Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
Το οτι ειναι Αλμπαν το ξεπερασες τελικα?
Δεν εχει ξεκαθαριστει ακόμα .. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ , θα κανω το κασκαντεριλικι εγω για αλλη μια φορά παλιομουνοπανα
Το οτι ειναι Αλμπαν το ξεπερασες τελικα?
Αρκεί να μη λέρωσες το ΔΕΞΙ !!Κρίμα...τζάμπα την επαιξα
Πεντακοσια λεκ. ρωτα τον λιντερ 96 ποσα ειναι σε ευρω.Δεν εχει πει κανείς ποσό και αρχίζω να ανησυχώ
Αυτός η ο σκαμνακης ???Α ρε μπαγάσα, το έκανες πάλι το θαύμα σου.
Εκεί είναι όλη η ουσία ρε μύστη ! το μαλλί ! , μπορεί άμα αλλάξει στύλ/ κούρεμα να γίνει για πέταμα .Αν αλλάξει αυτήν την καουκα που έχει για μαλλί, θα είναι πιο ωραία
Πιο εύκολα κι από τον Μουζακίτη στην ενδεκάδα του ΟλυμπιακούΕν τω μεταξύ για κλειστό προφίλ και "άπειρη" στον χειρισμό των social media, πολύ εύκολα δεν προσαρμόστηκε στην νέα κατάσταση;
εδω εγινε ο ποτσεπης να πουμε....Και μετά θα γίνει συνοριοφύλακας
μια χαρα τα μετεφερε. απλα "αγνοουσε" τι μετεφερε...Αποδειχτηκε οτι δε μετεφερε...γενικα μη λες οτι να ναι πραματα αμα δε ξερεις..με εικασιες δε γινεται δουλεια
ποσο η κοκο?Δεν εχει πει κανείς ποσό και αρχίζω να ανησυχώ
Είναι σίγουρα γκόμενος.....Κάτι μου λέει ότι ο γκόμενος μετράει αντίστροφα...
25%+ στο Κόσοβο είναι σέρβοι και η συγκεκριμένη έχει καθαρά σλαβικά χαρακτηριστικάΔεν μου βγαίνουν τα νούμερα. Είπε ότι είναι 24 ετών και είναι ήδη 7 χρόνια στην Ελλάδα. Ήρθε δηλαδή στα 17 της με τον (πολύ πρόσφατο όπως είπε) γκόμενο και της άρεσε η Ελλάδα και συμφώνησε με τον γκόμενο να μείνει εδώ.
17 χρονών...πότε σπούδασε νοσηλευτική στα 15? Κανένα επαγγελματικό λύκειο θα είναι
Ανέφερε ότι δούλεψε και ως νοσηλεύτρια ...πότε και πόσο? δουλεύουν τα ανήλικα στη Γερμανία?
...και πως την άφησαν οι γονείς, αλβανοί κοσοβάροι και άρα συντηρητικοί, 17 χρονών κορίτσι να μετακομίσει στην Ελλάδα με έναν τύπο που τον ήξερε μόνο 3 μήνες? (πηγή συνέντευξη αρναούτογλου)
Μου κάνει εντύπωση που οι δημοσιογράφοι δεν έχουν κάνει ακόμα τα μαθηματικά
Κατά τ' άλλα η γκόμενα απλά δεν παίζεται σε ομορφιά, γλύκα και φαίνεται ξύπνια. Πολύ άνετη στον φακό (υποπτο?)
Εν τω μεταξύ για κλειστό προφίλ και "άπειρη" στον χειρισμό των social media, πολύ εύκολα δεν προσαρμόστηκε στην νέα κατάσταση;