Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Γράψε Ελληνικά ρε τύπε,μου βγήκαν τα μάτιαempaines?
Γράψε Ελληνικά ρε τύπε,μου βγήκαν τα μάτιαempaines?
Θεωρώ πως τα φιλια πάνε το σεξ σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη χημεία κ να το γουστάρετε και οι 2 ποσό μάλλον τα φιλια με γλώσσα. Την ώρα του σεξ μπορείς να φιλήσεις και τον λαιμό και λοιπα σημεία του σώματος.Μιλας για χημεία κ λοιπες βλακείες στο σεξ κ την ίδια στιγμή βγάζεις εξω τα φιλιά από το βασικό πρόγραμμα σου. Κάπου μπαζει ολο αυτό. Προφανώς δεν σ είπε κανείς οτι θα έρθει κάποιος ξεδοντιαρης ή κάποιος με κακη στοματική υγιεινή κ θα πρέπει σώνει και καλά να τον φιλήσεις, αλλα να το βγάζεις τελείως εε δεν το λες ότι παρεχεις κ τοπ εσκορτ υπηρεσίες ή gfe experience. Μια ωραιοποιημένη κ ακριβουτσικη μπουρδελοκατασταση είναι.
Τώρα αν ελέγχεις στα δόντια τον κάθε πελατη που θα μπει κ αποφασίζεις εκεινη την στιγμή , άλλο καπελο.
εμπαινες ρε?Γράψε Ελληνικά ρε τύπε,μου βγήκαν τα μάτια
Στη Μαρία?εμπαινες ρε?
στον αθηναιο?Στη Μαρία?
Ναι
Τον αφήνω για εσένα γιατί ξέρει την αγάπη που του εχειςστον αθηναιο?
Ο Ευάγγελος είναι μορφή τύπεΡε συ !!φώτο του Γιαννόπουλου με ψευδώνυμο Viking ...χαχαχαχαχα
τι εχομεν αγαπητε;Αθηνέζοι όπως λέμε @athinaios44 ?
Σε ζητεί ο Μπάροςτι εχομεν αγαπητε;
Σε ζητεί ο Μπάρος
ρουφιανε.Σε ζητεί ο Μπάρος
Έχω αρρωστήσει
Ολο αυτην την λεξη χρησιμοποιείς .Τι νομιζεις οτι εχουμε ονειρο ζωης να γαμησουμε η να γαμησουμε εσενα .όνειρα σου
Αφού διάβασες τι έχει ειπωθεί μέχρι τώρα γιατί ρωτάς.Τύποι γιατι τόσο μπούλινγκ?
Αφού διάβασες τι έχει ειπωθεί μέχρι τώρα γιατί ρωτάς.
Να κάνω κι εγώ μια ερωτηση:
Έχει μιλήσει κανείς μαζί της; Εννοώ έχει ακούσει την φωνή της; Κάποιος;
Μα αν γαμουσατε (για εσάς τους 3-4 λέω) δεν θα βγάζατε τόσο κόμπλεξ . Κρίμα το καναρινακι σας Με αγάπη πάντα και πολλά πολλά φιλια .Ολο αυτην την λεξη χρησιμοποιείς .Τι νομιζεις οτι εχουμε ονειρο ζωης να γαμησουμε η να γαμησουμε εσενα .
Οσο για τα φιλια μαυρο και παμε παρακατω
Μα αν γαμουσατε (για εσάς τους 3-4 λέω) δεν θα βγάζατε τόσο κόμπλεξ . Κρίμα το σας Με αγάπη πάντα και πολλά πολλά φιλια .
Η Μαρία σας (η αγαπημένη)
Η και κουλουράδες.Μας είδαν Αλευρωμένους και μας πέρασαν για Μυλωνάδες.
Εμ δωσε θαρρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι .Ετσι παειΗ και κουλουράδες.