You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Marilena Animado (Kings)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 138
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Δεν πα να είναι και από τα νησιά του Πασχα
baeb_baebis
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Την έγλειφα και χεσμένη φίλοι
Τύπε την ξέρεις προσωπικά; Ξέρεις το επίθετο της; (το Αντιμαντο είναι ψευδώνυμο).Made in Albania Το μωρό
Η ίδια έχει δηλώσει καταγωγή από Νάξο και ότι η οικογένεια της είναι φίλοι με την οικογένεια του Κώστα Μανωλά, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
mitsos1357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 1.669
- Πόντοι
- 201
Σιγουρα οχι 1000% ,ειναι απο την Ναξο την ξερω προσωπικαMade in Albania Το μωρό
mitsos1357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 1.669
- Πόντοι
- 201
Παρα πολυ σωστα το Ανιμαντο ειναι Ψευδωνυμο ,το επιθετο της ειναι τελειος διαφορετικο και αρχιζει απο Κε.........Τύπε την ξέρεις προσωπικά; Ξέρεις το επίθετο της; (το Αντιμαντο είναι ψευδώνυμο).
Η ίδια έχει δηλώσει καταγωγή από Νάξο και ότι η οικογένεια της είναι φίλοι με την οικογένεια του Κώστα Μανωλά, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχει γεννηθει 30 /4 /89 για την ακριβιαΈχει πολλά χρόνια που είναι στο χώρο του τραγουδιού, αν και τον τελευταίο καιρό έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Λογικά πρέπει να τα έχει καβατζωσει τα 35. Πάντως έχει γίνει μουνάρα σε σχέση με το πώς ήταν όταν ξεκίνησε!
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
εννοειτε αυτο,για αυτο ειανι τοσο κουκλι,οπως και πολλες αλλλες τραγουδιστριες(καλα οι χορευτριες ολες απο αλβανια ειναι)Made in Albania Το μωρό
Καλά τύπε εσύ δεν παίζεσαι. Εσύ όλες Αλβανίδες τις βγάζειςεννοειτε αυτο,για αυτο ειανι τοσο κουκλι,οπως και πολλες αλλλες τραγουδιστριες(καλα οι χορευτριες ολες απο αλβανια ειναι)
tasouras21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.351
- Πόντοι
- 1.236
απίστευτη μουνάρα!!!!
Κλεισμένα τα 34. Κοντά έπεσα. Πάντως είναι πολύ πιο ωραία τώρα παρά πριν 10 χρόνια.Παρα πολυ σωστα το Ανιμαντο ειναι Ψευδωνυμο ,το επιθετο της ειναι τελειος διαφορετικο και αρχιζει απο Κε.........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχει γεννηθει 30 /4 /89 για την ακριβια
mitsos1357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 1.669
- Πόντοι
- 201
Σιγουρα καλυτερη σημερα την ξερω απο 21 χρονων και αν εβλεπες φωτο τοτε με τωρα καμμια σχεση ...αν και τοτε ηταν πολυ ομορφο κορμι ,δυστυχως δεν μπορω να ανεβασω εδω φωτο του τοτε ....Κλεισμένα τα 34. Κοντά έπεσα. Πάντως είναι πολύ πιο ωραία τώρα παρά πριν 10 χρόνια.
Ναι, είχε τύχει και την είχα δει και εγώ από κοντά παλιά όταν συμμετείχε σε μια εκπομπή του Κωστόπουλου ως γλάστρα-τραγουδιστρια και η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει αρκετά (προς το καλύτερο).Σιγουρα καλυτερη σημερα την ξερω απο 21 χρονων και αν εβλεπες φωτο τοτε με τωρα καμμια σχεση ...αν και τοτε ηταν πολυ ομορφο κορμι ,δυστυχως δεν μπορω να ανεβασω εδω φωτο του τοτε ....
Πάντως το επίθετο της νομίζω ότι το βρήκα. Είναι αρκετά γνωστό, ναξιώτικο επίθετο. Θα στο στείλω σε προσωπικό μήνυμα να μου το επιβεβαιώσεις.
Decipher
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2014
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 201
Ένα άχρωμο, άβυζο και κοντό κοριτσάκι ήταν με τσιριχτή φωνή. Είναι από Νάξο και νομίζω έχει σπουδάσει παιδαγωγικά. Παλιότερα τραγουδούσε στην βραδινή εκπομπή του Κωστόπουλου μαζί με ένα άλλο συγκρότημα και πιθανόν ως τρίτο όνομα σε κάποιο κέντρο. Έβαλε βυζιά και συνεχίζει, αν και πιο προσεκτικά - διακριτικά, στον ένδοξο δρόμο της αυτοσουργελοποίησης που χάραξε η Τσαγκρινού.
Όποιος έχει αντίσταση στην αποβλάκωση μπορεί να δει αυτό το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες:
Όποιος έχει αντίσταση στην αποβλάκωση μπορεί να δει αυτό το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες:
Τελευταία τροποποίηση:
Jimmy_Belarike
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 892
- Πόντοι
- 86
έδειχνε τίποτα?Πω πω κατέβηκε το video στο YouTube.... πρόλαβε κανείς να το κατεβάσει;
Διαγραμμένο μέλος 165817
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.581
- Πόντοι
- 206
Φανταστικό πλάσμα και πολύ ευγενική!
Την είχα γνωρίσει πριν πολλά χρόνια μετά από ένα ευτράπελο στο δρόμο τυχαία και επειδή τη βοήθησα θέλησε να μου κάνει τραπέζι στο μαγαζί που δούλευε τότε!
Και γαμώ τα κορίτσια, λίγα για την Ανιμάντο παλιόπαιδα!
Την είχα γνωρίσει πριν πολλά χρόνια μετά από ένα ευτράπελο στο δρόμο τυχαία και επειδή τη βοήθησα θέλησε να μου κάνει τραπέζι στο μαγαζί που δούλευε τότε!
Και γαμώ τα κορίτσια, λίγα για την Ανιμάντο παλιόπαιδα!
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Πραγματικά στα παπάρια μας.Τύπε την ξέρεις προσωπικά; Ξέρεις το επίθετο της; (το Αντιμαντο είναι ψευδώνυμο).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 130
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 5K