Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
να το κάνεις παραυτα
εργασιας επιτρεπουσης...κατι θα κανουμε
να το κάνεις παραυτα
Αλλά όταν ξεκινάει ο αγών οι καμπύλες έρχονται σε 2η μοίρα
να το κάνεις παραυτα
εργασιας επιτρεπουσης...κατι θα κανουμε
Σιγουρα αλλα καμπυλες κ καλος αγωνας κατα την γνωμη μου ειναι τελειος συνδυασμος
Σιγουρα αλλα καμπυλες κ καλος αγωνας κατα την γνωμη μου ειναι τελειος συνδυασμος
εεεετσι!!!!
δικος μου εισαι
ασε τους αλλους να τρωνε κοκαλα!
σωστος
εγω αν δεν ζουληξω την γυναικα δεν ευχαριστιεμαι
έλεος πια με τις μετριότητες που το παίζουν κ μουναρεςγιατί κάτι τύποι που το παίζουνε ειδήμονες την κάνουν ντίβα. Αλήθεια ωραία η γάμπα αλλά μποντιμπλντέρ με την μούρη τυροτρφιφτη τι έκανες? Α!ρεκόρ κατάκαημένη βάλέρία σε έφαγε η marianmarian στα σημεία! !!! ;) ;)
ο Καρα περιγραφεται μόνο με στυλ Θαναϊλάκη...παίζει champions league
Γεια σου "διευρυντή σεξουαλικών οριζόντων"!
Πάντως την τελευταία φορά που μου είχε πει μια παντρεμένη πως ο άντρας της της είχε "διευρύνει τους σεξουαλικούς της ορίζοντες" απεδείχθη εκ των υστέρων ότι την είχε μάθει να τον στραπονιάζει!
Μου είχε δείξει και σχετικό βιντεάκι! Το έκανε με πολύ πάθος ομολογώ.
έλεος πια με τις μετριότητες που το παίζουν κ μουναρεςγιατί κάτι τύποι που το παίζουνε ειδήμονες την κάνουν ντίβα. Αλήθεια ωραία η γάμπα αλλά μποντιμπλντέρ με την μούρη τυροτρφιφτη τι έκανες? Α!ρεκόρ κατάκαημένη βάλέρία σε έφαγε η marianmarian στα σημεία! !!! ;) ;)
Τι γλυκός που είσαι!!! :-* Γάμπα μποντιμπιλντερ κι μούρη τυροτρίφτη!!! πάντως είναι δημιουργική περιγραφή! Φιλάκια πολλάέλεος πια με τις μετριότητες που το παίζουν κ μουναρεςγιατί κάτι τύποι που το παίζουνε ειδήμονες την κάνουν ντίβα. Αλήθεια ωραία η γάμπα αλλά μποντιμπλντέρ με την μούρη τυροτρφιφτη τι έκανες? Α!ρεκόρ κατάκαημένη βάλέρία σε έφαγε η marianmarian στα σημεία! !!! ;) ;)
sorry παιχτη , η συγκεκριμένη δεν το επαιξε ποτε μουναρα.Το δυνατό της σημειο είναι το μυαλο το οποιο είναι απαραίτητο στο σεχ. Στα υπόλοιπα είναι μια καθημερινη κοπελα.
Τωρα όσο για την βαλερια που είναι εμφανησιακα καλύτερη το μυαλο εχει παει περιπατο.
Αρα υπαρχει χωρος και για τις δυο.