dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.441
- Πόντοι
- 22.886
Το κωλαρακι ψηλέ άστο .Πολύ μου αρέσει το στηθακι της Μαρίας. Κι ωραίο κωλαρακι βλέπω..
Μόνο για χέσιμο το έχει
Το κωλαρακι ψηλέ άστο .Πολύ μου αρέσει το στηθακι της Μαρίας. Κι ωραίο κωλαρακι βλέπω..
Καλά κανείς που το λες Αλλά είσαι λάθος δεν έχω ανάγκη να βάλω άλλης κοπέλας φωτογραφία ποσό μάλλον σώμα που ειναι το δυνατό μου σημείοετσι φαινεται baby (νομιζω ειπα), sorry...
Βασικά δεν έχω ατέλειεςΚαλά κανείς που το λες Αλλά είσαι λάθος δεν έχω ανάγκη να βάλω άλλης κοπέλας φωτογραφία ποσό μάλλον σώμα που ειναι το δυνατό μου σημείο
Και που να δεις τι σε περιμένει...Καλώς σας βρήκα μωράκια
Η δεύτερη φωτό μου αρέσει...Από το κάνεσεξ είμαι για όσους δεν με γνωρίζουν
Δεν έχω να φοβηθω κάτι μωρακιΜωράκια.....
μωρο στις δυο φωτος εχεις μελαχρινη μαλουρα μεχρι τον κωλο σου.Καλά κανείς που το λες Αλλά είσαι λάθος δεν έχω ανάγκη να βάλω άλλης κοπέλας φωτογραφία ποσό μάλλον σώμα που ειναι το δυνατό μου σημείο
Και που να δεις τι σε περιμένει...
Μωράκια.....
Για το "μωράκια" το εγραψα... τι να φοβηθείς? Όλα τα αγόρια εδώ είμαστε και τα πρώτα μωράΚαι που να δεις τι σε περιμένει...
Δεν έχω να φοβηθω κάτι μωρακι
Συμφωνώ.μωρο στις δυο φωτος εχεις μελαχρινη μαλουρα μεχρι τον κωλο σου.
σε αυτην που σου λεω οτι ειναι απο αλλη, μονο μαλουρα δεν εχεις
και το σωμα επισης ειναι παντελως διαφορετικο στην 3η φωτο.
Είσαι ατελείωτηΒασικά δεν έχω ατέλειες
Αγάπη μου το μαλλί μου είναι μακρύ μέχρι την μέση. Αυτό δεν σημαίνει πως σε κάθε φωτό που θα βγάλω θα το μπροστά.μαλλιά είναι θα τα αργησω είτε πίσω είτε μπροστά είτε πιασμένα ανάλογα πως με βολεύουνμωρο στις δυο φωτος εχεις μελαχρινη μαλουρα μεχρι τον κωλο σου.
Είσαι ατελείωτη
Θα συμφωνήσωΓια το "μωράκια" το εγραψα... τι να φοβηθείς? Όλα τα αγόρια εδώ είμαστε και τα πρώτα μωρά
Αυτό ασε να το κρίνουν όσοι έχουν βρεθεί μαζί μουΔεν θα μπορουμε να τελειωσουμε με τιποτα;
αυτο λεω και εγω.Αγάπη μου το μαλλί μου είναι μακρύ μέχρι την μέση. Αυτό δεν σημαίνει πως σε κάθε φωτό που θα βγάλω θα το μπροστά.μαλλιά είναι θα τα αργησω είτε πίσω είτε μπροστά είτε πιασμένα ανάλογα πως με βολεύουν
Εκει ειναι τα μαλλια, δεν εισαι παρατηρητικος. Εχουν πεσει δεξια & αριστερα απο τους ωμους της μικρηςμωρο στις δυο φωτος εχεις μελαχρινη μαλουρα μεχρι τον κωλο σου.
Είστε μωράκια εσείς οι άντρες πάντα δεν μεγαλωνεταιΤι εννοεις τυπε; Δεν ειμαστε ολοι μωρακια;
Επειδη βγαλαμε δοντακια;
Για τις μασελες ας μην το αναφερουμε καλυτερα!
Αυτό ασε να το κρίνουν όσοι έχουν βρεθεί μαζί μου
Επιτέλους ένας που τα παρατηρεί καλά όλαΕκει ειναι τα μαλλια, δεν εισαι παρατηρητικος. Εχουν πεσει δεξια & αριστερα απο τους ωμους της μικρης
Και εγώ χιούμορ κάνω μωράκιΜαρια μου μαλλον δεν επιασες το χιουμορ!
Έτσι πρέπειΕπιτέλους ένας που τα παρατηρεί καλά όλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγώ χιούμορ κάνω μωράκι