paraxenos_tsarkadoros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
Τρέλανε μας και άλλο μανάρι μου μπορείς!
Τρέλανε μας και άλλο μανάρι μου μπορείς!
Τέτοιες να ποσταρειςΧαίρομαι που σας αρεσει
Μέινετε συντονισμένοιΤρέλανε μας και άλλο μανάρι μου μπορείς!
Σου έχω στήλει μήνυμα στο τηλ αν θες απάντησε μουΜέινετε συντονισμένοι
Θα σας απογειώσω
Εφόσον μπορούμε να σε πάρουμε τηλέφωνο, όλα καλά!!!Αυθόρμητη ήταν τραβηγμένη σε ένα ραντεβού που περασα όμορφα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς μέσω βαιμπερ όχι διότι δεν έχωΟποίος δεν την έχει είτε τηλέφωνο είτε να την κατεβάσει
Κάλεσε με καλύτεραΣου έχω στήλει μήνυμα στο τηλ αν θες απάντησε μου
Δεν πρόλαβα να σε πάρω σήμερα το πρωί θα σε παρωΚάλεσε με καλύτερα
Όποτε θεςΔεν πρόλαβα να σε πάρω σήμερα το πρωί θα σε παρω
Πόσο ακομα?Μέινετε συντονισμένοι
Θα σας απογειώσω
για πόσα πολλά χαστούκια..
Τύπε τι μας είπες τώρα, οκ ο ήλιος ανατέλει από την ανατολή...Παντως κ το μεγάλο πέος ( το δικό μ είναι 20 κοντά ) λόγω του ότι πονάει η άλλη σου χαλάει το ρυθμό κ γαμας με διακοπές .. γνώρισα μια απο το τιντερ Μεξικάνα κ τη γαμησα σε τρία σετ δλδ διακόψαμε τρεις φορές Γτ βρήκα μήτρα
Όχι εμένα καμία φορά μαρεσει να μη μπορούν να διαχειριστούν το καυλι μ Γτ νιώθω dominant χαχαχαΤύπε τι μας είπες τώρα, οκ ο ήλιος ανατέλει από την ανατολή...
Όλοι στο μπου τα ίδια θέματα έχουμε με τις 20ρες και τις 30ρες μας....
Α ρε τυχεροί τύποι, εσείς οι κανονικοί κι οι μικροψώληδες
Τύπε πρόσεχε μη τηνΠαντως κ το μεγάλο πέος ( το δικό μ είναι 20 κοντά ) λόγω του ότι πονάει η άλλη σου χαλάει το ρυθμό κ γαμας με διακοπές .. γνώρισα μια απο το τιντερ Μεξικάνα κ τη γαμησα σε τρία σετ δλδ διακόψαμε τρεις φορές Γτ βρήκα μήτρα
γιατίΤι λέτε να τα αγοράσω ;
καθημερινά προβλήματα του μέσουΤύπε πρόσεχε μη την
πατήσεις
Γιατί δεν κάνω φωτοσοπ και αν θεωρείς αυτά σπυριά οκκκ .γιατί
είναι μες τα σπυριά
ο κώλος σου;;;
Ας τον να λέει, μια χαρά κούκλα είσαιΓιατί δεν κάνω φωτοσοπ και αν θεωρείς αυτά σπυριά οκκκ .
Ε ναι ας κάνουμε φωτοσοπ να φαίνονται όλα λεία.Το καλοκαιράκι με την παραλία ερεθίζεται το δέρμα καμία φοράΑς τον να λέει, μια χαρά κούκλα είσαι