Το δικό μου μάλλον ναι πλησιάζει με ολα αυτά που μου έκανε χτες το απόγευμα.. Είχε κέφια πάλι το χρυσό μου ,μεγαλούργησε.. Αναστέναξαν οι σομιέδες..
Η συνεννόηση μαζί της και αυτή την φορά ήταν πολύ εύκολη, καθώς με ξέρει καλά πλέον, αφού με έχει δει και γυμνό αρκετές φορές .
Μου απαντάει πάντα αμεσα , κλείνουμε το ραντεβού μας για την επομενη μέρα και τα υπόλοιπα τα λέμε εντός του δωματίου
Ηρθε στην ώρα της στο ραντεβού μας στον Άγιο Βασίλη . Φορούσε ενα ωραιο παντελονι που ξεχώριζε η κωλάρα της, ελπίζω να ξεματιάζεται συχνά η κοπέλα , γιατι θα γινεται χαμος.. Μετά στο ραντεβού έβαλε τα σεξουλιάρικα της, οπως και εγώ τα δικά μου . Ξέρει η Μαρία..
Η Μαρία λοιπον παραμένει αστέρι. Προσωπικά την βρήκα στα καλύτερα της και άπο αποψη ομορφιάς αλλά και από άποψη υπηρεσιών-διάθεσης –συμμετοχής . Εμφανισιακά όπως εχει ειπωθεί είναι πανέμορφη, με ένα πολύ ωραίο πρόσωπο, μακρυ μαύρο μαλλι και με ένα εξαιρετικο μοντελέ σώμα. Μιλάμε για αδιανόητη κορμάρα, καλύτερη και από τις φωτο που ανεβάζει . Γυμνάζεται φουλ το κορίτσι όπως μου είπε και τα πάντα έχουν σφίξει. Ξεχωρίζουν πάνω της τα μακριά καλογυμνασμένα της πόδια, τα οποια ήταν πάνω σε πολύ ψηλά τακούνια που την έκαναν πραγματικά τεράστια και δεν τα αποχωρίστηκε ποτέ καθώς ξέρει την αδυναμία μου σε αυτά και φυσικά ο τρομερός της κώλος , που όπως καταλαβαίνετε το facesitting πήγε σύννεφο. Εκεί την έβγαλα την περισσότερη ώρα βασικά , εκεί και ανάμεσα στις ποδάρες της. Ολο κάτι έψαχνα, ελπίζω τελικά να το βρήκα
Εκτός από την εμφάνιση της βέβαια που νομίζω είναι πλέον γνωστά αυτά, να σημειωθεί ότι είναι πεντακάθαρη κοπέλα κάτι πολύ σημαντικό στον χώρο μας για να αισθανόμαστε ολοι ασφαλείς. Ευχαριστιέσαι να γλύφεις και να φιλάς αυτόν τον κορίτσαρο . Πολύ περιποιημένη και προσεγμένη κοπέλα κάτι που δηλώνει σεβασμό και υπευθυνότητα και προς την ίδια και προς εμάς . Όσον αφορά τον χαρακτήρα της είναι πάντα ευγενέστατη, φιλικότατη, χαμογελαστή ,,κάνουμε την πλάκα μας φουλ , αλλά ταυτόχρονα είναι και δυναμική και κυρίαρχη όταν πρέπει.. Μια γεύση την έχετε πάρει και από το νήμα της εδώ( αν και ασφαλέστερα συμπεράσματα βγαίνουν από κοντά κατά την γνώμη μου) , αν πάντως της φερθείτε ευγενικά και σωστά όπως και σε κάθε άλλη κοπέλα ,τότε δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.
Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα και αυτή την φορά. Το πηρε πάνω της το παιχνίδι και πολύ μου άρεσε. Εχει μεγάλη φαντασία για αυτό και δέσαμε. Ανετη και συζητήσιμη κοπέλα που μπορείς να συζητήσεις τα πάντα μαζί της χωρίς φόβο ή ντροπή. Γενική είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της . Άλλες κοπέλες της ηλικίας της αλλά και μεγαλύτερες με το που ακουν για φετίχ κλπ αντιδρούν υποτιμητικά κλπ , δεν είναι εύκολο να βρεις κοπέλα που να δέχεται λίγο πιο extreme ‘’αεροπλανικά’’
Επίσης ειχαμε και πολλά φιλιά αυτη την φορά , οπως μου 'χε τάξει..
Αν θα την ξαναδώ συνεπώς δεν τίθεται τέτοια ερώτηση. Προφανώς και θα συνεχιστούν οι συναντήσεις , καθώς εξακολουθώ να βλέπω το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση από την κοπέλα και ας με έχει δει και άλλες φορές. (Χαρά στο κουράγιο της πραγματικά , ηρωίδα η Μαρία)
Καλές και απαραίτητες και οι καινούριες κοπέλες , εννοείται αυτό , πάντα θα το λέω, αλλά όταν χρειάζομαι ασφάλεια και σιγουριά, η επιλογή της Μαρίας είναι μονόδρομος. Κοιτάω να τα συνδυάζω οσο μπορώ
Συμπερασματικά λοιπον η Mαρία είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που προσφέρει μια πολύ ευχάριστη συνάντηση. Πάντοτε φεύγω ικανοποιημένος και κεφάτος από το ραντεβού μας, που αυτό είναι και το ζητούμενο άλλωστε στο τέλος της ημέρας. Να κάνουμε κάτι που να μας προσφέρει χαρά και να ξεφεύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα μας . Η κοπέλα φροντίζει για αυτό και ευτυχώς για μένα δεν μένει (όπως άλλες ) στην πολύ όμορφη εμφάνιση που έχει, αλλά αντίθετα προσφέρει και πολλά παραπάνω. Δεν κλέβει σε κάτι, δεν βιάζεται να σε ξεπετάξει , ακούει τον συνομιλητή της και παντα φεύγει στην ώρα της .Φερθείτε της καλά λοιπον και θα περάσετε υπέροχα. Μόνο καύλα έχει να σας δώσει ..
ΥΓ. Με βλέπω να ζητάω αναρρωτική άδεια 3 ημερών λόγω κούρασης, αν και συνήθως οποτε ζητάω παίρνω τα @@@ μου.. Προς το παρών το έχω ρίξει στο φαί απο χτες , για να αναπληρώσω τις θερμίδες που κάψαμε με την κοπέλα.