iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.078
- Πόντοι
- 7.865
Για εσένα μιλας απευθυνόμενος σε εμένα?τύπε είσαι εντελώς χαζός?
αυτό εννοούσα?
Για εσένα μιλας απευθυνόμενος σε εμένα?τύπε είσαι εντελώς χαζός?
αυτό εννοούσα?
πάω πάσο τύπε. η βλακεία δε νικιέταιΓια εσένα μιλας απευθυνόμενος σε εμένα?
Γενικά καμμένος,κλαψιάρης και φλύαρος είσαι με δόσεις φαντασίας που δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα στην πραγματικότητα.Όταν φάς το σάη απο τον Αντισθένη (όπως έγραφες και αλλού) τα λέμε.Μέχρι τότε φάε μια μπουγάτσα με σκατά να στανιάρεις παλιομαλάκα,που μας το παίζεις και ιστορία.Βαρέθηκα ακομα και να σε ξεφτιλίζω.πάω πάσο τύπε. η βλακεία δε νικιέται
αμερικάνικα revel, δεν έχει σημασία εδώ τώρα...Πωπωπω!hard-core hi end φάση!και από ηχεια?εγγλέζικα?
τύπε "κουνιέσαι" όσο και το άβαταρ?Γενικά καμμένος,κλαψιάρης και φλύαρος είσαι με δόσεις φαντασίας που δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα στην πραγματικότητα.Όταν φάς το σάη απο τον Αντισθένη (όπως έγραφες και αλλού) τα λέμε.Μέχρι τότε φάε μια μπουγάτσα με σκατά να στανιάρεις παλιομαλάκα,που μας το παίζεις και ιστορία.Βαρέθηκα ακομα και να σε ξεφτιλίζω.
...ρε μαγκες, το ζητουμενο ειναι να γαμησουμε την κορασιδα και οχι το νημα!!!! Ακομα μια φορα γαμαμε αβερτα νηματα
Τοσο εκτιμαει η κοπελα τις υπηρεσιες της, αυτα δινει και οποιος ενδιαφερετε!!!!
Αν ειναι καλη και περπατησει καλως, εαν παλι οχι θα φανει στα ραντεβου κ θα πραξει αναλογως!
Μην την αποπαιρνετε αμεσως, αφηστε την να εγκλιματιστει, να γραψει το κατιτις της, να ανεβασει καμμια φωτο και βλεπουμε
...μαγκες μην αρχισετε παλι, πολλα ειναι, λιγα ειναι κτλ-κτλ! Η καθε κοπελα εκτιμα το υψος των υπηρεσιων της και οποιος θελει την συναντα!
Θα κριθει οχι απο την τιμη αλλα απο την εικονα, την συμπεριφορα και την ποιοτητα των προσφερομενων υπηρεσιων της
Νεα αφιξη; Προγραμμα και λεπτομερειες;
Είμαι καινούργια στο σάιτ εδώ αγάπη ναιΝεα αφιξη; Προγραμμα και λεπτομερειες;
Καλησπέρα θα το κανωKαλημέρα Μαρία και εκ μέρους όλων μας εδώ, καλωσήρθες. Αν θες, ανανέωσε το προφίλ σου με περισσότερες πληροφορίες, να μην έχεις μόνο το λιγκ, και πες μας δύο λόγια για σένα.
Γεια σουΚαλως ήρθες μωρό.
Κωνσταντίνος
πατε κ σε δευτερο γυρο αγαπητε?Φαντάζομαι ότι με τα 150 που ζητάτε, κατά το διάλλειμα μεταξύ 1ου και 2ου γύρου, ρίχνετε κάνα σφουγγάρισμα, κάνα πλύσιμο πιάτων, κάνα σιδέρωμα κ.λπ.
πατε κ σε δευτερο γυρο αγαπητε?
150 το νορμαλ ναι δεν έχουμε βρεθεί για να με αμφισβητείς με αγάπη πάντα150 βρε κορίτσι μου; Με 150 παίρνουμε μουναρα από γραφείο με incall
Εναν και κ-Ω-λο εννοειτε?Εμείς οι γέροντες, (αν καταφέρει και μας σηκωθεί) ρίχνουμε έναν, και καλό!
Έχει δίκιο ο "φίλος σου", η κοπέλα θα έπρεπε να πληρώνεται για μια ώρα και να κάθεται δύοΛοιπον παιδια για να σας λυθουν η οποιες αποριες ως που να τα πει η ιδια κοπελα ,μιλησε φιλος μου μαζι της και δουλευει μονο κεντρο ,για εκτος κεντρου χρεωνει ταξι και ειναι αυστηρη στην ωρα (συγκεκριμενα της ειπε αν ειναι με το ρολοι στο χερι ) η κοπελα του απαντησε αν θελει παραπανω ωρα να την παρει παραπανω ωρες ,κατα τα αλλα του ειπε οτι ειναι πρωταρα χαχα