Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.487
- Πόντοι
- 4.496
Τι ομορφα δαχτυλακια ειναι αυτα?Τι κάνετε μωράκια πως είστε ;;;
Τι ομορφα δαχτυλακια ειναι αυτα?Τι κάνετε μωράκια πως είστε ;;;
Σου άρεσαν αγάπη μ;Τι ομορφα δαχτυλακια ειναι αυτα?
Παντα με ελκυει ενα ομορφο περιποιημενο πατουσακι.Σου άρεσαν αγάπη μ;
Όλα πρέπει να είναι προσεγμένα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα έτσιΠαντα με ελκυει ενα ομορφο περιποιημενο πατουσακι.
Κι επειδη η κοπελα εχει δυο πατουσακια μιλαμε για πλανητικη ελξηΠαντα με ελκυει ενα ομορφο περιποιημενο πατουσακι.
Πωω τι μας εκανες τωρα…ανέβασε και μια φωτο με την τριπουλα σου και θα μας απογειώσειςΤι κάνετε μωράκια πως είστε ;;;
Ωραια ποδια- πατουσα!!
Θελουμε φωτό ;Ωραια ποδια- πατουσα!!
Οτι γουσταρεις εσυ Μαρακι!Θελουμε φωτό ;
Τι κορμάκι φωτιά είναι αυτό;;;
Θύμησε μου να τα περιποιηθώ αυτά τα υπέροχα δαχτυλάκια.. Μέχρι και ποδολάγνο θα με κάνεις Μαρία, ποιος στην χάρη σου.. Ενα ένα μου τα βγάζεις..Τι κάνετε μωράκια πως είστε ;;;
Χαχαχχαχαχα θα σε κάνω θα σε κάνω για χάρη μου θα γίνειςΤο χει βάλει σκοπό να μας ξεκάνει η κακουργα γυναίκα με αυτά που ανεβάζει. Δεν εξηγείται αλλιώς. .Αχ τι έχω να τραβήξω πάλι αυριο στα χέρια της.. Κρίμα τα νιάτα μου. Ετσι θα πάω. Ο Θεός να με λυπηθεί
Θύμησε μου να τα περιποιηθώ αυτά τα υπέροχα δαχτυλάκια.. Μέχρι και ποδολάγνο θα με κάνεις Μαρία, ποιος στην χάρη σου.. Ενα ένα μου τα βγάζεις..
Ήσυχα τα πράγματατι παιζει εδω;
μπραβο, χαιρομαιΉσυχα τα πράγματα
Tι να κάνω μπορώ να κάνω και αλλιώς; Αφού μπήκα στον χορό, θα χορέψω..Χαχαχχαχαχα θα σε κάνω θα σε κάνω για χάρη μου θα γίνεις