Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.466
- Πόντοι
- 506
Σύντομα ΜΚΟΓραφτε καμια κριτικη να γελασουμε ρε 'σεις. Αλλα για να ειναι ολη μερα εδω μεσα και να γραφει εξυπναδες,δεν τη παιρνει κανενας.
Σύντομα ΜΚΟΓραφτε καμια κριτικη να γελασουμε ρε 'σεις. Αλλα για να ειναι ολη μερα εδω μεσα και να γραφει εξυπναδες,δεν τη παιρνει κανενας.
με τα άτομα με τα οποία βρίσκομαι έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Κρατάμε επαφές λόγω συχνών ραντεβού. Εσυ δεν έχεις καμία σχέση με κάτι τέτοιο όποτε στα όνειρα σου .Μπορεί να σε έχω γαμησει και να μην το ξέρεις..
Το έχεις σκεφτεί αυτό?
Έχεις δίκιο έτσι είναιΓραφτε καμια κριτικη να γελασουμε ρε 'σεις. Αλλα για να ειναι ολη μερα εδω μεσα και να γραφει εξυπναδες,δεν τη παιρνει κανενας.
Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζειΘα έχεις αυτό που σου αξίζει μονο κ μόνο για το θράσος σου,μην ανησυχείς. Μπαλιτσα παιζεις; Περίμενε κ έρχεται. Σουτ τηλεφώνημα λέγεται...
Θα καταλάβεις πολλά.
Αλήθεια με το AGN τι σχέση είχες;
Ούτε με έχουν δει ούτε πρόκειται να με χαρούν και ποτέ ! Άποψη και γνώμη έχουν όλοι μια παραπάνω οι κομπλεξικοί (φίλοι) του φόρουμ
Κορίτσι μου εδώ μέσα έχε υπόψιν σου ότι απευθύνεσαι σε άντρες 35-40 χρόνων και πάνω. Δείξε λίγο σεβασμό και ταπεινότητα καθώς οι περισσότεροι έχουν τα διπλά σου χρόνια και άπειρη εμπειρία στη ζωή παραπάνω από εσένα. Το ότι σου λένε πολλοί το ίδιο πράγμα δεν είναι κομολεξισμος των, αν μη τι άλλο θα πρέπει να σε προβληματίσει για το μήπως έχουν κάπου δίκιο;Ούτε με έχουν δει ούτε πρόκειται να με χαρούν και ποτέ ! Άποψη και γνώμη έχουν όλοι μια παραπάνω οι κομπλεξικοί (φίλοι) του φόρουμ
Εχει πεσει δουλεια δυστυχώς και δεν υπάρχει κενοΜπράβο είσαι γενναίος στρατιώτης μπες... και εμείς ακολουθούμε
Εχει πεσει δουλεια δυστυχώς και δεν υπάρχει κενο
Ακριβώς, ούτε και κανένας έχει να χωρίσει τίποτα μαζί σου και οι περισσότεροι δεν νομίζω να σε προσεβαλλαν. Εγώ τουλάχιστον μίλησα συμβουλευτικά, αντικειμενικά και χωρίς προσβολές και προσωπικές κρίσεις. Σκέψου το παντως αυτό που σου είπα. Γίνεσαι καλύτερος/η σε όλα τα επίπεδα και κερδίζεις το σεβασμο όταν επιδεικνύεις σεβασμόΑγαπητε μου , δεν έχει καμία σημασία η ηλικία αυτών των συγκεκριμένων ανθρώπων οι οποίοι με προσβάλουν λέγοντας τα δικά τους , σέβομαι όσους με σέβονται δεν έχω να χωρίσω τίποτα εδώ και με κανέναν η ζωή συνεχίζεται
Πόσα ναυάγια χωράνε σε ένα σάη @antisthenis ?Δεν υφίστανται κατι τετοιο, διοτι μια πουτανα δεν εχει ψυχη, και οταν δεν υπαρχη ψυχη, δεν υπαρχουν και ονειρα..
Άντε ρε παπαρογλύφτη...@Maria. οπως σου ειχα γραψει σε προηγουμενο ποστ φαινεσαι απο τα γραφομενα σου να εχεις χιουμορ και ορθολογικη σκεψη..
Το οτι αντιμετωπιζεις ευδιαθετα τα παραπονα των cyber trolls που εχεις φαει κατα συρροη ειναι κατι που μου αρεσει προσωπικα
Ελπιζω να εχει θετικο προσημο και το ραντεβου μας οταν σε δω live
Σωστα το εθεσεςΤελείωσα και τις 32 σελίδες... Πολύ διάβασμα..
Προτείνω οποίος γράφει σε οποιαδήποτε νήμα από εδώ και πέρα, να τον παίζει πρώτα. Βοηθάει!!
Θα σε μπλοκαρει και θα χασεις εναν πολυ σημαντικο ανθρωπο απ'τη ζωη σου. Σκεψου το...Άντε ρε παπαρογλύφτη...
είμαι ο πρώτος που μπλόκαρε. ο ορίτζιναλ...Θα σε μπλοκαρει και θα χασεις εναν πολυ σημαντικο ανθρωπο απ'τη ζωη σου. Σκεψου το...