MastrorasAthina
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πουστράκι είναι μάλλον τα ίδια έλεγε πριν κανένα 6μηνο στο φατσοβιβλίο
ελα παιχτη εδω εισαι..και ίσως κάποιο τηλέφωνο για πιο άμεση επικοινωνία???
Καλησπερα φιλε Γιωργο.απλα νομιζω οτι η κοπελα θα απαντησε σε καποιους που της εστειλαν καποιο πμ με το τι και το πως...αρα αφου ολοι ξερουμε οτι υπαρχουν τα π.μ με καθε μελος εδω μεσα τοτε μην πιανομαστε...κοιτα οσο για κυπρο η αγγλια η κοπελα ισως να ηταν καποια στιγμη εκει να μην της εφταναν τα χρηματα και να αποφασισε να ακολουθησει καποια αλλη διαδρομη...θα μου πεις οτι τωρα κανω σεναρια...ε τι να κανω δεν θα κατσω να περιμενω στην οποιαδηποτε κοπελα που μπαινει εδω να βγαλει προς τα εξω τα εσωψυχα της ολα γιατι μετα θα εψαχνα για αλλη δουλεια εφω και στα 40 μου δεν ειναι και ευκολο....Νομίζω πως δεν απάντησες και σε κανέναν. Τέλος πάντων, να υποθέσω πως ο τρόπος επικοινωνίας είναι τα email που εμφανίζονται στα blog σου. Να υποθέσω επίσης ότι δεν βρίσκεσαι ούτε στην Αγγλία, ούτε στην Κύπρο αλλά στην Ελλάδα και να συνεχίσω τις υποθέσεις υποθέτοντας ότι η τιμή δεν είναι αυτή που αναφέρεται στο αγγλικό blog αλλά αυτή που αναφέρεται εδώ . Σωστά;
Με κάθε σεβασμό αλλά κάθεσαι και λες για ειρωνεία και δύο πράγματα δεν μας είπες. Και τι σημαίνει αυτοί που ενδιαφέρονται; Από την στιγμή που μπήκες στο φόρουμ να είσαι διατεθειμένη να μας κάνεις ένα μικρό introduction και να απαντάς στις πιο λογικές απορίες, δεν σε ρωτήσαμε τι ομάδα αίματος είσαι ούτε σου μιλήσαμε άσχημα... ;)
ελα παιχτη εδω εισαι
αβυσσος.............. εάν ήθελε, θα μπορούσε να το έδινε η ίδια... ;)
εχει σταθερες αποψεις!! το χρημα τα ανατρεπει ολα!!!!!!!..ναι ... μόνο 2 μήνες πέρασαν από τότε....
πολύς καιρός για να αλλάξεις τις θέσεις σου.....!!!
Σωστος!!!!!!!!!εχει σταθερες αποψεις!! το χρημα τα ανατρεπει ολα!!!!!!!
Ως έμμεση απάντηση/γνώμη σε ορισμένα πρόσφατα posts τούτου του thread λέω μόνο ότι οι επιλογές που κάνει ένας άνθρωπος στη ζωή του, όταν δεν βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο, πρέπει να είναι σεβαστές.
Χωρίς να αναφέρομαι αναγκαστικά στη θεματολογία αυτού του thread,θα συμφωνήσω μαζί σου....Αλλο διαφωνώ,άλλο δεν μου αρέσει κάτι,άλλο δεν θα το έκανα εγώ και άλλο ο σεβασμός στις επιλογές κάποιου.Και για να το προχωρήσω λίγο,πριν κρίνουμε/καταδικάσουμε τις επιλογές κάποιου άλλου,καλό είναι να ρίξουμε πρώτα μιά ματιά στον καθρέφτη.....
ντιναραααααααααααααααααααααααααααααα τι κανεις ρε μεγαλε ??????
κοιταχτε το μπαζακι τι ζηταει
αχαχαχαααααααααααααααααααααααααααα
μια χαρά είναι η κοπέλα και αξίζει!!!πουστράκι είναι μάλλον τα ίδια έλεγε πριν κανένα 6μηνο στο φατσοβιβλίο
μια χαρά είναι η κοπέλα και αξίζει!!!
ιδίως το σώμα της και η επικοινωνία της είναι όλα τα λεφτά!!
τότε άξιζε...ήταν πολύ καλή γιαύτο σε αυτό που έκανε!Εσυ που εκανες ερευνα, σαν Ελληνιδα προσφερει κουλουρακι η ειναι του ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε?
Βαλε εδω κριτικη τοτε να καταλαβουμε.τότε άξιζε...ήταν πολύ καλή γιαύτο σε αυτό που έκανε!
οχι σε καμιά περίπτωση ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε
συγνωμη για να καταλάβω γιατι θα τρελαθουμε εδω μέσα ..... δηλαδη οσες δινουν κωλο δεν ανηκουν στην κατηγορια "του ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε?" ????????????Εσυ που εκανες ερευνα, σαν Ελληνιδα προσφερει κουλουρακι η ειναι του ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε?
doneΒαλε εδω κριτικη τοτε να καταλαβουμε.
συγνωμη για να καταλάβω γιατι θα τρελαθουμε εδω μέσα ..... δηλαδη οσες δινουν κωλο δεν ανηκουν στην κατηγορια "του ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε?" ????????????
μηπως πρεπει να προσεχουμε λιγο τι γραφουμε ????
αν βγαζει νοημα δηλαδη....