prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.630
- Πόντοι
- 4.125
Μια έρχεται, μια φεύγει, της πλάκας ιστορία έχει καταντήσει. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει με δαύτην.
μπα,αν την δεις θα καταλαβεις τι λεω.νομιζω πως εχει αλλαξει,αλλα προς το καλυτερο.οχι οτι ηταν καπως,αλλα τωρα τις πηγαινει περισσοτερο,ετσι οπως ειναι.
Μια έρχεται, μια φεύγει, της πλάκας ιστορία έχει καταντήσει. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει με δαύτην.
Το να σταματάει όποτε βαριέται και να ξαναρχίζει όταν έχει οικονομικές ανάγκες δεν παίζει ως ενδεχόμενο;
Κρύβεται μετά την τεράστια επιτυχία του μπλόγκ της η οποία εξόργισε κάποιους και τώρα κάνει μετρημένες εμφανίσεις και αλλάζει συνεχώς στοιχεία επικοινωνίας για να μην την εντοπίσουν τα "βαλιτσάκια" της ΕΥΠ
Πιστεύω και ο Βαρουφάκης έτσι θα καταλήξει
Καλησπερα Μαριαν, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Πετυχημένο!!!
Καλημέρα
Ημουν βεβαιος!!!!!!!!!!Καλησπέρα Μαριαν. Είμαι ο blizardeye.
Καλησπέρα Μαριαν. Είμαι ο blizardeye.
Σου έχουν κλέψει την ατάκα σου ε;Ημουν βεβαιος!!!!!!!!!!
Σου έχουν κλέψει την ατάκα σου ε;
Παλιά ήμουν την είχα πάρει 2-3 φορές. Πολύ ευχαριστημένος με όλα της. Γούσταρα και τα πιασίματά της που είχε και ήταν σκυλί του πολέμου. Ποτέ δε τ έκλαψα τα χρήματα που της έδωσα (εν αντιθέσι μ άλλες κορασίδες). Οπότε ήμουν στη γωνιά και παραμόνευαγιγαντα james ποτε προλαβες κ την εκανες φιλη
Ολες τις ξερεις πια εσυ?Λοιπόν προ τετραετίας που την είχα συναντήσει, τότε στα 23 της ως Ράνια τότε, ήταν εξαιρετική στην συμμετοχή της (για 9,5 θα έλεγα!) αλλά στην εμφάνισή της ήταν οριακά καλή, απλά την έσωζε η"δροσιά" της νεαρής της ηλικίας.
Αν λοιπόν έχει όντως φιταριστεί (που το χρειαζόταν και μπράβο της αν το κατάφερε) και επειδή ο αισθησιασμός δεν φεύγει (μάλλον βελτιώνεται από τα 23 στα 27), πρέπει να είναι πάρα-πάρα πολύ καλή πλέον...
Να της στείλεις πμ δοκίμασες;Τρόπος επικοινωνίας με την κοπέλα?υπάρχει κάπου τηλ.
Ολες τις ξερεις πια εσυ?