John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.976
- Πόντοι
- 3.446
Θα θυμώσει οΜην απαξιώνεις το θρεντ "αλβανίδες θεες" τυπε
Θα θυμώσει οΜην απαξιώνεις το θρεντ "αλβανίδες θεες" τυπε
Ναι...εμένα περίμεναν για να πέσει η αξία τους.Μην απαξιώνεις το θρεντ "αλβανίδες θεες" τυπε
Θα θυμώσεις οελμπασανζαν
και η αδελφή της , και ο κολος της ο δικος της οχι της αδελφης
Τύπε μου έχεις πολλά κόμπλεξ.Έχεις να πεις τίποτα για αυτό βρε κοπλεξικε;φάγατε τη πουσα οι ελλεινιδες από την αλβανίδα μαριγκονα.κατι Πατελη εφιάλτες βλέπουν με τη μαριγκονα
Βρε παπάρα, η κοπέλα είναι ένα κουκλί. Στ'αρχίδια μου αν είναι ελληνίδα, αλβανίδα ή κογκολέζα....εσύ το κάνεις θέμα και μόνο.Πάλι όμως δεν μου απαντας σε αυτό που σε ρωτάω.για το Ελμπασάν μου λες.η μαριγκονα δεν είναι πιο όμορφη από τις ελλεινιδες;ναι η ου?
Τύπε στο χωριό μου θα σε έλεγαν "ντιπ για ντιπ ζαγάρ"Α Καλα εσύ μπαίνεις ιγκνορ ραγκναρ.προσπαθεις να μας πεις ότι αλβανίδες ίσον άσχημες και ότι οι Ελληνίδες είναι όλες ομορφες
Τυπε είσαι Αλβανός και δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος;Α Καλα εσύ μπαίνεις ιγκνορ ραγκναρ.προσπαθεις να μας πεις ότι αλβανίδες ίσον άσχημες και ότι οι Ελληνίδες είναι όλες ομορφες
Είσαι σιγουρα ο ζανούλης, παραδέξου τοKαλα αυτό θέλει πολύ κουβέντα.ποσες μπαργουμεν σερβιτόρες σε καφέ μπαρ είναι αλβανίδες που γεννήθηκαν εδω και δεν το ξέρατε?ειδικά η 19αρα αλβανίδα είναι πολύ πιο όμορφη από τη 19αρα ελληνιδα.ας μη ξεχνάμε ότι οι αλβανίδες έχουν το σλαβικό Ντίενεϊ σε πολύ πιο μεγάλο ποσοστό από τις ελλεινιδες..πχ οι ελλεινιδες της νότιας Ελλάδας της Κρήτης και της Ρόδου έχουν μηδενικό σλαβικό Ντίενει αλλά έχουν αραβικό Ντίενει σε μεγάλο ποσοστό(πχ νησιά,Κύπρος).άρα φυλετικά οι αλβανίδες είναι πολύ πιο καθαρές από πολλές ελληνιδες
Ο leader είναι ρεΕίσαι σιγουρα ο ζανούλης, παραδέξου το
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που χάθηκες εσύ?
Αααα αυτός ειναι ακόμα πιο σαίνηΟ leader είναι ρε
Άμα πάει γήπεδο αυτή θα σταματήσει ο αγωναςΩΩΩ να σου γα.... τι θεομουνο ειναι αυτό?
Κι άλλος αλβανος??Είναι ο γιος του λεκτικού aka Ανδρέα Μαρνέζου (γνωστού ραπερ των 90s-00s).
Γνήσιος απόγονος των αρχαίων Ελλήνων... για να μην πω πρώτος ξάδερφος του Αριστοτέλη!
Φωνάρα
Οι Σλάβοι απαξιουν να ασχοληθούν με Αλβανίδες...Kαλα αυτό θέλει πολύ κουβέντα.ποσες μπαργουμεν σερβιτόρες σε καφέ μπαρ είναι αλβανίδες που γεννήθηκαν εδω και δεν το ξέρατε?ειδικά η 19αρα αλβανίδα είναι πολύ πιο όμορφη από τη 19αρα ελληνιδα.ας μη ξεχνάμε ότι οι αλβανίδες έχουν το σλαβικό Ντίενεϊ σε πολύ πιο μεγάλο ποσοστό από τις ελλεινιδες..πχ οι ελλεινιδες της νότιας Ελλάδας της Κρήτης και της Ρόδου έχουν μηδενικό σλαβικό Ντίενει αλλά έχουν αραβικό Ντίενει σε μεγάλο ποσοστό(πχ νησιά,Κύπρος).άρα φυλετικά οι αλβανίδες είναι πολύ πιο καθαρές από πολλές ελληνιδες
...και γνωστού βρωμοσκίνχεντ της παρέας του Κοστέλλο, πριν τον ξεπλύνει το ραπ και η κοκό στα βοθρολύμματα της ιστορίας.Είναι ο γιος του λεκτικού aka Ανδρέα Μαρνέζου (γνωστού ραπερ των 90s-00s).
Γνήσιος απόγονος των αρχαίων Ελλήνων... για να μην πω πρώτος ξάδερφος του Αριστοτέλη!
Λες πολλές χαζομάρες σε ένα ποστ.Kαλα αυτό θέλει πολύ κουβέντα.ποσες μπαργουμεν σερβιτόρες σε καφέ μπαρ είναι αλβανίδες που γεννήθηκαν εδω και δεν το ξέρατε?ειδικά η 19αρα αλβανίδα είναι πολύ πιο όμορφη από τη 19αρα ελληνιδα.ας μη ξεχνάμε ότι οι αλβανίδες έχουν το σλαβικό Ντίενεϊ σε πολύ πιο μεγάλο ποσοστό από τις ελλεινιδες..πχ οι ελλεινιδες της νότιας Ελλάδας της Κρήτης και της Ρόδου έχουν μηδενικό σλαβικό Ντίενει αλλά έχουν αραβικό Ντίενει σε μεγάλο ποσοστό(πχ νησιά,Κύπρος).άρα φυλετικά οι αλβανίδες είναι πολύ πιο καθαρές από πολλές ελληνιδες