nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.998
- Πόντοι
- 5.784
Έρχεσαι 10 λεπτα, μας κατακαυλώνεις και εξαφανίζεσαι μετά... είναι δουλειά αυτή??
Έρχεσαι 10 λεπτα, μας κατακαυλώνεις και εξαφανίζεσαι μετά... είναι δουλειά αυτή??
Χαχαχα σας θέλω αναβασμενους μόνιμαΈρχεσαι 10 λεπτα, μας κατακαυλώνεις και εξαφανίζεσαι μετά... είναι δουλειά αυτή??
Είμαι ανεβασμένος επάνω στην ντουλάπα και μου φωνάζει η μάνα μου , κατεβα ρε μαλακα!Χαχαχα σας θέλω αναβασμενους μόνιμα
Σας έλειψαΠου είσαι συ ρε????
Είμαι εδώΝαι...
Πάλι θα φας πλοκάμι ανώμαλαραΚουπεπέ κουπεπέ, πάω να κάνω τσίσα και να φάω κάτι.
Να τέτοια λες και δεν κατεβαίνω με τίποτα...πανω στην ντουλάπα θα την βγάλω σήμερα...Μωρά μου
Εκεί σας θέλω ψηλαΝα τέτοια λες και δεν κατεβαίνω με τίποτα...πανω στην ντουλάπα θα την βγάλω σήμερα...
Κάλε ψωλο ογκρατέν τι ρωτάς και εσυ ;Τι έχει το μενού?
Μου έφτασε στο μέτωπο Μαρία... καρούμπαλο έκανα.Εκεί σας θέλω ψηλα
ΞεκίνησαμεΧαμός σήμερα??
Ρε βιτσιανωμαλε δεν παίζεσαι... κανα τσιφτετέλι πάντως εννοούσα και γενικά αν κουνάει το κωλαράκι της... εσύ καταλάβαμε αν και σε ποιο μαγαζί χορεύεις...
Τι σωματαρα είναι αυτή
Φίλος είμαι σίγουρος ότι εκτός απο τα ωμά πλοκάμια που έφαγε προχθες ο @Βιτσιανώμαλος , έχουμε και πολλές σουπιές ανάμεσα μας που δεν μιλάνε..112 σελίδες και έχει γαμησει μόνο ένας?? Μια χαρά...
Στις 224 θα υπάρξει ο δεύτερος112 σελίδες και έχει γαμησει μόνο ένας?? Μια χαρά...
Μαρία να μην βρεθούμε δηλαδή μεσοβδόμαδα? Ή να αρχίσω να γράφω πολυ στο νήμα σου???Στις 224 θα υπάρξει ο δεύτερος