maria_kore
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2019
- Like
- 26
Οποίος θέλει να με γνωρίσει από κοντά ας μου γράφει πμ η μνμ και θα στείλω φωτό εκεί για λόγους ασφαλείας,Σας ευχαριστώ πολύ
Έτσι σε θέλω άργησες και ανησύχησα!Καλησπερα Μαρια, ειμαι ο Αλεξανδρος
Ειναι σε προεκλογική περίοδο, γι αυτό.Έτσι σε θέλω άργησες και ανησύχησα!
Ναι γιατι πρεπει να εισαι μεγα λαγονικο για να πατησεις πανω σε μια φωτο και να την ψαξεις μεσω google. Μονο κατι διανοιες τα κανουν αυτα...μεγιστε προσκυνω εισαι μεγα λακονικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα αυτό απορω ποιοι τα κανουν!!!....φιλε μου καλε εγω οτι ειχα να πω το ειπα ;) καινουργιο προφιλ και ξερει να κρατα και το λαμπακι σβηστο στο προφιλ ;) καλη συνεχεια σε ολους μας
εχεις δικιο τι θα γινει με την παρτη σου > αν ειναι βαλε ενναλακτικο παροχο :- μπαταχτσή ε μπαταχτσήκαλα αυτό απορω ποιοι τα κανουν!!!....
είμαι σε αναζητηση,παροχουυυυυ….εχεις δικιο τι θα γινει με την παρτη σου > αν ειναι βαλε ενναλακτικο παροχο :- μπαταχτσή ε μπαταχτσή
αλλα βλεπω εγω ;) παει η Αθηνά την πουλησες :- :'(είμαι σε αναζητηση,παροχουυυυυ….
τελος φιλε...τωρα είμαι καθιστη….με βλεπω με στεφανα….αλλα βλεπω εγω παει η Αθηνά την πουλησες :- :'(
με την ευχη μου τεκνον μουτελος φιλε...τωρα είμαι καθιστη….με βλεπω με στεφανα….
γκουντ μορνινγκ!!!Καλημέρα!!!
bonjour.....Καλημέρα!!!
να δεις,ποιος το λεει αυτό?...ποιος το λεει αυτό?.....bonjour.....
καλημερα πουλακι μου,ποια εισαι εσυ?εγω ειμαι ο γερο φρανκ.ωραιο κολαρακο εχεις,αποτι φαινεται στο προφιλ σου.Καλημέρα!!!
早上好 洋娃娃Καλημέρα!!!
[move]βάλτε λίγο λάδι ρε παιδιά αμάν!!!!!![/move]bonjour.....
να δεις,ποιος το λεει αυτό?...ποιος το λεει αυτό?.....