gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Άστα αυτά. Είσαι έτοιμη να μας ξεμπροστιάσεις όλους...
Άστα αυτά. Είσαι έτοιμη να μας ξεμπροστιάσεις όλους...
Καλημέρες!
ε δεν το ξερεις?ολοι εδω μεσα ειναι γαμιαδες,ασχετως να το παιζουν αγαπουληδες ολοι την ωρα!Είπε ο γνωστός βλάκας του σάιτ, κολλητός του άλλου ηλίθιου.
Μ' εσένα σίγουρα κακοπερνάνε λόγω της μαλακίας που σε δέρνει, οπότε να εύχεσαι να μην σε αναφέρει κάποια! Για καλό δεν θα είναι πάντως...
Δεν το λες ολοκληρωμενο φιλε μου κολλητε !!!. Μικροτσουτσουνος και ...απροστατευτος ( και ο νοων νοειτω ).αφου θα είσαι μικροτσουτσουνος καλοπερνάνε
αντε παλι , η πουτανα συγγραφεας ξαναχτυπα, εκδοσεις bourdela.com
Το πρώτο σιγουρα , το δεύτερο υπερβολικό το βρίσκω.. Ε όχι κι συγγραφέας!αντε παλι , η πουτανα συγγραφεας ξαναχτυπα, εκδοσεις bourdela.com
Το πρώτο σιγουρα , το δεύτερο υπερβολικό το βρίσκω.. Ε όχι κι συγγραφέας!
καλως ήρθες πάλι. Ισως το πιο έξυπνο κορίτσι που έχει περάσει από το χώρο.
Το 13 που είχαμε συναντηθεί ήθελες να διευρύνεις τους σεξουαλικούς σου ορίζοντες, μετά χαθηκες. Εδώ είμαι και περιμένω >
Γεια σου "διευρυντή σεξουαλικών οριζόντων"!
Πάντως την τελευταία φορά που μου είχε πει μια παντρεμένη πως ο άντρας της της είχε "διευρύνει τους σεξουαλικούς της ορίζοντες" απεδείχθη εκ των υστέρων ότι την είχε μάθει να τον στραπονιάζει!
Μου είχε δείξει και σχετικό βιντεάκι! Το έκανε με πολύ πάθος ομολογώ.
καλως ήρθες πάλι. Ισως το πιο έξυπνο κορίτσι που έχει περάσει από το χώρο.
Το 13 που είχαμε συναντηθεί ήθελες να διευρύνεις τους σεξουαλικούς σου ορίζοντες, μετά χαθηκες. Εδώ είμαι και περιμένω >
Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε με ενδιαφέρον και τη συνέχεια.Το πρώτο σιγουρα , το δεύτερο υπερβολικό το βρίσκω.. Ε όχι κι συγγραφέας!
εγ
για τους συγγραφικούς της πάντως προσφέρομαι και εγώ ...εσύ θα την πηδάς και εγώ θα περιγράφω
θέλουμε αναμετάδοση σε στυλ Διακογιάννη όμως
ο Καρα περιγραφεται μόνο με στυλ Θαναϊλάκη...παίζει champions league
εκει που εχω ταξιδεψει (με ολους τους τροπους)