The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.978
- Πόντοι
- 25.467
Δεν προσφέρω πρωκτικό
Αρνί γιουβέτσι;
Δεν προσφέρω πρωκτικό
Θα Έχει στο efoodΑρνί γιουβέτσι;
Θα Έχει στο efood
μην το βλεπεις ετσι,εχει και ελευθερα πιασιματα το μενου!Βεβαίως. Έχει και πληθώρα μάλιστα.
Αλλά 150 + έξτρα, για ένα μενού με μοναδικό πιάτο: Μουνί με λίγη γαρνιτούρα πίπα, δεν είναι λίγο αλμυρή η τιμούλα;
Το «και έξτρα» πως εβγαλες το πόρισμα ; Εγώ έχω ένα πακέτο και είναι αυτό από εκεί και έπειτα ο καθενας κάνει τις επιλογές τουΒεβαίως. Έχει και πληθώρα μάλιστα.
Αλλά 150 + έξτρα, για ένα μενού με μοναδικό πιάτο: Μουνί με λίγη γαρνιτούρα πίπα, δεν είναι λίγο αλμυρή η τιμούλα;
Το και έξτρα πως εβγαλες το πόρισμα ; Εγώ έχω ένα πακέτο και είναι αυτό από εκεί και έπειτα ο καθενας κάνει τις επιλογές του
Μου αρεσει που ειχες απαιτηση και για κωλο. Εδω για CIM θελει εξτρα. Την εξτρα χρεωση του γλωσσοφιλου την εχεις παρει χαμπαρι επισης;Αναφαίρετο δικαίωμα σας το να κοστολογείτε κατά την δική σας γνώμη και άποψη τις παρεχόμενες από εσάς υπηρεσίες, αναφαίρετο δικαίωμα μας να είμεθα σκεπτικοί, δεσποινίς μου.
μην το βλεπεις ετσι,εχει και ελευθερα πιασιματα το μενου!
...μαγκα μου, λες να χρεωνει και τα βογγητα και τις λεξεις που λεει? Τηλεγραφημα κ ετσι η φαση?!?!?Μου αρεσει που ειχες απαιτηση και για κωλο. Εδω για CIM θελει εξτρα. Την εξτρα χρεωση του γλωσσοφιλου την εχεις παρει χαμπαρι επισης;
Νομίζω πρώτου γράψεις κάτι καλό θα ήταν να το ψάξεις και να μην λες αυθαίρετα πράγματα.Ποτέ δεν είπα πως χρεώνω το γλωσσόφιλο.Αλλά εννοείται γεμίσαμε εξυπνάκηδες που τα ξέρουν όλαΜου αρεσει που ειχες απαιτηση και για κωλο. Εδω για CIM θελει εξτρα. Την εξτρα χρεωση του γλωσσοφιλου την εχεις παρει χαμπαρι επισης;
Δεν νομίζω αγαπητέ να ανάγκασα κανέναν να κλείσει ραντεβού μαζί μου λέω τι προσφέρω και τι όχι και σε όποιον αρέσει.Υπάρχουν σαφώς και άλλες επιλογές.Το "τα κάνω όλα, εκτός από πρωκτικό" που αναφέρει στην αγγελία της, είναι λίγο γενικό και αόριστο.
Αφήστε που αφήνει υπόνοιες για "ριψοκίνδυνες" πρακτικές.
Εννοείται απόλυτα σεβαστό !Αναφαίρετο δικαίωμα σας το να κοστολογείτε κατά την δική σας γνώμη και άποψη τις παρεχόμενες από εσάς υπηρεσίες, αναφαίρετο δικαίωμα μας να είμεθα σκεπτικοί, δεσποινίς μου.
Δεν νομίζω αγαπητέ να ανάγκασα κανέναν να κλείσει ραντεβού μαζί μου λέω τι προσφέρω και τι όχι και σε όποιον αρέσει.Υπάρχουν σαφώς και άλλες επιλογές.
