Marilou Morales
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Like
- 2.427
xaxaxaxa nai he?Δοκίμασε Τρουμβάκη μου και θα με θυμηθείς, θα φωνάζεις "Έτσι γαμάει ο Πειραιάς"
xaxaxaxa nai he?Δοκίμασε Τρουμβάκη μου και θα με θυμηθείς, θα φωνάζεις "Έτσι γαμάει ο Πειραιάς"
xaxaxa afti apo poli pipes mabrise exthi!!mi tin kitas... askimi!!ine y kalitera xaxaxaxaxsxaxa....eskeptume an tha mabritho k ego exthi meta apo toso gamise??+ με την κουασιμοδα να κανεις διπλο, σε λεμε..
εμενα ειναι η αδυναμια μου η μαριλου...αν διαλεγα θα ηταν η πρωτη...Δοκίμασε Τρουμβάκη μου και θα με θυμηθείς, θα φωνάζεις "Έτσι γαμάει ο Πειραιάς"
moro mou esi!!!εμενα ειναι η αδυναμια μου η μαριλου...αν διαλεγα θα ηταν η πρωτη...
xaxaxaxa nai he?
Δεν καταλαβαινω τι γραφεις, αλλα εισαι πολυ καυλα λεμε....xaxaxa afti apo pili pioes mabrise exthi!!mi tin kitas to askimi!!ine y kalitera xaxaxaxaxsxaxa....eskeptume an tha mabritho k ego exthi nets apo poles partuses?
ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται κ χατζή... Ξέρεις εσύ..Και ποιος σου είπε οτι και τα κορίτσια εντός γραφείων , δεν δέχονται επιθέσεις , και μάλιστα πιο υπουλες...
exaristo!¡¡k ego ime olimpiakara!!!Είναι γαύρος παναθεμά τον αλλά και γαμω τα παιδιά
Όσο για σένα, είσαι "πυρηνικό όπλο"
exaristo!¡¡k ego ime olimpiakara!!!
to deorthotha...kitaxeto!!Δεν καταλαβαινω τι γραφεις, αλλα εισαι πολυ καυλα λεμε....
o kazenas me to pono tou edo xaxaxaxaxaxaxaο καθένας όπως στρώνει κοιμάται κ χατζή... Ξέρεις εσύ..
Μαριλου εισαι πολυ καυλα λεμε..to deorthotha...kitaxeto!!
δεν χρειαζετε να διορθωσεις τιποτα .....to deorthotha...kitaxeto!!
μπορει να ειναι extra αυτο....χαχαχαχαδεν χρειαζετε να διορθωσεις τιποτα .....
εγω σκεφτομαι να σ παρω ραντεβου να μου γραφεις γκρικσπανις
τουλάχιστον εσύ με αυτα τα κινέζικα που γράφεις φένεται οτι γράφεις μονη σ κ μπράβο σ.o kazenas me to pono tou edo xaxaxaxaxaxaxa
he nai !!!ta masimata dem ine ine sto programa!!!tote extra prepi na ta kreono??μπορει να ειναι extra αυτο....χαχαχαχα
μπορει να ειναι extra αυτο....χαχαχαχα
ντροπη σου μαριλου...he nai !!!ta masimata dem ine ine sto programa!!!tote extra prepi na ta kreono??
he nai !!!ta masimata dem ine ine sto programa!!!tote extra prepi na ta kreono??
plaka se kano moro m!!!ντροπη σου μαριλου...