Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
-που βρηκες αυτο το τηλ ποιος στο εδωσε?Εκτός αν πάρω το τηλ της και καλέσω άλλη φορά...
-εσυ πριν μια εβδομαδα...
-θυμισε μου ποιος εισαι?
-εεε ο μουχτικος...
-που βρηκες αυτο το τηλ ποιος στο εδωσε?Εκτός αν πάρω το τηλ της και καλέσω άλλη φορά...
Πολύ καλόΛες να υπάρξει ενδιαφέρον γιαυτο ;;;
Δε μου έχει ζητήσει καμία το nickname μου έως τώρα.-που βρηκες αυτο το τηλ ποιος στο εδωσε?
-εσυ πριν μια εβδομαδα...
-θυμισε μου ποιος εισαι?
-εεε ο μουχτικος...
Δε μου έχει ζητήσει καμία το nickname μου έως τώρα.
Θεωρώ ότι αν είσαι ευγενικός και πολιτισμένος από την πρώτη επικοινωνία, η κοπέλα νοιώθει άνετα να κάνει τι ραντεβού μαζί σου χωρίς να το ξέρει.
ελπίζω να κάνετε πλάκα...έτσι για να περάσει η ώρα...Yes, you are right.
Καλησπέρα anon
καλησπέρα zebu, μόλις μπήκα σιγά σιγά όλα θα γίνουν , ήδη απαντάω σε μηνύματα γι το τηλέφωνο μου , ευχαριστώ
εγω και ο @Rebirthed Sapiens Sapiens σου λεμε γιατι μπορει να δουλευει καποια μονο με πμ απο εδω μεσα και χωρις τηλΔε μου έχει ζητήσει καμία το nickname μου έως τώρα.
Θεωρώ ότι αν είσαι ευγενικός και πολιτισμένος από την πρώτη επικοινωνία, η κοπέλα νοιώθει άνετα να κάνει τι ραντεβού μαζί σου χωρίς να το ξέρει.
αυτα να λετε ,να παιρνουνε τα μυαλα τους αερα και να ζητανε ενα μισθο την ωρα.....αντε να σε δω
παντως για να τους κανω εδω ολους τουρμπο
αυτα που ζητας λιγα ειναι
δεν ξερω ποσο ειναι αλλα ειναι λιγα
οταν υπαρχουν τυποι που δηλωνουν οτι παιρνει λιγα ,χωρις βεβαια να ξερει ποσα παιρνει τι περιμενεις?Πολύ πιθανό να έπεσε σύρμα, ότι το site είναι μαγικό. Ένα χρόνο γυρολόγος, να παλεύει να ψαρεύει πελάτες, με τιμή εκκίνησης τα 80€. Οπότε, κάνουμε εγγραφή, ανοίγουμε thread, ανεβάζουμε φωτογραφίες, δεν δίνουμε πληροφορίες, οι τρεις σελίδες γίνονται σεντόνια, μετά σκάνε οι πρώτες αποθεωτικές κριτικές και αρχίζει το πανηγύρι. Στρατιές αγάμητων ναυάγιων να παίρνουν χαρτάκι και να περιμένουν στην ουρά, εάν και πότε τους επιλέξει η κοπέλα για να καταθέσουν τα 250άρια και τα 300άρια. Το συγκεκριμένο σενάριο έχει παιχτεί περισσότερο και από "Το καφέ της Χαράς."
Προσωπικά δεν έχω καταλάβει.. καθότι δεν σκρολάρω όλες τις σελίδες των νημάτων, απλά διαβάζω τις πιο πρόσφατες για να πάρω τις οποίες πληροφορίες θέλω για τις κοπέλες. Αν δεν θέλετε να γράψετε ανοιχτά τι γίνεται, θα εκτιμούσα αν μου γράψατε ένα pm!ελπίζω να κάνετε πλάκα...έτσι για να περάσει η ώρα...
δεν έχετε πάρει καθόλου χαμπάρι τι γίνεται πλέον στα περισσότερα νήματα των ανεξάρτητων?
τι συμβαίνει ήδη στο παρόν νήμα?
Είσαι καυλιαρης εσυ.εγω που της μιλησα ευγενικα και στον πληθυντικο,τα φτιαξαμε.
Πρέπει να είστε πολύ τοξικός άνθρωπος για να αρχίσετε τις ειρωνίες απ' τις 9 το πρωί.εγω που της μιλησα ευγενικα και στον πληθυντικο,τα φτιαξαμε.
της ειπα γεια σαςΕίσαι καυλιαρης εσυ.
ειρωνειες*Πρέπει να είστε πολύ τοξικός άνθρωπος για να αρχίσετε τις ειρωνίες απ' τις 9 το πρωί.
Εγώ ακολουθώ τη δική μου τακτική που είναι και τακτική ζωής. Μέχρι τωρα δεν με έχει απογοητεύσει, εσείς διαλέξτε το δρόμο σας