Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Καλα βρε αλπουλα εσυ της εκανες το αυταρχικο και ψαχνεται απο τοτε η κοπελα??
ναι ευχαριστωΑλλο το ενα αλλο το αλλο. Κατα την γνωμη μου οσες προσφερουν κουλουρι, ασχετως αν θα παρεις η οχι, ειναι πιο "ολοκληρωμενες" και εμπειρες απο αυτες που εχουν περιορισμους. Το ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε αναφερεται σε αυτες που εχουν ενδιασμους για αυτο που κανουν και δεν ειναι λιγες στην αγορα.
Ελπιζω να ξεκαθαρισα τις αποψεις μου.
Αναζητείται η Marianmarian της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί εδώ και μέρες...
Μήπως είναι διακοπές;
Από πότε προσπαθείς να επικοινωνήσεις;
..δεν θα έπρεπε να το πει???....
Mε ευτυχη καταληξη η μαπα το καρπουζι?Όντως θα έπρεπε να το πω, αλλά τις τελευταίες μέρες ήμουν στην Αθήνα και δεν έμπαινα στο παρόν σάιτ. Λοιπόν έστω και καθυστερημένα, συμπληρώνω ότι την αναζητούσα 4-5 μέρες.
Η κυρία μάς δουλεύει πολύ χοντρά. Ε, όχι κι ετσι.
Όσο υπάρχουνμαλάκεςμη ενημερωμένοι χρήστες/πελάτες, τόσο θα υπάρχουν αρπαχτές.
+1Η κοπέλα είναι φοβερή ... Πιστεύω να την ανεβάσει ο admin σε λίγο ...
το παιζει σιτιτουρι τωρα?(το τηλ ειναι το ιδιο)
Κατ' αρχήν με το χτεσινό μου μήνυμα, εννοούσα το λινκ που παράθεσες.
Κατά δεύτερον, δεν με ενοχλεί αν αυτοπροσδιορίζεται ως city tour ή ό,τι άλλο θέλει. Σημείωσε ότι η κοπέλα δουλεύει (ή δούλευε στο παρελθόν) και στο Λονδίνο (για τους Λονδρέζους υπάρχει και το σάιτ taniaroses.com) και κάπου στο παρόν θρεντ είχε κάνει λόγο και για Κύπρο. Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω ποια είναι η βάση της.
μεταξύ άλλων αναφέρει:
...Ξερω ότι κάποια από αυτα τα προβλήματα τα αντιμετωπίζουν πολλες κοπέλες του χώρου. Καποιες είναι τυχερες και δυνατες ωστε να μπορουν να αντιστεκονται , καποιες αλλες οχι.. Καποιες μπορει να θελουν απλά αλλα πράγματα..
επίσης δεν ξέρω αν είμαι off line. . Θέλω να ευχαριστησω καποιους κυριους που εχω γνωρισει και πραγματικα τους ξέρω περιπου ενα χρόνο και η συμπεριφορα του ειναι υποδειγματικη.. Πολλους δεν τους γνωριζει κανενας αλλα καποιους ισως τους γνωριζουν διαδυκτια καποιοι και αξιζει να ακουστει οτι ειναι πολυ ενταξει. ... Ειναι οι tramountana, homan, spl, alpula και πιθανον και καποιοι αλλοι απο το εν λογω forum που ισως ξεχναω.. φιλακια πολλα!!...