fainomeno01
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
το καινουργιο τιλεφωνο?
Δεν είπα ότι είσαι πετσί και κόκκαλο, ούτε ότι χαλάστηκα (απ ότι πρέπει να κατάλαβες) απλά όπως σου είπα λίγο πιο ζουμερή δε θα με χάλαγε.!!!!! Ε όχι.. τώρα είμαι κανονική.. πρίν ήμουν πως να το πω ευγενικα.. γεματούλα!
Ηταν πράγματι πολύ ωραία!
Στις επάλξεις για την Ράνια!
Σε σχέση με άλλες τα 100 ευρω τα τιμάει και με το παραπάνω,όχι οτι μια κάποια μείωση δεν θα ήταν ευπροσδεκτη!
Ιδια κιλα , ιδιες υπηρεσιες . Το κολαρακι εφυγε . Ολα καλα αλλα αυτο το Παπαδοπουλου τι τοθελε ? Θα την εντοπισουμε αμεσως !Κάνεις εμπειρία μαζί της προσφατα? 2015?
Ίδια κιλά σε σχέση με πότε;;Ιδια κιλα , ιδιες υπηρεσιες . Το κολαρακι εφυγε . Ολα καλα αλλα αυτο το Παπαδοπουλου τι τοθελε ? Θα την εντοπισουμε αμεσως !
Δηλαδή ξαναπάχυνε μέσα σε δύο μέρες;
Για συνεννοειθείτε αγόρια;
Δε νομίζω. Σε σχέση με το 13 είναι αδυνατισμένη.Δηλαδή ξαναπάχυνε μέσα σε δύο μέρες;
Για συνεννοειθείτε αγόρια;
Λες να φοβήθηκε μπας και δεν αρέσει στον Άλεξ;
Όταν λες σχολιάζει;Ασχολείστε με κιλά και άλλες χαζομάρες αλλά το γεγονός οτι από δω και πέρα θα σχολιάζει και τις δικές σας επιδόσεις όπως κάνετε κ σεις με εκείνη δεν το σχολιάζετε. Πως θα σας φαινόταν αλήθεια κάτι τέτοιο? Κοροϊδάκιαααααααααα...... μακριάααααα
Ασχολείστε με κιλά και άλλες χαζομάρες αλλά το γεγονός οτι από δω και πέρα θα σχολιάζει και τις δικές σας επιδόσεις όπως κάνετε κ σεις με εκείνη δεν το σχολιάζετε. Πως θα σας φαινόταν αλήθεια κάτι τέτοιο? Κοροϊδάκιαααααααααα...... μακριάααααα
Στο blog που είχε έγραφε πολλές φορές οτι θέλει να λειτουργεί όπως στα Βρετανικά πρότυπα στα οποία γαλουχήθηκε. Στη Βρετανία υπάρχουν forum στα οποία οι εκδιδόμενες σχολιάζουν τις επιδόσεις των πελατών τους ως αντίδραση στην κριτική που δέχονται από εκείνους. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο ? Εμ θα πληρώνεις εμ θ στην λένε κ από πάνω
Είχες διαβάσει τρ μπλογκ της;Στο blog που είχε έγραφε πολλές φορές οτι θέλει να λειτουργεί όπως στα Βρετανικά πρότυπα στα οποία γαλουχήθηκε. Στη Βρετανία υπάρχουν forum στα οποία οι εκδιδόμενες σχολιάζουν τις επιδόσεις των πελατών τους ως αντίδραση στην κριτική που δέχονται από εκείνους. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο ? Εμ θα πληρώνεις εμ θ στην λένε κ από πάνω