Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και μετριόφρων, μου αρέσει!!Όνειρο
Επειδή πρόσφατα συνάντησα τη Μαρία...το στόμα της μύριζε υπέροχα γιατί διάβασα κάτι για το αντίθετο.Όσων αφορά τα φιλιά,αν σας λείπουν βρείτε κοπέλα.Η Μαρία και η κάθε Μαρία δεν είναι υποχρεωμένη να φιλάει τον καθέναν,ειδικά όταν το αναφέρει παντού ότι ΔΕΝ δίνει φιλιά.
Εσύ σκάσε τα 150 για λειψές υπηρεσίες, δικαίωμα σου. Δικαίωμα και της Μαρίας είναι, το τι θα κάνει με κάθε πελάτη. Απλά, μια μερίδα συναγωνιστών δεν ανεχόμαστε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δικαιωμά μας να το λέμε. Το φόρουμ είναι ελεύθερο σε αυτό. Και το λέμε μπας και ξυπνήσουν μερικοί και δουν και το συμφέρον τους, έστω χωρίς αντίκρυσμα, όπως φαίνεται προς το παρών.Επειδή πρόσφατα συνάντησα τη Μαρία...το στόμα της μύριζε υπέροχα γιατί διάβασα κάτι για το αντίθετο.Όσων αφορά τα φιλιά,αν σας λείπουν βρείτε κοπέλα.Η Μαρία και η κάθε Μαρία δεν είναι υποχρεωμένη να φιλάει τον καθέναν,ειδικά όταν το αναφέρει παντού ότι ΔΕΝ δίνει φιλιά.
είσαι ρομαντικό παιδί εσύ παππά....εγω οταν εχω μωρακι παιχτη, μενω αποκλειστικα στο μωρακι και δεν παω αλλου.
αν ηταν να πηγαινω και αλλου, δε θα ειχα μωρακι... τοσο απλα.
επανάληψη μήτηρ μαθήσεωςΈχω χάσει το μέτρημα σε αυτό το νήμα πόσες φορές έχει αναλωθεί το ίδιο θέμα
Συνολική ερωτική εμπειρία.εδώ έχεις δίκιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος την διαφορά ανάμεσα σε cg και εσκορτ
Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος την διαφορά ανάμεσα σε cg και εσκορτ
Συνολική ερωτική εμπειρία.
Σοσιαλ, ερωτική συνεύρεση στα όρια του αληθινού έρωτα, περιποίηση και του παρτενέρ στην κοπέλα, δείπνα έξω.
Ως γενική φιλοσοφία το τοπ εσκορτ προσπαθεί να κάνει τον παρτενέρ να νοιώσει ο καλύτερος εραστής και ο πιο έξυπνος συνομιλητής που υπάρχει και που έχει δει ποτέ της.
με λιγα λογια θες το παραμυθακι σου και εσυ, οπως και ο φιλος σου... σαν τις χαζογκομενες δηλαδηΚαι να σου εξηγήσουμε, αμφιβάλλω ότι θα καταλάβεις. Αλλά την καλύτερη απάντηση την έδωσε ο από κάτω φίλος.
Το τοπ εσκόρτ είναι υπερσπάνιο, να λέμε την αλήθεια.
Όντως θέλει την δίκη σου νοημοσύνη για να καταλάβει κανείς κάτι τέτοιο εΚαι να σου εξηγήσουμε, αμφιβάλλω ότι θα καταλάβεις. Αλλά την καλύτερη απάντηση την έδωσε ο από κάτω φίλος.
Για μια στιγμή νόμιζα ότι τη συνάντησες και λέω ρε φίλε αποκλείεται τώρα.
Φίλε μου έγραψες '' ,,,,,, τέλος, ευτυχώς για μένα έχω το μωράκι μου που με λατρεύει και την λατρεύω, αλλά καμιά φορά, όταν λείπει, για την αλλαγή και την εμπειρία ψάχνω και αλλού. Τα οποία, μετά τα συζητάμε με την δικιά μου, γιατί της τα λέω όλα και μου έχει εμπιστοσύνη, όπως της έχω και γω!'' Αν συμπέρανα σωστά ,έχεις κοπέλα ,σχέση και όταν πηγαίνεις με άλλη γυναίκα μετά της το λές και το συζητάτε ?Αυτό λέω, χωρίς φιλιά δεν θα περάσω καλά! Χυδαίος δεν είμαι σίγουρα, ρεαλιστής θα έλεγα. Απλά το έθεσα κάπως μπρουτάλ μήπως το καταλάβεις, αλλά δεν το βλέπω.
Τέλος, ευτυχώς για μένα έχω το μωράκι μου που με λατρεύει και την λατρεύω, αλλά καμιά φορά, όταν λείπει, για την αλλαγή και την εμπειρία ψάχνω και αλλού. Τα οποία, μετά τα συζητάμε με την δικιά μου, γιατί της τα λέω όλα και μου έχει εμπιστοσύνη, όπως της έχω και γω!
Free σχέση λέγεται! Και είναι Free γιατί με 30 χρόνια διαφορά δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς!Φίλε μου έγραψες '' ,,,,,, τέλος, ευτυχώς για μένα έχω το μωράκι μου που με λατρεύει και την λατρεύω, αλλά καμιά φορά, όταν λείπει, για την αλλαγή και την εμπειρία ψάχνω και αλλού. Τα οποία, μετά τα συζητάμε με την δικιά μου, γιατί της τα λέω όλα και μου έχει εμπιστοσύνη, όπως της έχω και γω!'' Αν συμπέρανα σωστά ,έχεις κοπέλα ,σχέση και όταν πηγαίνεις με άλλη γυναίκα μετά της το λές και το συζητάτε ?
Όντως αποκλείεται...Και να σου εξηγήσουμε, αμφιβάλλω ότι θα καταλάβεις. Αλλά την καλύτερη απάντηση την έδωσε ο από κάτω φίλος.
Για μια στιγμή νόμιζα ότι τη συνάντησες και λέω ρε φίλε αποκλείεται τώρα.
Ναι παπά μου...με λιγα λογια θες το παραμυθακι σου και εσυ, οπως και ο φιλος σου... σαν τις χαζογκομενες δηλαδη
Επίσης να πω της κοπέλας ότι εγώ προσωπικά δεν αντιπαρατιθεμαι, απλά κουβέντα κάνω.
Όντως αποκλείεται...
Όταν έχω σαν μέτρο σύγκρισης την αρραβωνιαρα μου και τον πάνθηρα της Μόσχας...
Όντως αποκλείεται...
Αλλά δεν είναι κακό να συζητήσουμε με το κορίτσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι παπά μου...
Δίκασε μας...
Μέσες άκρες αυτό προσπαθώ να της πω ευγενικά.Όταν έχεις ζήσει σκοτωμένες υπηρεσίες από πολύ αγαπημένα μας κορίτσια, λογικό αυτό που λες.
Υποθέτω πώς η κοπέλα του νήματος θα μπορούσε να είναι πολύ ψηλά, αλλά δεν το επιθυμεί η ίδια.