Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.354
- Πόντοι
- 3.246
άντε πάλι! ρε εσάς δεν σας πιάνουμεΤην ΚΩΛΑΡΑ σου γυρνα να μας δειξεις
από πουθενά ρεεε
άντε πάλι! ρε εσάς δεν σας πιάνουμεΤην ΚΩΛΑΡΑ σου γυρνα να μας δειξεις
Της έβαλες λάδι ;Την ΚΩΛΑΡΑ σου γυρνα να μας δειξεις
Να κρατάει και μια εφημερίδα στο χέριΜαρία, κάνε μου μια χάρη για να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες από μπροστά από πίσω από αριστερά και από δεξιά, όπως κάνουν τα αυτοκίνητα όταν τα βγάζουμε φωτογραφίες για μικτή ασφάλεια. Πιστεύω ότι έτσι δεν θα σου λένε βγάλε Μπρος βγάλε πίσω θα τα δούμε όλα με τη μία.
Έχω ανεβάσει από όλες τις οπτικές γωνιέςτωρα πλέον ανεβάζω Απλώς ότι μου έρθει εκείνη την ώραΜαρία, κάνε μου μια χάρη για να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες από μπροστά από πίσω από αριστερά και από δεξιά, όπως κάνουν τα αυτοκίνητα όταν τα βγάζουμε φωτογραφίες για μικτή ασφάλεια. Πιστεύω ότι έτσι δεν θα σου λένε βγάλε Μπρος βγάλε πίσω θα τα δούμε όλα με τη μία.
λοιπον μαρια , επειδη σιγουρα θα σου χει φυγει καποια γωνια , αν λυσεις ως προς ημιτονο θ , θα βρεις ποια λειπειΈχω ανεβάσει από όλες τις οπτικές γωνιέςτωρα πλέον ανεβάζω Απλώς ότι μου έρθει εκείνη την ώρα
Να φανταστώ είσαι μαθηματικός ;λοιπον μαρια , επειδη σιγουρα θα σου χει φυγει καποια γωνια , αν λυσεις ως προς ημιτονο θ , θα βρεις ποια λειπει
αν ξερεις τα μετρα και τα γινομενα των διανυσματων θα το βρεις
η σχεση ειναι η εξης
cosθ = γινομενο διανυσματων/μετρο διανυσματων
Βρε κάναμε αμάν και πως για να δείξει μπρος κίνηση κι εσύ ζητάς πάλι κωλαρα?Την ΚΩΛΑΡΑ σου γυρνα να μας δειξεις
Εγω με τον βαγγελη ειμαιΒρε κάναμε αμάν και πως για να δείξει μπρος κίνηση κι εσύ ζητάς πάλι κωλαρα?
Να φανταστώ είσαι μαθηματικός ;
σιγουρα μπορω να πω , πως απο συμμετρια σκιζεις !
Εγω με τον βαγγελη ειμαι
Τωρα ειμαι μαζι σου
Μαρία κάνε κάτι με την ανάλυση, τι κινητό έχεις k750i;
Για την ανάλυση δεν ευθύνομαι εγώ.Το έχω παρατηρήσει και σε άλλες φωτογραφίες μου όταν τις ανεβάζω χαλαει η ανάλυσηΜαρία κάνε κάτι με την ανάλυση, τι κινητό έχεις k750i;
Μας έβγαλες τα μάτια...
Τέτοια κωλάρα είναι δυνατόν να μένει κρυφή;Βρε κάναμε αμάν και πως για να δείξει μπρος κίνηση κι εσύ ζητάς πάλι κωλαρα?
Τέτοια κάνεις και τους κακομαθαίνεις. Είσαι άτακτο κορίτσι!!
Μου αρέσει να σας κακομαθαινωΤέτοια κωλάρα είναι δυνατόν να μένει κρυφή;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τέτοια κάνεις και τους κακομαθαίνεις. Είσαι άτακτο
Μαρία κάνεις rimjob εσύ;150 χωρίς κωλο;
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Θα με πείτε ανώμαλο αλλά με φτιάχνει πολύ η φυσικότητα στις φωτογραφίες. Η κοπέλα αγγίζει την τελειότητα και δεν έχει ανάγκη από λείανση και σβήσιμο σπυριών.
Τι μουνάρα είσαι μου έχει γίνει πέτρα..Facesiting κανείς;;