tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.213
- Πόντοι
- 496
Ωραια μουνοχειλα εχεις...σου αρεσει να στα γλυφουν???Καλημέρα
Ωραια μουνοχειλα εχεις...σου αρεσει να στα γλυφουν???Καλημέρα
καλη απορια....!!!!!!!!!!Ρε μαγκες ειναι αληθινες οι φωτογραφιες που αναιβαζει??
αληθινεςκαλη απορια....!!!!!!!!!!
Μου αρεσει πολύ πάντως που αναρωτιέστεκαλη απορια....!!!!!!!!!!
Πολλά έχουν δει τα μάτια μας...για αυτό αναρωτιόμαστε...κατάλαβες τώρα???Μου αρεσει πολύ πάντως που αναρωτιέστε
Δεν έχεις άδικο. Αν έχουμε δει λέει. Πάντως εδώ ειναι αυτό που θα δεις και απο κοντά. Για μένα ειναι στις πιο όμορφες ανεξάρτητες αυτη την στιγμη στον χώρο.Πολλά έχουν δει τα μάτια μας...για αυτό αναρωτιόμαστε...κατάλαβες τώρα???
Είσαι too good to be true, τι να κάνουμε.. Ας πρόσεχες..Μου αρεσει πολύ πάντως που αναρωτιέστε
Την εχω στα υποψην μου...!!!Δεν έχεις άδικο. Αν έχουμε δει λέει. Πάντως εδώ ειναι αυτό που θα δεις και απο κοντά. Για μένα ειναι στις πιο όμορφες ανεξάρτητες αυτη την στιγμη στον χώρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι too good to be true, τι να κάνουμε.. Ας πρόσεχες..
Ξερεις τι ειναι αλλο να βλεπεις σε φωτογραφιες και αλλο να ερχεται και να σ λεει ηλικια 19 και να ειναι πολυ μεγαλυτερη...???Μου αρεσει πολύ πάντως που αναρωτιέστε
Εγώ είμαι 21 σας παρακαλώ πολύΞερεις τι ειναι αλλο να βλεπεις σε φωτογραφιες και αλλο να ερχεται και να σ λεει ηλικια 19 και να ειναι πολυ μεγαλυτερη...???
...κουκλα μου, αθεμιτη και παραπλανητικη διαφημιση λεγεται αυτο!!!
Χαχαχα μου αρέσει να σας βασανίζω...κουκλα μου, αθεμιτη και παραπλανητικη διαφημιση λεγεται αυτο!!!
Αφου δν το εχεις στο μενου, γτ μας το μοστραρεις κ μας αναστατωνεις αδικα?!?!!?!?
Ω να σου…..Χαχαχα μου αρέσει να σας βασανίζω
Χαχαχα δεν νομίζω να αντέξει κανένας να το κάνει αυτό μαζί μου.Θα βασανίζεται ο ίδιος πιο πολύ.Τι θες να έχουμε πρόωρες εξπερματωσεις;Ω να σου…..
ΜΑΓΚΕΣ, να την βασανιζετε και σεις, να της τον ακουμπατε μονο λιγο εκει και να μην της τον καρφωνετε, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΗ.
....προσοχη ομως γτ πανω στον βασανισμο γινονται ατυχηματα κ μπορει να γλυστρισει κ σε λαθος τρυπα (κατα λαθος βεβαιως-βεβαιως παντα!)Χαχαχα μου αρέσει να σας βασανίζω
Δύσκολο....προσοχη ομως γτ πανω στον βασανισμο γινονται ατυχηματα κ μπορει να γλυστρισει κ σε λαθος τρυπα (κατα λαθος βεβαιως-βεβαιως παντα!)
Χαχαχα δεν νομίζω να αντέξει κανένας να το κάνει αυτό μαζί μου.Θα βασανίζεται ο ίδιος πιο πολύ.Τι θες να έχουμε πρόωρες εξπερματωσεις;
Εύγε ευχαριστώ που το είπες εσυ και με βγάζεις από την διαδικασια , για να μη τα γράφω εγωΠαντως με γεια σας και χαρα σας ρε μαγκιτες, χαζευα λιγο τις προηγουμενες σελιδες, υπαρχει αυτο το κοριτσι που απο τις φωτογραφιες και τα γραφομενα μερικων που τη συναντησαν (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ) ειναι μπουμπουκι και υπαρχουν ακομα οι κλασσικοι μιζεροι που καθονται και ασχολουνται με παραθεσεις επι παραθεσεων για τη χρεωση των υπηρεσιων της.
Λες και δεν υπαρχει και σαρδελα/γαυρος/κουτσομουρα στην αγορα.