Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.278
- Πόντοι
- 2.036
Αυτό τουλάχιστον επιτρέπεται;Τότε θα δεχτώ την τιμωρεία μου
Αυτό τουλάχιστον επιτρέπεται;Τότε θα δεχτώ την τιμωρεία μου
Τυπε τώρα που βλέπω τις φώτο μοιάζει σαν την Κατια από την γκραβα σαν σώμα τουλάχιστονελπιζω να μην ειναι και αυτη που βγαζει στη φωτο για αυτη την αγγελια που λες..
Άμα δεν δίνεις κώλο δεν μπορείς να κάνεις ένα άντρα ευτυχισμένο
Θέλετε να με τιμωρήσετε Κύριε Μακεδόνα ;;Αυτό τουλάχιστον επιτρέπεται;
Άρα το καλό σεναριο είναι ότι η φιλη είναι ο προμότορας.Φιλη μου
Αφου σας ειπα οτι ειμαι bi !
Γιατι οχι !Εγώ πάντως δεν σε ξέρω , αλλά θα σε γνωρίσω πολύ σύντομα ελπίζω...
Παίζετε και μαζί αν προκύψει;Φιλη μου
Αφου σας ειπα οτι ειμαι bi !
Σιγουρα έχουν δοκιμάσει. την έχω στο πρόγραμμα αλλά πρεπει να βρω...χρόνοδοκίμασε κάποιος εδώ να μας πει τι παίζει;
δοκίμασε κάποιος εδώ να μας πει τι παίζει;
Εγώ έχω χρόνο αλλά δεν έχω τα 100Σιγουρα έχουν δοκιμάσει. την έχω στο πρόγραμμα αλλά πρεπει να βρω...χρόνο
Ε τότε γιατί ασχολείσαι τυπε μου?Εγώ έχω χρόνο αλλά δεν έχω τα 100
Βρε μουνι Μητσοτάκη αφού είσαι μέλος του bou κάνε καμία επιδότηση για βίζιτες!! Να βγεις σίγουρα στις εκλογεςΕ τότε γιατί ασχολείσαι τυπε μου?
για τον ίδιο λόγο που ασχολείσαι και εσύ, κάποια στιγμή θα βρω τα λεφτά, κάποια στιγμή θα βρεις το χρόνοΕ τότε γιατί ασχολείσαι τυπε μου?
το βλέπεις σύντομα?για τον ίδιο λόγο που ασχολείσαι και εσύ, κάποια στιγμή θα βρω τα λεφτά, κάποια στιγμή θα βρεις το χρόνο
Εαν φορολογουσε το μουνι κάτι θα έδινεΒρε μουνι Μητσοτάκη αφού είσαι μέλος του bou κάνε καμία επιδότηση για βίζιτες!! Να βγεις σίγουρα στις εκλογες
Έχω ήδη τα 10 και ως γνωστόν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, για το υπόλοιπο ποσό δεν ξέρω, αλλά μην ανησυχείς, δεν θα παραλείψω να ενημερώσωτο βλέπεις σύντομα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εαν φορολογουσε το μουνι κάτι θα έδινε
εγώ πάντως βάζω 6 ευρώ να συνεισφέρωΈχω ήδη τα 10 και ως γνωστόν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, για το υπόλοιπο ποσό δεν ξέρω, αλλά μην ανησυχείς, δεν θα παραλείψω να ενημερώσω