-3.........
Τελικά πέρασαν τα 3 από τα 4, βγήκανε και 7Ε κέρδος, τέλος πάντων, να καληνυχτίσω τον κορίτσαρο και μη με ξεχνάς γιατί θέλω κι εσένα να βασανίσω στην αγκαλίτσα μου!
Αλλά δεν πρόκειται να σε πάρω μαζί με τη Χατζή. ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ κι εγώ φοβάμαι :grin: Eδώ με μια γυναίκα πάω και έχω προβλήματα πόσο μάλλον με δύο γυναικάρες!
kalimera.pernes emena mono k tha se tro stis angalises!!!

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
καλα, το οτι εισαι μαλακας το ξερουμε ΟΛΟΙ. Μερικοι ξερουν και τι ποδι περπατας εδω μεσα. Νομιζεις πως μας ενδιαφερει αν καποια κοπελα βαραει γερμανικο εδω μεσα μονη της η οχι? Εσυ οταν πας να γαμησεις ρωτας την καθε κοπελα αν γραφει αυτη? Δηλαδη αν δεν γραφει αυτη δεν θα τη γαμησεις? Και κατι αλλο....

Μιλας για πορνοσταρ-χοντροσταρ. Θα σε βαλω στο πουτσο μου αφεντη να μου πεις και τι θελω να γαμησω? Εγω μπορει να θελω να γαμησω και τον κωλο σου. Τι θα πει αυτο? Οτι θα με βαλεις στα ονειρα μου συρματοπλεγμα? Και ακου...Για ονομασε εσυ που τα ξερεις ολα ποια η ποιες εννοεις?  Γιατι αν εννοεις την Ευα τοτε εισαι 5 φορες ο μαλακας που νομιζα. Η κοπελα εφυγε εκανε οτι εκανε αλλα ΕΦΥΓΕ. Δεν σε ενοχλησε (εκτος και αν ξερεις κατι περισσοτερο απο μενα). Αρκετα μας επρηξες τα αρχιδια με την Ευα. Ακομα και εδω μεσα μπηκες να μας κανεις κουμαντο που θα γαμησουμε. Αντε συρσου τωρα και καλη συνεχεια...

ΥΓ Με τις αρχαιες (οπως ξερνας)  CGs ανεξαρτητες εχω ριξει τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου. Εσυ τελικα εδω μεσα τι εισαι? Τσολιας της πουτσας μας?
kalimera..signomi alla ti se pirathe ezena?? afto to pedi isiko...demokratia ine!kazi enas lei o ti theli!!exthi eskeptete...esi giati ponas??para na nevriasunen ta korisia nevriases esi???isos ises ises kanenas filos me pono k endiafero??? Y ti rolo varas?kala ta kserome...alla dem me endiafere!!an thes na vrises sto profil mou tha protimaga na mi askolis kane edo...giati edo pername kala...kanume plaka k exume hiomor...dem maresi ta vrisidia!!exaristo poli k kali sinerxi¡!!

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746

Συνημμένα

• ω μπιμπελο.jpg
    ω μπιμπελο.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 26

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746

Συνημμένα

• Καταγραφή1.JPG
    Καταγραφή1.JPG
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 29

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796

Επισκέπτης
Μαριλού μη γράφεις τέτοια ότι θα με φας, γιατί άρχισα να φοβάμαι :grin:
Kαλό απόγευμα κούκλα και πρόσεχε το ΜΥΡΤΙΛΟ, είναι κακό παιδί :grin:

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
Μαριλού μη γράφεις τέτοια ότι θα με φας, γιατί άρχισα να φοβάμαι :grin:
Kαλό απόγευμα κούκλα και πρόσεχε το ΜΥΡΤΙΛΟ, είναι κακό παιδί :grin:
αστους μαριλου μου εγω ετσι σε θελω να ερθεις κοντα μου μωρακι  :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Συνημμένα

• ωωωω.jpg
    ωωωω.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 35

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom