alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Καλα, μην παθεις και τιποτα.δε δινει κωλο????
Καλα, μην παθεις και τιποτα.δε δινει κωλο????
Πραγματι ετσι ειναι και η ρογα παντα καγκελλο.Διάβασα ότι έχει αδυνατίσει (εμένα δεν με χάλαγαν τα κιλά της), ελπίζω τα καπούλια να έχουν μείνει στο ¨ύψος¨ τους και να κοιτάζουν ψηλά
Διάβασα ότι έχει αδυνατίσει (εμένα δεν με χάλαγαν τα κιλά της), ελπίζω τα καπούλια να έχουν μείνει στο ¨ύψος¨ τους και να κοιτάζουν ψηλά
Πραγματι ετσι ειναι και η ρογα παντα καγκελλο.
περιμενω το μπλογκ σου...!!!! Μεσα απ τις σκεψεις σου...εμαθα πολλα..!!Καλημέρα, θα συνεχίσεις το μπλογκ σου;
Έγραφες καλά, σπάνια περίπτωση η καταγραφή των σκέψεων/εμπειριών από κοπέλα.
Θα προσπαθήσω να το ξαναφτιάξω... Πλάκα είχε! Φιλάκιαπεριμενω το μπλογκ σου...!!!! Μεσα απ τις σκεψεις σου...εμαθα πολλα..!!
Θα προσπαθήσω να το ξαναφτιάξω... Πλάκα είχε! Φιλάκια
:-* :-* :-* :-* :-*Θα προσπαθήσω να το ξαναφτιάξω... Πλάκα είχε! Φιλάκια
Στα τσακ μπαμ.Κάνεις εμπειρία μαζί της προσφατα? 2015?
+1000 και απο μεναΘα προσπαθήσω να το ξαναφτιάξω... Πλάκα είχε! Φιλάκια
κάποιοι... στην πολύ αρχή... είχαμε προλάβει και το κωλαράκι της...
ααααχ
μετά το έβγαλε από το μενού...
Καλώς την κοπέλα! Πού χάθηκες εσύ;Θα προσπαθήσω να το ξαναφτιάξω... Πλάκα είχε! Φιλάκια
μαριαν η φωνη σου ειναι καυλωτικη απ το τηλ αλλά το 100ρι είναι πολύ και δεν το κατεβαζεις δυστηχως
!!!!! Ε όχι.. τώρα είμαι κανονική.. πρίν ήμουν πως να το πω ευγενικα.. γεματούλα!Στα τσακ μπαμ.
Στα του αγώνα, δεν έχει αλλάξει τίποτα (αν δε βαριέσαι διάβασε κριτική που έχω κάνει από το 2013)
Είναι εμφανώς πιο αδυνατισμένη (της το είπα εξάλλου). Όχι ότι με χάλασε, αλλά θα τη προτιμούσα λίγο πιο τσουπωτή/ζουμερή. Αλλά όταν ξεκίνησε ο αγώνας/πόλεμος πέρασε σε 2η μοίρα.
Αυτά. Καλησπέρες