Οταν θα μου ξανα κανεις παραθεση με σκοπο να με διαψευσεις, να το σκεφτεις δυο και τρεις φορες. Μαζι την ειχαμε κανει την συγκεκριμενη κουβεντα.Νομίζω πρώτου γράψεις κάτι καλό θα ήταν να το ψάξεις και να μην λες αυθαίρετα πράγματα.Ποτέ δεν είπα πως χρεώνω το γλωσσόφιλο.Αλλά εννοείται γεμίσαμε εξυπνάκηδες που τα ξέρουν όλα
Και τι σημαινει το τα συζητας με τον καθε ενδιαφερομενο;
Η καθε υπηρεσια δηλαδη ειναι εξτρα και αναλογα μεχρι που αντεχει να πληρωσει ο καθενας φτανει και το τελικο πακετο της τιμης;
Αναγράφω αγαπημενε μου πως έχω μικρό στήθος και φαίνεται είτε ξαπλωμένη είτε και όρθια
Επίσης δεν είμαι μέλος εγκληματικής οργάνωση να με τραβάνε φωτό μια εμπρός και μια πλαγιά όπως κάνουν τους κατηγορούμενους όταν δημοσιεύουν τα στοιχεία τους
Και αφού είσαι τόσο περίεργος και θέλεις να μάθεις το ειχα κατεβάσει στα 120 χωρίς ελεύθερο στοματικό και μια εκτόνωση. Αλλά επειδή η ζήτηση ήταν αρκετή και για αποφυγή ερωτήσεων και για να μην λέω συν και συν κάτι που δεν μου αρέσει το γύρισα πάλι στα ίδια που οι περισσότεροι είναι ικανοποιημένοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακριβώς
Ε, πες το και μας γκαστρωσες να ξερουμε και εμεις αν το βαλουμε το χερι στο τηλεφωνο ή οχι.
Ευχαριστω!
Συγνώμη θα είναι δηλαδή ίδιο το ποσό αν βρεθώ με ένα ζευγάρι για παράδειγμα. Το νορμαλ είναι τόσο . Ο καθένας μπορεί να έχει χίλια δυο στο μυαλό του ,έχει την δυνατότητα να το συζητήσουμε και αν μας αρέσει να το βρούμε
Τα Ελληνικα τα μιλας καλα και εγω το ιδιο. Παμε αλλη μια μπας και βγαλουμε άκρη.
Το νορμαλ εχει ως εξης: cim/cof ( ή το ενα ή το αλλο ή και τα δυο) ελευθερο στοματικο, φιλια με γλωσσα και σεξ.
Τα δινεις ΟΛΑ ΑΥΤΑ στα 150?
Τωρα τι παραπανω γουστα εχει ο καθε ενας και τι ζορι τραβαει ειναι αλλο καπελο.
Όχι εγώ προσφέρω για νορμαλ υπηρεσίες στούντιο όπως το λέτε εσείς εδώ και το ελεύθερο στοματικό για εμένα έξτρα θεωρείται αλλά το έχω στο νορμαλ πρόγραμμα στα 150 επαναλαμβάνω για να μη λέω τα ίδια και τα ίδια προσφέρω έως 2 εκτονώσεις την ώρα και ελεύθερο στοματικό ! Ελπίζω να σε κάλυψα
Επιτελους συνεννοηθήκαμε.
Δεν προσφερεις εκσπερματωση σε προσωπο ή στομα και φιλια με γλωσσα στη τιμη των 150 αλλα με εξτρα χρεωση το καθε ενα.
Καλη συνέχεια.
Είχα πεις πως ΔΕΝ δίνω όχι πως είναι έξτραΟταν θα μου ξανα κανεις παραθεση με σκοπο να με διαψευσεις, να το σκεφτεις δυο και τρεις φορες. Μαζι την ειχαμε κανει την συγκεκριμενη κουβεντα.
Είχα πεις πως ΔΕΝ δίνω όχι πως είναι έξτρα
Και τι σημαινει το τα συζητας με τον καθε ενδιαφερομενο;
Η καθε υπηρεσια δηλαδη ειναι εξτρα και αναλογα μεχρι που αντεχει να πληρωσει ο καθενας φτανει και το τελικο πακετο της τιμης;
Ακριβώς
Στο όλα μήπως συμπεριλαμβάνεται και το σφουγγάρισμα για κάποιους «θα το επίσημανω»Περιγραφή
στείλε μου τώρα μήνυμα στο (whatsapp να περάσουμε την πιο καυτή σου εμπειρία
Είμαι 21 ετών ελληνίδα πολυ εμφανίσιμη (ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% αληθινεσ) και κάνω τα πάντα εκτός από πρωκτικό.
(Για τους πιο τολμηρούς άντρες προσφέρω και πρόγραμμα bdsm )
Συνεπώς στα εκτός πρέπει να συμπεριληφθεί και το γαλλικό φιλί.
Στο όλα μήπως συμπεριλαμβάνεται και το σφουγγάρισμα για κάποιους «θα το επίσημανω»