Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
xaxaxxaxaxa plaka exis moro mou!!
Το ξέρω καρδιά μου.. :-*
xaxaxxaxaxa plaka exis moro mou!!
pao gia partutha tora!!
παντα να πεις καποια χολη νικο δεν σου παει να μην το κανεις καλημερα σε ολουςΑστερι η Marilou !!!
Εχει και χιουμορ.
Και απανταει στα σχολια και μονη της και ακομπλεξαριστα και δεν το παιζει ντοβα σαν κατι αλλες δηθεν πορνοσταρ (χοντροσταρ...) Ελληνιδες η κατι αρχαιες call girls ανεξαρτητες....
για πες ποιες ειναι αυτες που το παιζουν κιολας να ξερουμεΑστερι η Marilou !!!
Εχει και χιουμορ.
Και απανταει στα σχολια και μονη της και ακομπλεξαριστα και δεν το παιζει ντοβα σαν κατι αλλες δηθεν πορνοσταρ (χοντροσταρ...) Ελληνιδες η κατι αρχαιες call girls ανεξαρτητες....
Αστερι η Marilou !!!
Εχει και χιουμορ.
τάσσο αυτός απο μόνος του έχει καρφωθεί τι ρολο παίζει γράφει σε αλλά νήματα κ του κάνουν λαικ η κοπέλες απο το γραφείο του χα χα που έχει γίνει αυτο μου λες εεεγια πες ποιες ειναι αυτες που το παιζουν κιολας να ξερουμε
ρε εγω περιμενω την απαντηση του και μετα θα του πω τα δεοντα... ξερεις ;)τάσσο αυτός απο μόνος του έχει καρφωθεί τι ρολο παίζει γράφει σε αλλά νήματα κ του κάνουν λαικ η κοπέλες απο το γραφείο του χα χα που έχει γίνει αυτο μου λες εεε
τάσσο όπως ξέρεις κ εσύ πολλά μέλη είναι σε αναμονή ελπίζω κατι να γίνει κ να μην την πληρώνουν τα κορίτσια που είναι εκτός απο κάποιο γραφείο οκ περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει..ρε εγω περιμενω την απαντηση του και μετα θα του πω τα δεοντα... ξερεις ;)
το ζητουμενο ειναι να μην χρειαζεται καμμια κοπελα προστασια απο εμας ;) εδω μεσα ειμαστε για ενημερωση και χαβαλε συγχρωνοςτάσσο όπως ξέρεις κ εσύ πολλά μέλη είναι σε αναμονή ελπίζω κατι να γίνει κ να μην την πληρώνουν τα κορίτσια που είναι εκτός απο κάποιο γραφείο οκ περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει..
Και ποιος σου είπε οτι και τα κορίτσια εντός γραφείων , δεν δέχονται επιθέσεις , και μάλιστα πιο υπουλες...τάσσο όπως ξέρεις κ εσύ πολλά μέλη είναι σε αναμονή ελπίζω κατι να γίνει κ να μην την πληρώνουν τα κορίτσια που είναι εκτός απο κάποιο γραφείο οκ περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει..
ελα αυτες ειναι εντασεις της στιγμης της τελευταιες ημερες υπαρχει ενα πολυ κακο κλιμα που απλως καποιοι νομιζουν οτι θα το εκμεταλευτουν δεν νομιζω > μαλλον κανουν λαθος ;)Και ποιος σου είπε οτι και τα κορίτσια εντός γραφείων , δεν δέχονται επιθέσεις , και μάλιστα πιο υπουλες...
pao gia partutha tora!!
dem katalaveno ti enois!!oso ksero ego...apo to grafio mou ta afentika dem exunen psertika profil oso polous alos...dem kreasete afta...ine kalos antropos ...dem exunen pustia gia afto dulevo ego ...k prostasies exunen olis col gerl...apo grafio me to grafio...anersatis me...asto na mi puo...mi sisitame afta..dem kreasete na askolisume...kalitera na kanume plakises k na pername kala!!τάσσο αυτός απο μόνος του έχει καρφωθεί τι ρολο παίζει γράφει σε αλλά νήματα κ του κάνουν λαικ η κοπέλες απο το γραφείο του χα χα που έχει γίνει αυτο μου λες εεε
exaristo agapi mouΑστερι η Marilou !!!
Εχει και χιουμορ.