Νέα

Marilena Animado (Kings)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Τύπε την ξέρεις προσωπικά; Ξέρεις το επίθετο της; (το Αντιμαντο είναι ψευδώνυμο).
Η ίδια έχει δηλώσει καταγωγή από Νάξο και ότι η οικογένεια της είναι φίλοι με την οικογένεια του Κώστα Μανωλά, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Έχει πολλά χρόνια που είναι στο χώρο του τραγουδιού, αν και τον τελευταίο καιρό έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Λογικά πρέπει να τα έχει καβατζωσει τα 35. Πάντως έχει γίνει μουνάρα σε σχέση με το πώς ήταν όταν ξεκίνησε!

mitsos1357

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
1.669
Πόντοι
201
Τύπε την ξέρεις προσωπικά; Ξέρεις το επίθετο της; (το Αντιμαντο είναι ψευδώνυμο).
Η ίδια έχει δηλώσει καταγωγή από Νάξο και ότι η οικογένεια της είναι φίλοι με την οικογένεια του Κώστα Μανωλά, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
Παρα πολυ σωστα το Ανιμαντο ειναι Ψευδωνυμο ,το επιθετο της ειναι τελειος διαφορετικο και αρχιζει απο Κε.........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει πολλά χρόνια που είναι στο χώρο του τραγουδιού, αν και τον τελευταίο καιρό έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Λογικά πρέπει να τα έχει καβατζωσει τα 35. Πάντως έχει γίνει μουνάρα σε σχέση με το πώς ήταν όταν ξεκίνησε!
Εχει γεννηθει 30 /4 /89 για την ακριβια

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
εννοειτε αυτο,για αυτο ειανι τοσο κουκλι,οπως και πολλες αλλλες τραγουδιστριες(καλα οι χορευτριες ολες απο αλβανια ειναι)
Καλά τύπε εσύ δεν παίζεσαι. Εσύ όλες Αλβανίδες τις βγάζεις :confused:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Παρα πολυ σωστα το Ανιμαντο ειναι Ψευδωνυμο ,το επιθετο της ειναι τελειος διαφορετικο και αρχιζει απο Κε.........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχει γεννηθει 30 /4 /89 για την ακριβια
Κλεισμένα τα 34. Κοντά έπεσα. Πάντως είναι πολύ πιο ωραία τώρα παρά πριν 10 χρόνια.

mitsos1357

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
1.669
Πόντοι
201
Κλεισμένα τα 34. Κοντά έπεσα. Πάντως είναι πολύ πιο ωραία τώρα παρά πριν 10 χρόνια.
Σιγουρα καλυτερη σημερα την ξερω απο 21 χρονων και αν εβλεπες φωτο τοτε με τωρα καμμια σχεση ...αν και τοτε ηταν πολυ ομορφο κορμι ,δυστυχως δεν μπορω να ανεβασω εδω φωτο του τοτε ....

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.876
Πόντοι
2.256
Τελικά χτες είχε ατύχημα σεξυ η όχι;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Σιγουρα καλυτερη σημερα την ξερω απο 21 χρονων και αν εβλεπες φωτο τοτε με τωρα καμμια σχεση ...αν και τοτε ηταν πολυ ομορφο κορμι ,δυστυχως δεν μπορω να ανεβασω εδω φωτο του τοτε ....
Ναι, είχε τύχει και την είχα δει και εγώ από κοντά παλιά όταν συμμετείχε σε μια εκπομπή του Κωστόπουλου ως γλάστρα-τραγουδιστρια και η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει αρκετά (προς το καλύτερο).
Πάντως το επίθετο της νομίζω ότι το βρήκα. Είναι αρκετά γνωστό, ναξιώτικο επίθετο. Θα στο στείλω σε προσωπικό μήνυμα να μου το επιβεβαιώσεις.

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Ένα άχρωμο, άβυζο και κοντό κοριτσάκι ήταν με τσιριχτή φωνή. Είναι από Νάξο και νομίζω έχει σπουδάσει παιδαγωγικά. Παλιότερα τραγουδούσε στην βραδινή εκπομπή του Κωστόπουλου μαζί με ένα άλλο συγκρότημα και πιθανόν ως τρίτο όνομα σε κάποιο κέντρο. Έβαλε βυζιά και συνεχίζει, αν και πιο προσεκτικά - διακριτικά, στον ένδοξο δρόμο της αυτοσουργελοποίησης που χάραξε η Τσαγκρινού.

Όποιος έχει αντίσταση στην αποβλάκωση μπορεί να δει αυτό το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες:

Τελευταία τροποποίηση:

fabialexk

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Πω πω κατέβηκε το video στο YouTube.... πρόλαβε κανείς να το κατεβάσει;

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Φανταστικό πλάσμα και πολύ ευγενική!
Την είχα γνωρίσει πριν πολλά χρόνια μετά από ένα ευτράπελο στο δρόμο τυχαία και επειδή τη βοήθησα θέλησε να μου κάνει τραπέζι στο μαγαζί που δούλευε τότε!
Και γαμώ τα κορίτσια, λίγα για την Ανιμάντο παλιόπαιδα!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Πραγματικά στα παπάρια μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom