Μόλις τελειώσει όμως θέλει αμέσως διείσδυση για να ολοκληρωθεί...Έρευνες έχουν δείξει πως το 80% των γυναικών δεν τελειώνει με διείσδυση.Τώρα δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει
Σε περιπτώσεις που μου εχουν τύχει.
Μόλις τελειώσει όμως θέλει αμέσως διείσδυση για να ολοκληρωθεί...Έρευνες έχουν δείξει πως το 80% των γυναικών δεν τελειώνει με διείσδυση.Τώρα δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει
Όχι ακατόρθωτο; Απλά δύσκολο;Αυτό δύσκολο
Παίζεις σε πολλά μέτωπα εσύ δεν σε προλαβαίνω ..Όχι ακατόρθωτο; Απλά δύσκολο;
Πωωωω κανένας οίκτος ρε φίλε….
Να ‘σαι καλά βρε Μαράκι που προσφέρεις τέτοιο θέαμα στο λαό (σου). ;)
Ισχύει το νουμερακι ???Έρευνες έχουν δείξει πως το 80% των γυναικών δεν τελειώνει με διείσδυση.Τώρα δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει
ΚΩΛΑΡΑ (η)
μάλλον είναι η πίσω σελίδα της ίδιας έρευνας, που λέει ότι το φυσιολογικό πέος είναι 13 εκατοστά και λεπτό, όπως μας το έμαθε ο Στέλιος/ΤέληςΙσχύει το νουμερακι ???
Ρε φιλαράκι, η γλώσσα μου μόνο είναι δέκα εκατοστά, τι είναι αυτά που λες. Η γυναίκα θέλει τουλάχιστον 18cm πούτσα το ελάχιστο και ένα σοβαρό πάχος. Τα υπόλοιπα είναι, παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Με 20+ δε, της γαμάς και το σώμα και το μυαλό. Και στο τέλος και την καρδιά...Πάντως τα αισθητήρια της γυναίκας εσωτερικά που ευθύνονται για αυτού του τύπου τον οργασμό, βρίσκονται μέχρι 3 εκατοστά βάθος…
Τα υπόλοιπα είναι στο μυαλό και προφανώς εκεί είναι το όλο θέμα… ;)
Νταξει η κάθε γυναίκα έχει τα γούστα της.Αλλά εγώ πιστεύω πως είναι ξεκάθαρα στο μυαλό.Ρε φιλαράκι, η γλώσσα μου μόνο είναι δέκα εκατοστά, τι είναι αυτά που λες. Η γυναίκα θέλει τουλάχιστον 18cm πούτσα το ελάχιστο και ένα σοβαρό πάχος. Τα υπόλοιπα είναι, παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Με 20+ δε, της γαμάς και το σώμα και το μυαλό. Και στο τέλος και την καρδιά...
Μα αναφέρθηκα και σ' αυτό. Η πραγματικά μεγάλη πούτσα είναι το πασπαρτού που ξεκλειδώνει όλη την υπόσταση της γυναίκας, Σε πολλές δε περιπτώσεις, ξεκλειδώνει και τραπεζικούς λογαριασμούς...Νταξει η κάθε γυναίκα έχει τα γούστα της.Αλλά εγώ πιστεύω πως είναι ξεκάθαρα στο μυαλό.
Δεν ξέρω εμένα σαν γυναίκα η γνώμη μου είναι πως ένα μέτριο η και μικρό μέγεθος είναι πιο ευέλικτο στην χρηση και ικανοποιει όσο και το μεγάλο.καμια φορα και περισσότεροΜα αναφέρθηκα και σ' αυτό. Η πραγματικά μεγάλη πούτσα είναι το πασπαρτού που ξεκλειδώνει όλη την υπόσταση της γυναίκας, Σε πολλές δε περιπτώσεις, ξεκλειδώνει και τραπεζικούς λογαριασμούς...
Το μεγάλο όμως, το βγάζεις με λουράκι για κατούρημα στο Κολωνάκι και γίνεται προσκύνημα μεγαλύτερο από τον Επιτάφιο στην Μητρόπολη...Δεν ξέρω εμένα σαν γυναίκα η γνώμη μου είναι πως ένα μέτριο η και μικρό μέγεθος είναι πιο ευέλικτο στην χρηση και ικανοποιει όσο και το μεγάλο.καμια φορα και περισσότερο
Γιατί μου κάκιωσες; Πλακίτσα κάνουμε γλυκιά μουΤο θέμα είναι σε κάθε περίπτωση να μπορείς να το χρησιμοποιείς καλά αλλιώς τι μεγάλο τι μικρό είναι μόνο για να κρέμεται
Όχι δεν το είπα προσωπικά σε καμία περίπτωση. Απλώς υπερασπίζομαι το ότι όλα τα σώματα είναι ωραίαΓιατί μου κάκιωσες; Πλακίτσα κάνουμε γλυκιά μου
Και το δικό σου ωραιότερο μπουμπού...Όχι δεν το είπα προσωπικά σε καμία περίπτωση. Απλώς υπερασπίζομαι το ότι όλα τα σώματα είναι ωραία
Σε ευχαριστώ μωράκι γλυκόΚαι το δικό σου ωραιότερο μπουμπού...
ΣυμφωνώΤο ιδανικο μεγεθος πουτσας ειναι εκεινο που αναμεσα σε κινεζους θα θεωρουσουν αραπης κι αναμεσα σε αραπηδες κινεζος.