maria_kore
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2019
- Like
- 26
προσπαθω και δεν ξέρω δεν μπορώ να στείλω καλό μουΈχω στείλει.. και pm και τα πάντα όλα και δεν απαντά .. πάμε παρακάτω ..
προσπαθω και δεν ξέρω δεν μπορώ να στείλω καλό μουΈχω στείλει.. και pm και τα πάντα όλα και δεν απαντά .. πάμε παρακάτω ..
πρεπει να συμπληρώσεις 10+ ποστ,για αν ενεργοποιηθουν τα προσωπικα σου μυνηματα...προσπαθω και δεν ξέρω δεν μπορώ να στείλω καλό μου
Του γκουντ του μπι τρου αν το κορμί στο αβατάρ είναι και το πραγματικόγκουντ μορνινγκ!!!
Σαν ποια ;Ρε σαν ποια μοιάζει, σαν ποια μοιάζει...
εδώ τι ήρθες να κάνεις...?Οποίος θέλει να με γνωρίσει από κοντά ας μου γράφει πμ η μνμ και θα στείλω φωτό εκεί για λόγους ασφαλείας,Σας ευχαριστώ πολύ
γιατί σε ενοχλώ ;εδώ τι ήρθες να κάνεις...?
Καλησπερα, η κοπελα απανταει στο viber, την ρωτησα για προγραμμα και τιμη ,και μου ειπε θα τα διμοσιευσει στο , εδω στο νημα της!!
Καλησπερα, η κοπελα απανταει στο viber, την ρωτησα για προγραμμα και τιμη ,και μου ειπε θα τα διμοσιευσει στο , εδω στο νημα της!!
κύριε & κυρια ξερολίδου...γιατί σε ενοχλώ ;
εχεις την επιλογή να μην ασχολείσαι, απλά τα πράγματακύριε & κυρια ξερολίδου...
με ψεύτικες φωτογραφίες σε φόρουμ για εκδιδόμενες έχετε και ψεύτικες υπηρεσίες...
αυτό που μ ενοχλεί για να σου κάνω την χάρη είναι ότι μας περνάς για ταγάρια και μειώνεις την νοημοσύνη μας επίσης προσβάλλεις τις υπόλοιπες κοπέλες που βάζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φωτογραφίες...